Skip to the content

Købmand til to butikker

Hvidbjerg Strand Feriepark søger købmand til to købmandsbutikker i henholdsvis Hvidbjerg Strand Feriepark og Vejers Strand Camping.

Som købmand bliver du et vigtigt omdrejningspunkt for både kunder og medarbejdere i butikkerne. Vi forventer derfor en stor lyst og vilje til at gå forrest og være med til at udvikle butikken.

Vi forventer, at du har erfaring med dagligvarebranchen og du har f.eks. tidligere arbejdet som købmand, souschef, afdelingsleder eller lign.

Butikken i Blåvand/Hvidbjerg Strand blev ombygget til sæsonen 2019 og butikken i Vejers Strand står foran en større ombygning med fokus på økologi og bæredygtighed i såvel udvalget af varer som indretning og byggematerialer.

I Hvidbjerg har butikken åbent året rundt og butikken i Vejers har åbent fra marts til oktober. Begge butikker bærer præg af at være sæsonbutikker. I jobbet må man beregne flere arbejdstimer i sommerhalvåret, som kan afspadseres om vinteren.

Vi søger en købmand med en positiv indstilling til fleksibilitet i arbejdsopgaverne og arbejdstiderne.

Lyder jobbet som noget for dig, så tøv ikke med at sende os en mail med din ansøgning. Send meget gerne din ansøgning hurtigst muligt til amy@hvidbjerg.dk, eller ring til Amy på tlf. 27 13 81 27. Vi modtager også gerne ansøgninger over telefonen.

Vi behandler ansøgningerne løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Om Hvidbjerg Strand

Hvidbjerg Strand er en 6-stjernet Feriepark med mange gæster året rundt. Vi er en af vestkystens største ferieparker og tilbyder en unik ferie ved Vestkysten til både danske og udenlandske gæster med en lang række aktiviteter som legeland, trampolincenter, badeland, wellness, mountainbiketure, fiskesø, Western Nights osv. Hvidbjerg Strand Feriepark ejer også Vejers Strand Camping, Skagen Sydstrand Camping, Restaurant Høfde4 og Blåvand Kurbad & Wellness.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.