Vinterferie ved Vesterhavet

Vil du gerne et smut væk fra hverdagen i din vinterferie, så tag en uge til Vesterhavet og slap af i enten en lækker strandvilla eller i en dejlig hotellejlighed på vores strandhotel. 

Hvis du mangler en idé til, hvad du skal lave i din vinterferie, så tag familien eller gode venner under armen, og hold en uges ferie i strandvilla eller på strandhotel. 

Hotellejlighederne og strandvillaerne ligger begge i første klitrække lige ud til vesterhavet og byder på en eminent udsigt over havets vinterkamp. Bølgegang, sprøjtende saltvandsdråber og smukke solnedgange er noget af det, du kan nyde fra terrassen, der følger med både hotel og villa.  

Strandvillaen byder på egen spa på terrassen og en dejlig brændeovn, mens strandhotellet byder på en fantastisk udsigt over Vesterhavet, og fællesnævneren for dem begge er kvalitet helt i top.

Book strandvilla i uge 7: 6.560,- inkl. rengøring for op til seks personer.

Book hotellejlighed i uge 7: 4.860,- inkl. rengøring for op til fire personer. 

Eller book på telefon 75 27 90 40

 

Vinteraktiviteter

Selvom sæsonnen ikke er til de store badeture, med mindre man er glad for at vinterbade, og Hvidbjergs dejlige wellnesscenter er lukket indtil marts, er der en masse andre aktiviter, man kan kaste sig over i vinterperioden.

Oplevelser

Hvis I gerne vil ud og opleve andet end det smukke vesterhav, kan I tage forbi Tripitz museeum, der giver de besøgende lærerige oplevelser i verdensklasse. Musset er ikke blot et sted fyldt med spændende oplevelser og udstillinger, men også en arkitektonisk perle i sig selv. 

Hvis I er afsted med børn og mangler noget at give jer til, er Blåvand Zoo også en mulighed. Blåvand Zoo er en lille zoologisk have, der holder omkring 400 dyr, hvoraf mange af dem kan klappes og leges med. I kan også deltage i fodring af løverne og klappe en slange. 

Blåvand By er også en oplevelse i sig selv. Her kan I kigge på butikker og gå en hyggelig tur.  

Blåvandshuk Fyr ligger blot 9 minutters kørsel fra Hvidbjerg Strand Feriepark. Det kan udgøre et godt udlugtsmål, hvis I gerne vil se en unik seværdighed. Med sine 39 meter og placering på en klit, er det et imponerende syn og spændende at udforske på en kold vinterdag.