Hvidbjerg Strand i Bo Bedre

”Bag klitterne ved det barske Vesterhav ligger Hvidbjerg Strand – et resort, der indbyder til langsom livsstil, afslapning og ro.”

"Velvære ved Vesterhavet" er den meget rammende titel, som artiklen om Hvidbjerg Strand figurerer under i Bo Bedre. Artiklen centrerer sig om Hvidbjergs madscene, smukke natur og flotte arkitektur, og man kan næsten høre Vesterhavet bruse og bølge, når man lader øjnene glide over ord og billeder.

Artiklen fokuserer især på den danske arkitektur, der præger bygningerne i Hvidbjerg Strand. Strandhotellet med kobbertaget, der kun bliver smukkere med årene, indretningen af hotellejlighederne der er inspireret af det klassiske badehotel, de 23 strandvillaer, der har stråtækte tage. Alle detaljerne er gennemtænkte, og danner rammerne for en dejlig ferie ved Vesterhavet.

Artiklen bevæger sig herefter videre til at fokusere på madoplevelserne, hvor Høfde4 bliver fremhævet.   Restauranten ligger i et gammelt ishus og er et moderne og kritikerrost spisested i nordisk stil. Ligesom ved de andre bygninger, spiller naturen en stor rolle og er inddraget i indretningen.

Til slut bliver vandet fremhævet, og her er det ikke blot Vesterhavet, der spiller en rolle. Vandet spiller en central rolle på Hvidbjerg Strand, hvor gæsterne kan bade i Vesterhavet, hygge sig i wellness-området og hvor selv toilettet er en oplevelse i sig selv.

Alt i alt giver artiklen et billede af Hvidbjerg Strand som et sted, hvor velvære er i højsædet, og hvor gærdet bliver sprunget over, hvor det er højest.

Hos Hvidbjerg Strand er vi meget beærede over den flotte omtale og vil fortsætte med at sætte kvalitet i højsædet.  

Du kan læse artiklen lige her, hvis du er interesseret.