Skip to the content

GRAVELCYKLING

Oplev de ideelle betingelser for en fed gravelcykel-ferie

Gravelcykling er en form for cykling, der foregår hovedsageligt på grusveje og stier i naturen - herunder også på stranden. Gravel kan beskrives som en blanding mellem landevejscykling og mountainbiking, da man bruger en cykel med en let ramme og smalle dæk, men som samtidig er robust nok til at kunne håndtere ujævnheder og udfordringer på grusvejene og naturstierne.

Gravel er blevet mere og mere populært i de senere år, især på grund af de anderledes og ofte smukke ruter, som udøverne kommer ud på. Mange gravelcyklister finder det også mere afslappende og en større oplevelse end almindelig landevejscykling, da man kan nyde omgivelserne og naturen mere, mens man cykler. Af nogen er det nærmest blevet beskrevet som et eventyr, da man oplever natur og områder, som man ellers ikke var kommet ud i.

Vestkysten er ideelt til gravelcykling, da du netop her finder både grusveje, stier, stigninger og selvfølgelig de brede strande, der indbyder til mange timer og flere dage på gravelcyklen. Du møder helt sikkert andre cykelentusiaster, da området tiltrækker alt fra mountainbikere til familier på tandemcykler.

Læs mere om luksus cykelferie for alle lige her!

Bliv inspireret

Hvis du ikke kan få nok at at opleve det vilde, vestjyske landskab, så kan du springe i sadlen og opleve den helt tæt på. Gravelcykling er det nye og store inden for cykling: her cykler du off-road og rundt i smukke landskaber.

Overnatning til din cykelferie

Tag din cykel med til Vesterhavet og overnat i luksuriøse omgivelser!

Når du og dine medcyklister har okset afsted hele dagen, så er der intet bedre, end at komme hjem til hjemlige omgivelser - dog stadig tæt på naturen og de omkringliggende cykelområder. Vi tilbyder en lang række overnatningsmuligheder fra glamping hytter til to personer, hotelværelser eller hytter op til 6 personer.

For alle vores hytter gælder det, at der er gratis adgang til det store legeland, trampolincenter, tropiske badeland og vores lækre wellnesscenter (+16 år). Det er altså en mulighed at tage en hel familie afsted, hvor kun dele af familien er cykelentusiaster, da der er rigeligt for resten af familien at få tiden til at gå med.

Gå på opdagelse i vores mange overnatningsmuligheder lige her, og bestil allerede nu jeres næste luksuriøse cykelferie!

Gravel Challenge Blåvandshuk

Gravel cykling event ved Vesterhavet d. 31. maj - 2. juni

* Fredag d. 31. maj – Social Rides med Emma Norsgaard, hvor du kan afprøve ruterne i dit eget tempo - alle kan deltage.

* Lørdag d. 1. juni – UCI Gravel World Series! Oplev også aktiviteter, musik og boder omkring målstregen.

* Søndag d. 2. juni – Gourmet & Gravel Challenge Blåvandshuk. Det er ”Gravel for alle” og en chance for at udforske den fantastiske natur omkring Blåvandshuk og smage maden fra nogle af de bedste restauranter og caféer i området.

Skal du med til Gravel & Gourmet Experience Challenge her i Blåvandshuk den 7. maj 

Gravel Gourmet handler om at udforske det betagende landskab omkring Blåvandshuk og prøve den lokale mad fra nogle af de bedste restauranter og cafeer i området. Blandt andet kan du opleve vores egen fantastiske restaurant Høfde4.

Du kan vælge mellem 3 forskellige distancer: 25 km, 70 km og 110 km.
Tilmeld dig på adventurecycling.dk

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser