Romantisk weekendophold

Nyd en weekend med frisk luft, wellness og forkælelse i Hvidbjerg.

Trænger I til en weekend alene? I Hvidbjerg kan I trække stikket ud og få en pause fra hverdagen. Hvad end I ønsker en aktiv parweekend med golf og lange gåture eller en rolig og romantisk wellnessweekend, er Hvidbjerg stedet; her behøver I ikke vælge.

Bo i et luksuriøst feriehus et stenkast fra en af Vesterhavets smukkeste strande, hvor I hånd i hånd kan nyde hinanden og roen ved vestkysten. Hvidbjerg ligger i udkanten af feriebyen Blåvand, hvor der er flere specialbutikker og gourmetrestauranter, mens ferieparken også huser egen restaurant og købmand.

Som hyttegæster får I gratis adgang til vores flotte og luksuriøse wellnesscenter. Her finder I adskillige bassiner og saunaer, der lader jer glemme alle dagligdagens pligter, mens I bevæger jer rundt i de atmosfærefyldte lokaler. Skal I forkæles lidt ekstra, er der mulighed for at booke tid til alt fra massage til spabehandlinger.

Ikke langt fra pladsen finder I Blåvandshuk Golfbaner, der er ideelle til såvel nybegyndere som øvede. Desuden indbyder naturen omkring Blåvand til aktive oplevelser i form af enten ridning, mountainbiking, løb eller vandreture. 

Tag på et romantisk og mindefyldt weekendophold for to i Hvidbjerg – det vil I ikke fortryde.

Vi glæder os til at se jer!

Se vores gode priser her og book her.

Links:
Wellness
Overnatning
Golf
Blåvand by