Skip to the content

RIDETURE

Er du øvet rytter eller absolut nybegynder, så har vi et godt udvalg af forskellige hesteoplevelser til alle slags niveauer

Grøn tur = skridttur for begyndere, ca. 1 time
Ridning for alle fra 5- 99+ år med lidt eller ingen ride erfaring. Børn mellem 5 og 9 år kan kun deltage, hvis en voksen trækker hesten. (For nybegyndere mellem 9 og 12 år eller usikre ryttere anbefaler vi en ledsager.) Turen indeholder:
Instruktioner i ridning og håndtering af hesten / Hyggelig ridetur i skridt i terrænet / Frivilligt travetur på banen
Dkk. 300.- // Euro 40.-

 

Orange tur = klitter og strand uden galop, ca. 1,5 time
En tur for let øvede ryttere fra 10 år, der kan styre hesten i skridt og trave. Turen går i skridt og trav gennem Ho Plantage med en kort tur ned forbi stranden.
Dkk. 400.- // Euro 55.-

 

Gul tur = klitter og strand med galop, ca. 1,5 time
En tur for øvede ryttere fra 10 år, der kan ride skridt, trav og galop i naturen. Turen går gennem Ho Plantage med en kort tur ned forbi stranden.
Dkk. 400.- // Euro 55.-

 

Blå tur = masser af strandridning med galop, ca. 2,5 timer
En tur for erfarne ryttere fra 12 år ( min. 3 år rideerfaring, som ikke ligger længere end 5 år tilbage i tiden), som ikke står tilbage for galop i fuld fart på stranden. Turen går i skridt, trav og galop gennem Ho Plantage og fra Hvidbjerg Strand ned mod Skallingen. På vejen tager vi en lille pause.
Dkk. 600.- // Euro 80.-

 

Rød tur = solnedgangstur til stranden ca. 3 timer
Fantastisk oplevelse for ryttere fra 12 år med en del erfaring (min. 3 års erfaring, der ikke ligger længere end 5 år tilbage i tiden), og som ikke står tilbage for galop i fuld fart på stranden. Vi rider gennem plantagen over klitterne til Hvidbjerg Strand med retning mod Skallingen, mens vi nyder solnedgangen over havet. Indlagt pause med forfriskning.
Dkk. 650.- // Euro 90.-

Vægtgrænse for alle ryttere: 90 kilo.
Betaling er kontant eller mobilepay, vi tager desv
ærre ikke imod kreditkort

 

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror