Tak for en fantastisk campingsæson 2017

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen på campingpladsen i 2018!

Den 29. oktober havde vi sidste åbningsdag på campingpladsen i denne sæson.

Vi vil gerne sige tusind tak til alle jer, der har været med til at gøre sæsonen 2017 til noget helt særligt. Det har - som altid - været vores ambition at levere ekstraordinært gode ferier, og vi håber, at I har nogle fantastiske oplevelser og minder med jer hjem. 
 
Hvis I har lyst til at dele jeres dem og måske jeres gode råd på Tripadvisor, så ville vi blive meget glade. Gå videre til Tripadvisor her.  

Begivenhedsrigt år i Hvidbjerg Strand

For 22. år i træk modtog vi tyske ADACs pris som "super-campingplads", og kort efter vandt vi titlen som den bedste danske campingplads 2017. Tusind tak til alle som har bakket os op og gør det muligt. 

I 2017 har vi bl.a. åbnet vores nye Strandhotel, Strandvillaer og restaurant, Høfde 4 for at tilbyde endnu flere skønne oplevelser til vores gæster. Næsten samtidig kom en stor ny attraktion til Blåvand, nemlig TIRPITZ, som vi også håber, at I har haft lejlighed til at besøge. 

Drømmer I jer allerede tilbage, har vi naturligvis åbent for booking til 2018 allerede nu. Book online  eller ring på 75 27 90 40.

Spar 50 % på camping-ophold i egen vogn

I 2018 åbner vi vanen tro med et stærkt tilbud. I sparer 50 % ved ophold i egen campingvogn eller telt mellem tirsdag den 13. og søndag den 18. marts. Book jeres favoritplads i god tid, så I er sikre på at få den.

Følg os på Facebook og hold jer opdateret på nyheder til 2018 og meget andet. I kan også genopleve stemningen og dele jeres minder på Instragram med #Blåvand og #Hvidbjergstrand.

Endnu engang tak og på gensyn i 2018!