5-stjernet camping i Danmark

Tag på 5-stjernet camping i Danmark. Hvidbjerg Strand Feriepark ligger i Blåvand på den danske vestkyst tæt på dejlig hvid sandstrand.

Drømmer du og din familie om ekstraordinær 5-stjernet luksuscamping i Danmark? Hos Hvidbjerg Strand, som ligger i Blåvand tæt på Jyllands vestligste punkt Blåvands Huk, kan I opleve en af Europas bedste campingspladser med masser af luksus og oplevelser for hele familien.

F.eks. tilbyder vi XL luksuspladser i første klitrække med masser af plads og privat badeværelse. Desuden har vi 5 forskellige slags feriehytter med lækre faciliteter og plads til 4-6 personer. Tag fx et kig på vores nye populære Fiskerhuse.

Når I tager på en 5-stjernet campingferie i Hvidbjerg Strand Feriepark, kommer I ikke til at kede jer. Her er oplevelser for hele familien. Besøg vores tropiske badeland, det store indendørs legeland eller lad jer fokæle i vores wellnesscenter.

Hvidbjerg Strand ligger 200 meter fra en skøn hvid sandstrand, som er ideel til leg, hygge og badning, også for de mindste i familien. 

I kan også få kulinariske oplevelser i vores to restauranter og gå på opdagelse i den levende Blåvand by, som giver jer gode shoppingoplevelser, lokale specialiteter, hyggelige cafeer og meget mere.

Ønsker I at vide mere om 5-stjernet camping i Danmark, så ring +45 75 27 90 40 eller send en mail til info@hvidbjerg.dk for mere information. 

Tjek også vores gæsters egne oplevelser på Facebook og Instagram eller tag et kig i vores videogalleri.