Skip to the content

Blåvand Nytårsbad

Spring ind i det nye år med en dukkert i det friske Vesterhav

Succesen fra sidste år bliver gentaget, og der er igen i år Nytårsbad ved Blåvand. Vær med når det nye år skydes i gang med en dag fuld af vand og sjove aktiviteter. Saunahytten kommer forbi og ved Hvidbjerg kan I få brunch på Høfde4, jazz og vin/ginmarked. Slutteligt er der fællessang og nytårsfejring på stranden. (Programmet bliver løbende opdateret)

Nytårsbad

Sauna
Jazz

Brunch på Høfde4

Program for Nytårsbad

Nytårsbadet er gratis at deltage i, og i år er nye tiltag kommet til. Se her for det foreløbige program til Nytårsbadet 2019.

  • Kl. 09.00 VIP brunch på Høfde4 ved Hvidbjerg Strand Feriepark
  • Kl. 10.00 SaunaHytten er klar til besøg
  • Kl. 10.00 Lækre Jazz toner foran Høfde4
  • Kl. 10.00 Gin- og vinmarked åbner ved Hvidbjerg Strand Feriepark
  • Kl. 11.00 Fælles nytårssang ved badebroen, Hvidbjerg
  • Kl. 11.05 Årets nytårsbad ved badebroen, Hvidbjerg
  • Kl. 11.15 Årets nytårsshow ved badebroen, Hvidbjerg
  • Kl. 11.15 SaunaHytten byder indenfor til Saunagus

Vi holder løbende siden opdateret, så det endelige program foreægger inden nytårsbadet.

Program for Nytårsbad 2019

Læs meget mere om programmet, sponsorer og se billeder fra sidste års Nytårsbad!

Overnatningsmuligheder til Nytårsbad

Fiskerhuse

Vores fiskerhuse er en af favoritterne for overnatningsmuligheder i Hvidbjerg Strand Feriepark. De smukke hytter er placeret på pæle i vandet, så de besøgende får en oplevelse af, at befinde sig midt på en sø. Det er da også muligt at fiske fra hytten, og fange dagens frokost eller aftensmad. Flere af hytterne kommer med egen spa, og alle giver gratis adgang til wellnesscentret, trampolincentret og legelandet, der alle har åbent hele vinteren.

Strandhotel

Det smukke strandhotel står smukt med udsigt ud over Vesterhavet. Hvis I lejer et hotelværelse på 1. sal, er jeres værelse udstyret med en dejlig stor terrasse, der indbyder til at nyde et par timer i vintersolen. På 2. sal hører der en balkon til værelset, så I kan hænge badetøjet ud, eller trække lidt frisk luft en tidlig morgen. Slutteligt kan I booke et værelse på 3. sal, hvor balkonen byder på en fantastisk udsigt over det brusende Vesterhav. Når I bor på strandhotellet er der adgang til trampolincenter, legeland og wellnesscenter, der alle har åbent over nytår.

Strandvilla

85 m2 i 1. klitrække - det er ferie man ikke får nok af. Vores strandvillaer byder indenfor til et smukt feriehus, der kan huse 6 overnattende gæster. Villaerne har åbent året rundt, og med den tilhørende spa, så er der altid lagt op til afslapning og selvforkælelse uanset årstid og vejr. Strandvillaen giver også adgang til de sjove aktiviteter i trampolincentret, wellnesscentret og det store indendørs legeland.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.