Skip to the content

SPA OG KUR FOR PAR

Lækre behandlinger, du kan dele med din mor, veninde eller kæreste - eller nyde alene

Du vælger selvfølgelig helt selv, om du ønsker at dele spaoplevelsen med en anden eller blot vil stresse af alene. Behandlingerne nedenfor tilbydes til både en og to personer. For øvrige behandlinger til enkeltpersoner, se her.LUXUS SPAOPLEVELSE

Nyd en behandling, hvor du får fuld kropspeeling. Herefter ligger du i et skønt afslappende karbad, som blødgør musklerne og stimulerer sanserne. Behandlingen afsluttes med massage af bagsiden, som giver en dejlig ro i kroppen. Husk badetøj.

60 minutter, 845 kr.

To personer 1.575 kr.EUKALYPTUSKUR

Nyd denne helt specielle spakur, hvor kroppen skrubbes med en styrkende peeling. Herefter ligger du i et skønt eukalyptusbad, som lindrer ømme trætte muskler. Behandlingen afsluttes med en helkropsmassage, som giver velvære i hele kroppen. Husk badetøj.

80 minutter 975 kr.

To personer 1.825 kr.DEN SYVENDE HIMMEL

Denne behandling har fokus på forkælelse. Hele kroppen masseres med varm lavendelolie og varme lavasten. Ansigtet forkæles med dybderensende mineraler og massage. Afsluttes med skøn hovedbundsmassage med varm lavendelolie.

80 minutter 995 kr.

To personer 1.895 kr.EKSKLUSIV TRANQUILLITY-BEHANDLING FOR 2: 

Forkælelse med nøje udvalgte produkter. Rummet bliver fyldt af Tranquillity duften. Den består af bløde dufte af rosen-og cedertræ samt grapefrugt og vanilje, som er kendt for deres anti-stress egenskaber. Kroppen peeles med en eksklusiv bodypeeling med citrussyre og jojobavoks-kugler, der blødgør huden i dybden. Herefter sænker I jer ned i et dejligt, varmt og afslappende karbad. Her får I serveret en snack og et glas bobler. efterfølgende nydes en helkropsmassage med vores opvarmede speciallotion. Ansigtet bliver forkælet af både rensende og fugtgivende masker. Fødder og hovedbund stimuleres med en afslappende massage. Husk badetøj.

To personer (130 min.), 3.295 kr.

 

BODYSCRUB: 

Hele kroppen eksfolieres fri for døde hudceller med vulkanske partikler der stimulerer hudens cellefornyelse. Efter brusebad gennemfugtes huden med spray. Husk badetøj.

20 minutter 345 kr. 

 

For spørgsmål eller tidsbestilling, ring på 76 54 25 18.

Book behandling

Book en af vores skønne behandlinger lige her

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror