Skip to the content

✓ Fede faciliteter      ✓ Vinterbadning      ✓ Pragtfuld natur      ✓ Masser af aktiviteter

Vintercamping

En 6-stjernet campingferie - også om vinteren

Hvis I leder efter et sted, hvor det også er muligt at nyde et campingophold i de kolde måneder, så er I kommet til det rigtige sted. Hos Hvidbjerg Strand Feriepark tilbyder vi camping året rundt: forår, sommer, efterår og nu også vinter.

Vintercamping for den glade campingsjæl

Hvis man er glad for det frie campingliv, hvor vejret kan trækkes frit og naturen altid kun er få centimeter væk, så kan den kolde sæson godt føles meget lang. Det behøver den dog ikke at gøre, for det glade camperliv kan også leves, når sandalerne bliver skiftet ud med vinterstøvlerne.

Vintercamping er en ganske særlig størrelse, da den byder på en forlængelse af feriefølelsen, der ellers bedst kendes fra sommerperioden. Campingvognen er plantet, og hovedet er indstillet på, at nu skal der slappes af og hygges lidt ekstra.

Vinteren kan også bruges indenfor

Hvis du gerne vil holde en ferie, en miniferie eller blot en weekend ved Vesterhavet henover vinteren, så tilbyder vi selvfølgelig også nogle skønne alternativer, hvis du ikke råder over en campingvogn eller en autocamper. Vores fantastiske Strandvillaer, skønne Strandhotel og dejlige fiskerhuse er også åbne og står klar til at give dig et ophold, du sent glemmer.

Meget mere end camping

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark er camping ikke kun camping, det er en hel oplevelse.

Når I parkerer jeres campingvogn på vores campingplads, får I automatisk adgang til vores fede faciliteter. Det betyder ubegrænset adgang til vores store indendørs legeland og trampolincenter, én daglig adgang til vores tropiske badeland (fyldt med fede bassiner og rutsjebaner!) samt én daglig adgang til vores wellnesscenter (+16 år) man-tors i periode e. I kan se vores faciliteters åbningstider over vinteren lige her (generelt holder de åbent hver dag - minimum fra 10-16 og ofte længere).

Vintercamping! Det lyder meget godt. Men hvad kan man dog lave?

Det lyder jo meget idyllisk: campingvognen plantet i sneen et øjeblik fra havets brusen. Men hvad går vintercamping egentlig ud på? Er der noget, man kan lave, når vinteren har overtaget herredømmet, og det virker absurd at slå badehåndklædet ud på stranden og snuppe et par timer på langs? Svaret er selvfølgelig ja.

Vintercamping er en anden størrelse end en campingferie i højsommeren. I stedet for badetøj og bøllehat vandrer I rundt i tykke trøjer og varme støvler. Noget der ikke er anderledes er dog hyggen. Når sneen daler eller vinden suser, mørket er faldet på og stearinlysene er blevet tændt, og alt er hygge, nærvær og kvalitetstid, så kommer I i tanke om, hvad livet egentlig handler om.

I behøver dog ikke at sidde og kukkelure i campingvognen dagen lang. Blåvand og omegn byder på et væld af forskellige aktiviteter og oplevelser året rundt, og dem må I ikke snyde jer selv for!

Det er bedst at være til hest

Oplev det vestjyske vinterlandskab fra hesteryg! Vi har noget for nybegynderen såvel som den øvede rytter.

Få varmen på MTB

Kun 20 minutter på cykel fra Hvidbjerg Strand Feriepark finder du en af Vestjyllands fedeste mountainbikebaner.

Oplev Vestjylland fra sadlen

Hvis I føler jer lige så meget hjemme i sadlen, som I gør i jeres campingvogn, så skal I ikke lade jer snyde for en oplevelse til hest ved Hvidbjerg Strand.

I samarbejde med et stutteri har vi lavet et varieret program, hvor der er noget for enhver smag og formåen. Turene begynder ved ridecentret ved Westernbyen, hvor I også kan se de forskellige programmer.

Når I springer i sadlen ved os, er I sikret en naturskøn oplevelse. Vores ture tager jer igennem smukke klitter, blottede heder, langs det buldrende Vesterhav og igennem vilde fyrreskove. Der er selvfølgelig både noget for den garvede rytter, der drømmer om en gallop langs vandet i solnedgangens røde lys og for nybegynderen, der foretrækker at blive trukket stille og roligt afsted.    

Spring på cyklen, og få varmen

Hvis I er mere til metalhesten, så er der også rig mulighed for at få den luftet, når I er på vinterophold hos os. Vintercamping er kun lig badeture, hvis du er glad for at vinterbade - ellers prøver de fleste nærmere på at få varmen end at blive afkølet. Varmen kan du få på mange måder, men en af de flotteste og mest givende er nu engang i cykelsadlen.

Hos os finder I både noget for den glade cykelrytter og for den entusiastiske MTB-rytter. Derudover er der også oplagte ruter til familiecykelturen, hvis det er det, I søger.

Fantastisk mad på Restaurant Høfde4

Hvis I midt i jeres campingeventyr føler for et ekstra godt måltid mad, som I ikke selv har kæmpet frem med sved og tårer, så er det også en mulighed ved Hvidbjerg Strand Feriepark.

Vores eminente restaurant Høfde4 byder - udover en blændende udsigt over klitter og hav - på en menu, der får de flestes mundvand til at løbe en ekstra gang.

Hos Høfte4 synger det franske og nordiske køkken duet, og de gør det til lyden af de allerbedste råvarer, der nænsomt tilberedes med stor viden om, og kærlighed til, det lokale.

Hos Høfde4 er både morgenmad, frokost og aftensmad en mulighed, og selvom placeringen er en klasse for sig og maden har et tårnhøjt niveau, så er atmosfæren afslappet, og der er plads til alle.

Høfde4

Mad til krop og sjæl.

Havet kan også bruges om vinteren

Mange tænker ganske fejlagtigt, at havet kun kan bruges, når solen varmer og kalenderen melder sommer. Sådan hænger det dog ikke nødvendigvis sammen.

Vesterhavet kan bruges til meget: det kan betragtes, det kan være en god sidemand på en lang tur langs stranden, det kan bades i, og det kan leges på.

Hvis I er glade for et koldt gys, så er det selvfølgelig oplagt med en frisk omgang vinterbadning. Det er sundt for krop og sjæl, og det efterlader jer sprudlende af energi. Hvis havets vintertemperatur ikke skræmmer jer, men vinterbadning heller ikke er et trækplaster, så er der også rig mulighed for at dyrke vandsport, når forholdene er til det.

Har I spørgsmål, forespørgsler eller er der noget, I ønsker at høre nærmere om, er I altid meget velkomne til at kontakte os på tlf. +45 75 27 90 40, via Messenger-chatten her på siden eller med e-mail til info@hvidbjerg.dk

Læs mere om gældende priser og vilkår for campingferie hos Hvidbjerg Strand Feriepark her.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.