Golfweekend ved Vesterhavet

Tag på golfferie med gratis adgang til wellness.

Er du også vild med at spille golf? Tag på golfophold hos Hvidbjerg Strand Feriepark. Her kan I bo i topmoderne feriehytter tæt ved skov og strand. 10 minutters kørsel fra parken ligger Blåvandshuk Golfbaner. Her finder I både en 18-huls bane, en 9-huls par 4 bane og en 9-huls par 3 bane. Banerne ligger i skønne omgivelser med udsigt over skoven og vadehavet, og det er muligt at spille året rundt.

Efter en aktiv dag i den friske vesterhavsluft kan I slappe af i vores lækre wellnesscenter. Som boende hyttegæster har I nemlig gratis adgang til wellness, hvor I kan samle kræfter i de forskellige bassiner, saunaer og dampbade. Samtidig er der også gratis adgang til badeland og legeland for alle hyttens beboere, så tag gerne børnene med

Hvidbjerg Strand Feriepark ligger i feriebyen Blåvand, hvor I finder flere specialforretninger og delikatessebutikker. I ferieparken er det desuden muligt at handle dagligvarer, frisk fisk og nybagt brød eller spise en lækker middag i vores a la carte restaurant.

Hiv nogle dage ud af kalenderen og forkæl dig selv med golf, frisk luft, god mad og wellness i Hvidbjerg.

Book jeres golfweekend her – vi glæder os til at se jer!

Links:
Blåvandshuk Golfbaner
Hyttepriser