Campinghytter

5-stjernet campingplads 200 m. fra Vesterhavet med massevis af aktiviteter for hele familien.

Skal familien på camping?

Så er Hvidbjerg Strand Ferieparks campinghytter lige sagen. Hvidbjerg Strand Feriepark har flere forskellige campinghytter, som din familie kan vælge imellem alt efter behov. På campingpladsen finder du  5 forskellige typer campinghytter med plads til mellem 4 og 6 personer. Alle campinghytterne er fra 2009 og med eget bad og toilet.

Udover at bo i en af pladsens campinghytter, kan I også vælge at bo i telt eller campingvogn på en af vores pladser. Tjek vores campingtilbud og find ud af, hvad der passer præcis til jer.

Campingpladsen byder på et væld af aktiviteter for både store og små. Tag familien med i badeland og oplev de 4 vandrutsjebaner, spa og sauna samt den underjordiske grotte.

Hvis du trænger til at blive forkælet, er vores nye wellnesscenter, Blåvand Kurbad & Wellness, måske noget for dig. Her er der gratis adgang for alle overnattende gæster mandag til torsdag i lavsæsonen og for hyttegæster hele ugen.

Ønsker du at vide mere om Hvidbjerg Strand Feriepark og vores campinghytter, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 75 27 90 40.