Skip to the content

SPA OG KUR FOR PAR

Lækre behandlinger, du kan dele med din mor, veninde eller kæreste - eller nyde alene

Du vælger selvfølgelig helt selv, om du ønsker at dele spaoplevelsen med en anden eller blot vil stresse af alene. Behandlingerne nedenfor tilbydes til både en og to personer. For øvrige behandlinger til enkeltpersoner, se her.

LUXUS SPAOPLEVELSE

Nyd en behandling, hvor du får fuld kropspeeling. Herefter ligger du i et skønt afslappende kurbad, som blødgør musklerne og stimulerer sanserne. Behandlingen afsluttes med massage af bagsiden, som giver en dejlig ro i kroppen. Husk badetøj.

60 minutter, 825 kr.

To personer 1.545 kr.

EUKALYPTUSKUR

Nyd denne helt specielle spakur, hvor kroppen skrubbes med en styrkende peeling. Herefter ligger du i et skønt eukalyptusbad, som lindrer ømme trætte muskler. Behandlingen afsluttes med en helkropsmassage, som giver velvære i hele kroppen. Husk badetøj.

80 minutter 945 kr.

To personer 1.795 kr.

DEN SYVENDE HIMMEL

Den syvende himmel: Denne behandling har fokus på forkælelse. Hele kroppen masseres med varm lavendelolie og varme lavasten. Ansigtet forkæles med dybderensende mineraler og massage. Afsluttes med skøn hovedbunds massage med varm lavendelolie.

80 minutter 995 kr.

To personer 1.895 kr.

Eksklusiv behandling for 2

I starter med et dejligt forfriskende fodbad, og en let fodmassage. I vores smukke dobbeltrum peeles kroppen med en dybderensende bodyscrub. Herefter sidder I i hvert jeres karbad med aromatiske olier. Slap af med en let anretning og et glas vin i hvileområdet. Tilbage i behandlerrummet masseres hele kroppen med varme lavasten – fantastisk afstressende og dybt afslappende. Til slut forkæles ansigtet med en skøn ansigtskur. Husk badetøj.

To personer, 170 minutter, 3.775 kr.

For spørgsmål eller tidsbestilling, ring på 76 54 25 18.

Book behandling

Book en af vores skønne behandlinger lige her

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror