Skip to the content

Western Nights

Kom i sommerstemning med en aften i vores Westernby

Til Western Nights inviterer vi indenfor til en autentisk aften med aktiviteter, musik og lækker mad. Der er noget for både børn og voksne, så hele familien kan få en sjov aften under den danske sommerhimmel. Western Nights afholdes i vores Westernby, som er nabo til vores store legeland og trampolincenter - børnene kan derfor få stillet deres legelyst, mens de voksne hygger sig under den åbne himmel. Alle er velkomne! Læs mere herunder og køb din madbillet online.

Helstegt pattegris, live musik og snobrød

Når du deltager i vores Western Nights, får du meget mere end bare god sommerstemning. Grillen sælger både pølser og helstegt pattegris, og et live band sørger for at spille op til dans. Er vejret til det, kan børnene bage snobrød over bålet med andre børn og barnlige sjæle. Der kan ligeledes købes drikkevarer i westernbyen.

Overnatning og Western Nights

Westernhytter

Det er oplagt at se mod vores Westernhytter, hvis I drager på ferie med børn, der gerne vil være i nærheden af legelandet og trampolincenteret. Som navnet indikerer, så ligger Westernhytterne i Westernbyen, og I er derfor tæt på de fedeste aktiviteter for børn, såsom legeplads, boldbane, førnævnte legeland og trampolincenter. Der er også nem adgang til Western Nights, så I ikke skal gå alt for langt med de mindste i familien. Westernhytterne er bygget i autentisk stil med stor terrasse foran huset med plads til grill og hyggeaftener. Det er ikke for sjov, at westernhytterne er kendt som børnenes favorit!

Vesterhavsvillaer

Har I brug for lidt ekstra plads og komfort på ferien, så er Vesterhavsvillaerne det helt rette valg for jer. De nyligt opførte villaer er indrettet til den større familie eller vennegruppe, og der er alt hvad hjertet begærer til en ferie med lidt ekstra. Der er udendørs spa og sauna på terrassen og efter en tur i Vesterhavets forfriskende bølger, kan I skylle sandet af jer i den udendørs bruser. Som altid, når I booker en hytte, er der fri adgang til badeland, legeland, trampolincenter og wellness (+16 år). Vesterhavsvillaerne ligger godt placeret i vores feriepark, så der er nem adgang til det meste - herunder også vores købmand og lækre spisesteder.

Campingpladsen

Vores campingplads er en af Danmarks bedste og er blevet tildelt intet mindre end 6 stjerner! Vi har pladser der taler til alle typer af vogne og alle typer af rejsegrupper. Alt fra små, intime pladser med kun det mest nødvendige til store, luksuriøse pladser med egen spa og bad- og toiletbygning. Vores campingplads er godt spredt ud over ferieparken, og her kan du vælge om du foretrækker en plads lige på kanten af Westernbyen, eller om du hellere vil tættere på det brusende Vesterhav. Vi sætter en stor ære i at give vores gæster den bedste oplevelse, og vi sørger derfor for, at vores servicebygninger altid er rene og pæne. Desuden har du som campinggæst fri adgang til legeland, badeland og trampolincenter. Du kan læse meget mere om vores campingplads og de forskellige pladstyper lige her!

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser