Skip to the content

SPA OG KUR FOR PAR

Lækre behandlinger, du kan dele med din mor, veninde eller kæreste - eller nyde alene

Du vælger selvfølgelig helt selv, om du ønsker at dele spaoplevelsen med en anden eller blot vil stresse af alene. Behandlingerne nedenfor tilbydes til både en og to personer. For øvrige behandlinger til enkeltpersoner, se her.

LUXUS SPAOPLEVELSE

Nyd en behandling med fuld kropspeeling. Herefter blødgøres musklerne i et afslappende kurbad med aromatiske olier, som stimulerer sanserne. Behandlingen afsluttes med 25 minutters massage, der giver en dejlig ro i kroppen. Husk badetøj.

65 minutter, 775 kr.

To personer 1.425 kr.

EUKALYPTUSKUR

Nyd denne helt specielle spakur, hvor kroppen skrubbes med en styrkende peeling. Herefter ligger du i et skønt eukalyptusbad, som lindrer ømme trætte muskler. Behandlingen afsluttes med en helkropsmassage, som giver velvære i hele kroppen. Husk badetøj.

80 minutter, 895 kr.

To personer 1.650 kr.

DEN SYVENDE HIMMEL

I denne behandling er der fokus på forkælelse. Kroppen masseres med varm og afstressende lavendelolie og varme lavasten. Ansigtet forkæles med dybderensende mineraler og ansigtsmassage. Slutteligt får du en skøn hovedbundsmassage i lun lavendelolie.

95 minutter, 995 kr.

To personer 1.845 kr.

Eksklusiv behandling for 2

Efter et forfriskende fodbad og en kop urtete, følges i til vores smukke dobbeltrum. Her peeles hele kroppen med en dybderensende bodyscrub. Efterfølgende slapper I af i hvert jeres karbad med aromatiske olier. Som pause kan I nyde en let anretning og et glas vin i hvilerummet, inden der venter en hotstone massage med varme lavasten. Denne type massage er fantastisk afstressende og afslappende. Til slut forkæles ansigtet med en skøn ansigskur.

To personer, 170 minutter, 3.350 kr.

For spørgsmål eller tidsbestilling, ring på 76 54 25 18.

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror