Ferie med hund

Trænger hunden også til ferie? Tag den bare med, når I besøger os.

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark på den jyske vestkyst er der plads til hele familien! Hold jeres næste ferie med hund på vores 5-stjernede campingplads og vælg selv, hvordan I ønsker at overnatte.

Tag jeres hund med på ferie

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark er jeres hund altid hjertelig velkommen - hvad end I ønsker at holde ferie i egen campingvogn på vores campingplads, i en af vores flotte Westernhytter eller måske drømmer om en miniferie i en af vores luksuriøse fiskerhuse eller lækre strandvillaer. Uanset hvilken type overnatningsmulighed I vælger, garanterer vi en ferie ud over det sædvanlige. 

Ferieparkens unikke placering i det naturskønne område ved Blåvand og Vesterhavet giver rig mulighed for leg og gode oplevelser i naturen for både børn, voksne og hunde. Gå en tur langs stranden, hop på cyklen og udforsk naturen eller nyd nogle rolige timer ved fiskesøen sammen med familiens firbenede medlem.

Er det første gang, at familiens longrende guldklump skal med på ferie, kan I også med fordel tage et kig forbi Ta' Hunden Med og Ferie med Hund inden afrejse og få de bedste tips til at holde ferie med hund.

Et væld af aktiviteter til ferien med hund

Udover pladsens eget indhegnede hundeluftningsareal på 3.000 m2, ligger Oksby Hundeskov (Gammel Mælkevej 25, 6857 Blåvand) blot et stenkast øst for ferieparken, og her må familiens hund løbe frit rundt og lege. Skoven er nemlig indhegnet og giver rig mulighed for at få en rigtig dejlig dag i naturen sammen med familiens hund.

I samme område ligger Bordrup Klitplantage, hvor hele familien kan gå tur med hunden på vandrestierne i den flotte skov. Efter en lang og aktiv dag kan jeres hund ovenikøbet blive vasket på vores hundebadeværelser beliggende hhv. ved bygning 30, 40, 50 og 60.

Mens hunden får sin middagslur i hytten, kan resten af familien tage en tur i vores store legeland, Play City, eller plaske rundt i vores populære badeland. Som overnattende græster har i naturligvis gratis adgang til begge dele.

En ferie for hele familien

Trænger resten af familien omvendt også til at slappe af og lade batterierne op, er der mulighed for at besøge vores flotte tre-etagers wellnesscenter. Her kan I frit benytte jer af de forskellige sanuaer, bassiner og dampbade eller booke en luksuriøs behandling, hvis I virkelig skal forkæles.

Når det er blevet tid til aftensmad, tilbyder ferieparken et bredt udvalg af spændende spisemuligheder. I kan også vælge at tage turen ind til Blåvand By, som udover lækre restauranter, også byder på gode shoppingmuligheder.

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark er der altså rig mulighed for at nyde en dejlig ferie for hele familien fyldt med præcis det I ønsker.

Book nu!

Psst.. Drømmer I om at tage hunden med i sommerhus? Her anbefaler vi at I booker jeres næste sommerhusferie med hund hos Feriekompaniet Blåvand.