Wellnessophold

Forkæl jer selv med et skræddersyet wellness ophold ved Vesterhavet. Blåvand Kurbad & Wellness er blandt Danmarks mest eksklusive, og Hvidbjerg Strand tilbyder flere eksklusive overnatningsmuligheder.

Lad krop og sanser blive blæst igennem med et wellnessophold nær smuk og storslået Vesterhavsnatur, hvor I bestemmer tempoet!

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark i Blåvand kan I vælge mellem forskellige eksklusive overnatningsmuligheder. Vælg en af vores forskellige luksushytter, en ferielejlighed på strandhotellet, en strandvilla eller et campingværelse. Strandhotellet med de omkringliggende strandvillaer ligger i 1. klitrække og feriehytterne samt campingværelser findes en stenkast fra stranden i selve Hvidbjerg Strand Feriepark, hvor også wellnesscentret er placeret. Alle overnatningsmuligheder inkluderer gratis daglig adgang til det luksuriøse Blåvand Kurbad og Wellness for personer over 16 år.

Hvidbjerg Strands unikke placering ved stranden i Blåvand i det vestlige Jylland giver utallige muligheder for at skræddersy jeres wellnessophold og lave lige præcis det, I har lyst til. Her blot et par ideer som inspiration:

  • Nyd en tur langs stranden eller i klitlandskabet på gåben, cykel eller hesteryg.
  • Tag på shopping i den levende og spændende Blåvand by, der har et bredt udvalg af specialforretninger og hyggelige modebutikker.
  • Forkæl krop og sjæl i det luksuriøse wellnesscenter.
  • Nyd en lækker middag på et af spisestederne i ferieparken.
  • Besøg fitnesscentret i Blåvand by.

Wellnessopholdet inkluderer ud over gratis adgang til Blåvand Kurbad & Wellness desuden gratis adgang til badelandet og vores store legeland. Så tag gerne børnene med.

Herunder kan du klikke dig videre og læse om de forskellige overnatningstilbud. 

Kontakt os gerne på telefon 75 27 90 40.

Se priser.