Campingferie

Leder I efter en campingplads, der kan måle sig med de bedste i Europa? Så er en campingferie hos Hvidbjerg Strand i Blåvand ved Vesterhavet helt sikkert noget for jer.

Med den unikke * Superior udnævnelse fra Campingrådet byder Hvidbjerg Strand Feriepark på ekstraordinær og luksuriøs campingferie med oplevelser for alle aldre - ikke mindst børnene. De kan fx slå sig løs i badelandet, i det store legeland Playcity, på de mange legepladser og i westernbyen - helt gratis.

I kan bo i egen campingvogn på en af vores store standardpladser eller en af vores XL luksuspladser med eget badehus. Eller I kan prøve en af vores lækre feriehytter og dermed også få gratis adgang til wellnesscentret.

Campingpladsen ligger ualmindeligt godt i Blåvand lige op og ned af Vesterhavet. Den smukke natur indbyder til aktivitet og leg, så det er bare om at komme ud i den friske luft.

Har I lyst til at besøge os, så tjek evt. et af vores ferietilbud. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig og sjov campingferie.