Skip to the content

Blåvand Nytårsbad

Spring ind i det nye år med en dukkert i det friske Vesterhav

Succesen fra de sidste mange år bliver gentaget, og der er igen i år Nytårsbad ved Blåvand. Vær med når det nye år skydes i gang med en dag fuld af havfriske dyb i Vesterhavet og sjove aktiviteter. I kan bestille en lækker brunch på Høfde4, der nydes, lige inden turen går ned på stranden til årets sidste badetur. Læs mere her!

Nytårsbad

Sauna
Jazz

Brunch på Høfde4

Nytårsbrunch på Høfde4

I forbindelse med Nytårsbadet på Hvidbjerg Strand d. 31. december kan du bestille en lækker nytårsbrunch på vores restaurant Høfde4. Book brunch og champagne og spring ind i det nye år med lækker mad og et dyp i det iskolde Vesterhav.

Bestil et bord til Nytårsbrunch på tlf: 7527 9089.

Overnatningsmuligheder til Nytårsbad

Fiskerhuse

Vores fiskerhuse er en af favoritterne for overnatningsmuligheder i Hvidbjerg Strand Feriepark. De smukke hytter er placeret på pæle i vandet, så de besøgende får en oplevelse af, at befinde sig midt på en sø. Det er da også muligt at fiske fra hytten, og fange dagens frokost eller aftensmad. Flere af hytterne kommer med egen spa, og alle giver gratis adgang til wellnesscentret, trampolincentret og legelandet, der alle har åbent hele vinteren.

Strandhotel

Det smukke strandhotel står smukt med udsigt ud over Vesterhavet. Hvis I lejer et hotelværelse på 1. sal, er jeres værelse udstyret med en dejlig stor terrasse, der indbyder til at nyde et par timer i vintersolen. På 2. sal hører der en balkon til værelset, så I kan hænge badetøjet ud, eller trække lidt frisk luft en tidlig morgen. Slutteligt kan I booke et værelse på 3. sal, hvor balkonen byder på en fantastisk udsigt over det brusende Vesterhav. Når I bor på strandhotellet er der adgang til trampolincenter, legeland og wellnesscenter, der alle har åbent over nytår.

Strandvilla

85 m2 i 1. klitrække - det er ferie man ikke får nok af. Vores strandvillaer byder indenfor til et smukt feriehus, der kan huse 6 overnattende gæster. Villaerne har åbent året rundt, og med den tilhørende spa, så er der altid lagt op til afslapning og selvforkælelse uanset årstid og vejr. Strandvillaen giver også adgang til de sjove aktiviteter i trampolincentret, wellnesscentret og det store indendørs legeland.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser