Skip to the content

HYTTER

Få en 6-stjernet hytteferie ud over det sædvanlige ved Vesterhavet

Leder I efter en eksklusiv og sjov hytteferie i en af Danmarks dejligste kroge, spækket med oplevelser for alle? Så tag her et nærmere kig på Hvidbjerg Strand i Blåvand ved Vesterhavet.

Luksushytter og børnenes favorit!

Hvad siger du til et af vores luksuriøse Fiskerhuse, som ligger med store terrasser på pæle ud over vores nyanlagte sø? Eller er du mere til en af de karakteristiske westernhytter, som alle blev totalrenoveret i 2014 og har den lækre indretning, man kan forvente hos Hvidbjerg Strand Feriepark? Lyder en mindre hytte med hems og masser af hygge mere som noget for jer?

Vi tager bestemt ikke munden for fuld, når vi siger, at vi har hytter for enhver smag. I alt tilbyder vi seks forskellige typer af hytter, som kan rumme 2-6 personer.

Vi gør opmærksom på, at vores hytter kan være svære at færdes i for kørestolsbrugere. Vi anbefaler i stedet vores Strandvillaer, som alle er velegnede til kørestole og rollatorer.

Fede faciliteter til din hytteferie

Én ting er fælles for hytterne: Faciliteterne er helt i top og overgår manges forventninger.

Afhængigt af hvilken hytte I indlogerer jer i, vil I kunne nyde godt af opvaskemaskine, komfur med ovn, køle- og fryseskab, spabad, vaskemaskine og meget andet.

Bemærk venligst, at der er ikke egen grill til hver hytte. I er altid meget velkomne til at medbringe en selv. Alternativt kan I bruge den store fællesgrill mellem bygning 7 og 10 eller købe en engangsgrill hos vores købmand.

Læs mere om de enkelte hytters faciliteter og indhold i menuen foroven, eller når du booker.

Gratis goder når I bor i hytte

El, vand og varme

Når familien flytter ind i en af vores hytter, slipper I for at skulle bekymre jer om forbruget af el, vand og varme.

Sengelinned og håndklæder

Sengelinnedpakke med opredning til 4 personer (+ linnedpakker ved ankomst, hvis man er flere) og to håndklæder pr. person.

Wifi

Wifi er gratis, men vi kan desværre ikke garantere, at det trådløse netværk altid virker optimalt, da en militærradar i området til tider forstyrrer signalet. Læs mere om wifi og mulighederne for at blive forbundet til internettet.

For børn og legesyge sjæle

  • Der er som altid ubegrænset adgang til vores 800 m2 indendørs trampolincenter og legeland, Playcity
  • Daglig adgang til badelandet
  • Vi afholder desuden en række Pool Parties for teenagere i løbet af året. Dato og tidspunkter for disse vil fremgå af badelandets opslagstavle
  • Tjek i øvrigt den aktivitetskalender, som I modtager ved jeres ankomst, for at se yderligere gratis aktiviteter og arrangementer for børn

For voksne og personer over 16 år

  • Daglig adgang til vores 1.200 m2 welnesscenter, Blåvand Kurbad & Wellness, der ud over saunaer og bassiner med udsigt til Vesterhavet også tilbyder behandlinger mod betaling
  • Vores badeland er ikke kun for børn. Hver dag er der voksensvømning for personer fra 30 år mellem kl. 9:00-10:00 uden for højsæsonen. I højsæsonen foregår det mellem kl. 8:00-9:00

Billig miniferie i hytte

I har også mulighed for at booke en afslappende miniferie med 2-5 overnatninger i en hytte. Ikke alene er det en dejlig måde at få et kort afbræk fra hverdagen til en fordelagtig pris. Det er også en fin og billig metode til at afprøve vores forskellige hytter og finde ud af, hvilken I ønsker at bo i på et længere ferieophold.

Miniferierne kan enten afholdes i midtugen (søndag-fredag) eller som et weekendophold.

Ring gerne til os på tlf.: 75 27 90 40 for at høre nærmere.


Hytteferie med hund

Hunde er tilladt i alle vores hytter og strandvillaer, med de må ikke være i senge og møbler. Hunde må ikke være på hotellet eller på vores campingværelser. På vores plads finder I et indhegnet område, hvor hunde kan løbe frit. Der findes desuden en indhegnet hundeskov i Oksby få hundrede meter fra Hvidbjerg Strand Feriepark. Læs mere om ferie med hund.


Aktiviteter på jeres hytteferie til Blåvand

Selvom vores hytter er særdeles komfortable, vil I nok være interesseret i at bevæge jer udendørs før eller siden. Heldigvis er der en masse at lave i og omkring Blåvand. Og når I bliver trætte og har brug for at komme til hægterne igen, er en hytte ideel i forhold til at slappe af uforstyrret.

Her er nogle bud på, hvad I blandt andet kunne bruge jeres hytteferie hos Hvidbjerg Strand Feriepark på.


Hytteferie med badeland

En hytteferie med fri adgang til badeland er en ferie, der bringer plasken, høje grin og trætte unger, når klokken nærmer sig sengetid. Vores tropiske badeland er udstyret med noget for store som små. Der er et børnebassin med en lille rutsjebane, et bassin med mulighed for at svømme rundt og nyde vandet. Derudover har vi et bassin for de lidt større, stadig med lavt vand og en åben vandrutsjebane. Vores grotte er en plaskehule uden lige. Her ender vores største vandrutsjebane sit løb og spytter hvinende børn og voksne ud i høj fart.

Venligst accepter marketing cookies for at se indholdet.

Kulinariske oplevelser venter

Hvis du er glad for mad, så byder Hvidbjerg Strand Feriepark og Blåvand på flere dejlige madoplevelser!

Cykling for alle og enhver

Er du glad for at mærke vinden i håret og cyklen under dig? Så er der rig mulighed for at springe på jernhesten hos os!

Vestjylland er "hestjylland"

Hvordan lyder det med en tur på hesteryg langs vandkanten?

Få en gastronomisk oplevelse på Restaurant Høfde4

Det er på grænsen til det risikable at sætte tænderne i maden, der laves på Restaurant Høfde4. Ikke fordi maden udgør nogen fare - tværtimod. Man bør bare være klar over, at "almindelig" mad meget vel blegner gevaldigt efter et gourmetmåltid på den anerkendte restaurant. Lad det exceptionelt dygtige personale kærtegne dine smagsløg med fantastisk gastronomi, der tager udgangspunkt i det nordiske og det franske køkken. I retterne indgår kun de allerbedste råvarer, der så vidt muligt altid stammer fra lokalområdet og defineres af sæsonen for at sikre friskheden, kvaliteten og næringsindholdet er helt i top.

Trods det tårnhøje niveau og placeringen lige ud til havet, formår stedet at have en afslappet atmosfære, hvor alle er velkomne. Når det nu lykkes at få alt dette til at gå op i en højere enhed, er det ikke så mærkeligt endda, at Restaurant Høfde4 modtog en pris i 2018 for sit gastronomiske håndværk.

Dejlig, dansk cykelferie

Når kalorierne skal forbrændes, vil mange meget vel kunne høre cyklen kalde. Blåvand ligger optimalt for cyklister. Husk, har I ikke fået pakket cyklerne hjemmefra, kan I altid leje nogle i vores Westernland.

Lad raceren rulle

En god tur kan være ad cykelstien over Ho til Oksbøl videre mod Børsmose Strand og via Vejers Strand tilbage. En anden klassiker går fra Blåvand til Blåbjerg, hvor man kan prøve lårkræfter med en af Vestjyllands længste bakker.

En af Danmarks bedste MTB-baner

Kun 7 kilometer fra Hvidbjerg Strand ligger Bordrup Plantage, som har en af landets bedste MTB-baner. Banen er næsten altid tør på grund af de specielle forhold med sand og beplantninger. Der er flere baner, så alle kan være med.

For sjov og fornøjelse

Området byder på fine cykelstier, væk fra trafikerede veje. Omkring Hvidbjerg Strand Feriepark er der tre skiltede Panorama-ruter, som går gennem noget af lokalområdets flotteste natur.

Vorherre til hest, Vestjylland er skønt!

Er man ikke cykelrytter, men "rigtig" rytter - eller foretrækker man blot, at lade andre ben gøre arbejdet for én - kan man passende hoppe på hesten og se området fra oven.

I samarbejde med et professionelt stutteri har vi hos Hvidbjerg Strand Feriepark udarbejdet et varieret rideprogram på islænderryg. Turene til hest går fra ridecentret i Westernbyen, hvor man kan se programmet og tilmelde sig, hvis noget skulle friste - og mon ikke der nok skal være noget af interesse. Vi rider gennem Vestjyllands storslåede strand- og klitlandskab, hede og fyrreskov, og vi tilbyder alt fra trækketure til de grønne til galop for de garvede.

Der er altid mindst én kyndig vejleder med på turene. De taler flere sprog og hjælper også med at finde en hest, hvis temperament og størrelse passer til den enkelte rytter.

Spring i Blåvands blå vand - eller gå på havet

Selvfølgelig skal I da i vandet! Måske kan vitaliserende vinterbadning, som fremmer sundheden og sikrer følelsen af velvære i mange timer efter man atter er ude af vandet, lokke? Er du mere til sjov wind- eller kitesurfing, hvor du leger med (og nogle gange mod) elementernes mægtige kræfter? Eller er det i virkeligheden de svale, afkølende dukkerter på de danske sommerdage, du finder mest tiltrækkende? Havet uden for hytterne byder på oplevelser i enhver årstid for dem med lyst og mod.

Selv når man ikke er i vandet, byder Vesterhavet på mindeværdige oplevelser for hele familien. Vadehavet, der ligger ud for Blåvand og strækker sig sydpå, har et enestående plante- og dyreliv. Afhængigt af tiden på året kan man opleve de mange trækfugle, der er dybt afhængige af områdets særlige forhold, tage på sælsafari eller gå på jagt efter østers i Vadehavet. Er man imidlertid til dyr af den mere eksotiske art, kan man aflægge Blåvand Zoo eller Givskud Zoo et visit.

I perioder kan du gå endda "gå på vandet." I Ho Bugt ligger vadehavsøen Langli, som man kan vandre til, når vejrforholdende og tidevandene tillader det. Fra tid til anden arrangerer vi udflugter til øen, hvor vi ser på fugle og sæler, så husk endelig at pakke kikkerten. Turen kan godt tages uden guide, men det er yderst vigtigt at forhøre sig om tidevand og vejr, inden man drager af sted.

Fiskerhusene
Fiskerhusene
Fiskerhusene
Westernhytte
Westernhytte
Westernhytte
Hvidbjerg A
Hvidbjerg A
Hvidbjerg B
Hvidbjerg B

Indendørs aktiviteter (uden for hytten)

Har man fået solstik, eller ønsker man at opholde sig indendøre, fordi vejret ikke er, som man ønsker det, kan man naturligvis opholde sig i hytten. Søger man afveksling kan man slå et smut forbi det arkitekttegnede museum Tirpitz, der slog dørene op i 2017 og rummer et bredt spektrum af fortællinger om geologi og naturskatte, smugleri og krig.

I kunne også tage til Ribe Domkirke, der ligger i Danmarks ældste by, Ribe. Alternativt kan I tjekke Esbjerg ud. Her i Danmarks 5. største by finder I masser af muligheder for shopping i Vestjyllands største butikscenter, Broen, spisning og kulturoplevelser som f.eks. Fiskeri- og Søfartsmuseet eller Esbjerg Kunstmuseum, hvor personer under 18 år har gratis entré.

Har I spørgsmål, forespørgsler eller er der noget, I ønsker at høre nærmere om, er I altid meget velkomne til at kontakte os på tlf. +45 75 27 90 40, via Messenger-chatten her på siden eller med e-mail til info@hvidbjerg.dk

Læs mere om gældende priser og vilkår for hytteferie hos Hvidbjerg Strand Feriepark.

Leder I efter et sommerhus, anbefaler vi Feriekompagniet Blåvand.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.