Ridetur langs Vesterhavet

Inspiration

Her finder i inspiration til en campingferie ud over det sædvanlige, med wellness, badeland og masser af aktiviteter for børn.

Hvidbjerg Strand Feriepark ved Vesterhavet er en 5-stjernet campingplads, hvor I kan leje et værelse eller en feriehytte, og I har også mulighed for at campere i egen campingvogn eller telt. Vi har 5 forskellige feriehytter at vælge imellem, så der er noget for enhver smag. Prøv f.eks. vores luksuriøse Fiskerhuse med egen terrasse lige ved siden af søen. 

Hvidbjerg Strand Feriepark ligger lige ved siden af Vesterhavet med adgang til de smukke og varme sandbanker og den hyggelige by Blåvand. Stranden er særdeles børnevenlig med lavt vand og kridhvidt sand, som er perfekt til at bygge sandslotte af.

Naturen omkring Blåvand giver fantastiske muligheder for udflugter og oplevelser. Om det er en vandretur i sandklitterne, en ridetur langs vandkanten eller en cykeltur på de små stier, så garanterer vi, at der er noget for enhver smag.

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark er vi kendte og anerkendte for vores eksklusive wellnesscenter og 2.000 m2 store badeland. I det hele taget er vores campingplads et ferieparadis for børn med legeland og en masse andet sjov for børn.

Disse oplevelser må I ikke snyde jer selv for.