Skip to the content

Wellness ophold i Jylland

Der er intet så afslappende som en weekend eller ferie væk fra hverdagens ræs – og især ikke hvis planerne står på en weekend eller ferie med wellness og selvforkælelse. Du behøver ikke nødvendigvis at rejse langt for at få lov til at mærke roen rulle ind over dig og nyde stilheden. Du finder nemlig en af de lækreste wellnessoplevelser i Jylland. Vi byder velkommen til en wellnessperle ved det fantastiske Vesterhav.

Her hos os i Hvidbjerg Strand tilbyder vi de dejligste spaoplevelser, hvor du kan du bo i skønne omgivelser med naturoplevelser i verdensklasse lige udenfor vinduet. For at fuldende oplevelsen tilbyder Restaurant Høfde4 lækker gourmetmad med inspiration hentet fra det franske og nordiske køkken - og med lokale og sæsonbestemte råvarer i fokus. I får en oplevelse med fokus på luksus, forkælelse og afslapning.

Bestil et wellness ophold ved Hvidbjer​g Strand og få en komplet oplevelse af velvære ved den danske Vestkyst!

Booker I en af vores hytter, strandvillaer eller et værelse på vores strandhotel, så får i gratis entre til wellnessområdet under jeres besøg.

Få hele pakken lige her!

Spa ophold

Privat spa og adgang til wellnesscenter

Når du bestiller et spaophold hos os i Hvidbjerg Strand, har du mulighed for at vælge mellem forskellige typer af overnatninger. Vi byder både på hytterferielejligheder og strandvillaer. Flere af fiskerhusene er udstyret med spa og i ferielejlighederne, og på Strandhotellet kan I nyde et koldt glas hvidvin på balkonen efter en lækker dag i de dampende spaoplevelser. I strandvillaerne kan 4-6 personer overnatte i 85m2 ren luksus, og det store køkkenalrum indbyder til både hygge og samvær. Strandvillaerne ligger så tæt på Vesterhavet, at hvis I lytter godt efter, så kan havets brusen være med til at sætte endnu mere afstresning på menuen. Og det er ikke det hele! Strandvillaerne tilbyder jer en ekstra spaoplevelse helt tæt på, da I her ikke behøver at gå langt efter wellnessfølelsen. De er nemlig indrettet med jeres helt eget spa på terrassen, hvor I kan nyde tilværelsen lidt ekstra.

Velvære for de gastronomiske sanser

En wellnessoplevelse er ikke kun for krop og sind, men den rækker også ind i den kulinariske verden. Derfor foreslår vi, at I tager en tur forbi Høfde4, som er en restaurant i absolut topklasse og kun et stenkast fra strandvillaerne. Restauranten adskiller sig ikke kun med sine gastronomiske oplevelser men også med sin usædvanlige gode beliggenhed. Høfde4 er det perfekte sted at nyde et glas vin i løbet af dagen, og når aftenen nærmer sig, er det søde og kompetente personale klar til at byde dig velkommen til en middag, der er en ren eksplosion af smagsoplevelser. Høfde4 tilbyder mad med tanke for sæsonens og lokalområdets egne råvarer, og det franske og nordiske køkken er fusioneret i en ren symfoni af lækre kvalitetsretter, der sætter prikken over i’et på en dag fuld af dejlige oplevelser og velvære.

Luksus spaophold

Det er en samlet pakke at bestille et spaophold på Hvidbjerg Strand. En pakke der indeholder alt, hvad man kan ønske sig i form at forkælelse og velvære til både krop, sind og smagsløg – og så er det hele endda til en super skarp pris! Wellnesscenteret er inkluderet i prisen på alle vores hytter, strandvillaerne og lejligheder på Strandhotellet. Derfor står det frit for dig at vælge, hvilken form for overnatning, der tiltaler dig mest. Det er altid muligt at tilkøbe den lækre morgenmad på Høfde4 – læs mere her!

Wellnessophold for veninder

Det kan være svært at holde kontakten i en travl hverdag, så måske har du en eller flere veninder, du gerne vil tilbringe en hel weekend sammen med - selvfølgelig med fuld forkælelse og afslapning. I vores wellnesscenter er det muligt at deltage i pigewellness. En oplevelse hvor alle veninderne kan nyde godt af vores 5 kolde og varme bassiner, og som en ekstra oplevelse vil vores saunamester introducere jer for saunagus. Saunamesteren sørger for en ekstraordinær oplevelse igennem brugen af æteriske olier og varmt vand, der bliver hældt på de glohede kul, og dermed afgiver damp i forskellige dufte. Nok til at rense alle sanser og hele kroppen for stress og affaldsstoffer. Inviter veninder på en uforglemmelig oplevelse, hvor I bliver budt ind i wellnesscenteret og kan trække vejret dybt og glemme alt omkring jer. Pigewellness aftenerne er kun forbeholdt piger, så der er lagt vægt på feminine dufte og pigehygge i form af lækker vin og andre lækkerier.

Romantisk wellnessophold

Trænger du og din bedre halvdel til en ferie, hvor der er tid til at kigge hinanden dybt i øjnene? Besøg Blåvand Kur og Spa og få en weekend fuld af romantik. 

Wellnessophold med behandlinger

Udover at nyde godt af saunaer, bassiner og dampbade kan I også bestille tid til behandlinger. Læn jer tilbage og nyd alt fra massage til ansigtbehandlinger.  

Gavekort til spaophold

Det kan være svært, at vælge den perfekte gave til den kræsne kæreste eller til vennen der har alt. Derfor kan det være en god idé at tænke kreativt. Et gavekort til Hvidbjerg Strand Feriepark giver dig mulighed for, at glæde og forkæle den du holder af med en overraskelse af de helt gode. Gavekortet indeholder nemlig flere ønsker i et, da det både kan byde på lækker overnatning, wellness, fantastisk natur og meget, meget andet.

Hvis gavekortet bliver brugt til en ferie i en af vores hytter, på vores strandhotel eller i en af vores strandvillaer, så er modtageren sikret adgang til et af de lækreste wellnesscentre overhovedet og kan dermed nyde luksus og forkælelse, som kan få selv den mest kræsne til at smile fra det ene øre til det andet. Vi har lækre spaoplevelser for par, veninder og familier, så det kan være en gave til dig selv samtidig.

Gavekortet kan bruges på ophold i vores smukke feriepark - og på alt fra wellnessophold til en enkelt spadag i Jylland. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og opholdet kan kombineres med lækker mad på Høfde4 eller en masse fede aktiviteter, attraktioner og oplevelser i og omkring Hvidbjerg Strand. Vi glæder os til at tage imod jer og give jer en oplevelse i vores fantastiske feriepark, som I sent vil glemme. 

Køb et gavekort lige her.

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror