Skip to the content

RIDETURE

Er du øvet rytter eller absolut nybegynder, så har vi et godt udvalg af forskellige hesteoplevelser til alle slags niveauer

 

Den røde tur - Solnedgangstur

Turen er for ryttere med meget rideerfaring, der ikke står tilbage for galop i fuld fart på stranden .Ca. 3 års rideerfaring. Turen går gennem plantage, over klitterne til Hvidbjerg Strand, med retning mod Skallingen, hvor der rides i vandkanten og på strandbredden, og vi nyder at ride mod solnedgangen. Der er indlagt pause.

Varighed: Ca. 3 timer. 
Pris: 520 kr.  

 

Den gule tur - Terræntur

En tur for let øvede ryttere, og med min. ½ års rideerfaring. Vi rider skridt, trav og galop. Dette er frivilligt for hver enkelt rytter. Turen går gennem terrænet til Ho plantage, hvor vi kommer ned på stranden, og rider hjem igen. 

Varighed: Ca. 1½ time.
Pris: 350 kr. 

 

Den grønne tur - Skridttur

Til nybegyndere, børn over 9 år og voksne under 99 år. Børn fra 5-9 år kan dog deltage hvis forældre eller lignende fører hesten. Turen indeholder: Instruktion og opsidning ved stalden. Undervisning på banen. Ridetur i skridt i terrænet. Frivillig travetur på banen.

Varighed: Ca. 1. time.
Pris: 250 kr. 
 

Den blå tur -  Strandtur

Er for ryttere med min. 3 års rideerfaring, der ikke står tilbage for galop i fuld fart på stranden. Turen går til Hvidbjerg Strand med retning mod Skallingen, hvor der rides i vandkanten og på strandbredden. Der er indlagt pause.

Varighed: Ca. 2½ time.
Pris: 500

 
Den orange tur - Terræntur

En tur for let øvede ryttere fra 10 år, og med min. ½ års rideerfaring. Vi rider skridt og trav, ingen galop. Turen går gennem klitterne til Ho plantage, hvor vi rider ned på stranden og hjem igen. 

Varighed: ca 1½ time
Pris: 350 kr. 

 

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror