Hvidbjerg Strand får fornem tysk campinghæder

For 22. år i træk har vi modtaget tyske ADACs pris som "super-campingplads".

Den tyske pendant til FDM og Europas største bilistforening, ADAC, er netop udkommet med deres store europæiske campingguide 2017.

Hvidbjerg Strand er blandt de få danske campingpladser, der har fået alle 5 stjerner ved ADAC's seneste inspektion og dermed retten til titlen "Superplatz". Det er vi på en gang meget stolte og taknemlige over.

Superplads-konceptet har siden 1995 været en prestigefyldt og anerkendt pris i campingbranchen. Faktisk har vi været en af kun 9 campingpladser i hele Europa, som har været Superplatz hvert år, siden prisen for første gang blev uddelt i 1995.

Disse 9 campingpladser er i øvrigt alle medlem af LeadingCampings, som er en gruppe af de 39 bedste campingpladser i Europa. Vi kan varmt anbefale vores LeadingCampings kolleger, som I kan kigge nærmere på her.
 
Vi åbner vores campingplads igen den 14. marts 2017, og vi vil gøre alt for at leve op til denne fornemme pris og indfri vores gæsters forventninger.

Vil du besøge os, kan du booke online eller ringe på telefon 75 27 90 40. I sparer fx 50% på ophold i egen campingvogn fra 14.-19. marts. Læs mere her.