Skip to the content

Information om Covid-19

Vi forholder os til Covid-19 og følger regeringens anbefalinger - for din sikkerheds skyld.


Badeland, legeland og trampolincenter er igen åbne og fra fredag d. 21. maj uden krav om tilmelding!

Fredag d. 30. april åbnede vi igen op for vores indendørs faciliteter. Åbningen sker på baggrund af en række retningslinjer fremstillet af myndighederne. Vi har heldigvis en masse plads at gøre godt med, og det betyder, at der er plads til leg og sjov, mens vi på samme tid passer på hinanden.

 

Wellnesscenter og bortfaldne restriktioner

Fredag d. 21. maj åbner vores wellnesscenter også. På samme tid bortfalder de eksisterende restriktioner ift. holdtilmelding i badeland, legeland og trampolincenter. Det betyder, at man ikke længere skal tilmelde sig hold, og at det igen er muligt at løbe ind og ud af legeland og trampolincenter og tage i badeland 1 gang om dagen. 

 

 


Rengøring

Vores rengøringspersonale gør en ekstra indsats i denne tid for at sikre at der er gjort ordentlig rent, både der hvor du skal bo, men også på alle faciliteterne i forbindelse med campingpladsen. Håndtag, overflader m.m. bliver rengjort grundigt. Vores personale i receptionen har ligeledes fokus på god hygiejne, ligesom vi regner med, at du selv husker at holde afstand til personale og andre gæster, som du ikke er på ferie med.

Du kan trygt booke ophold hos os. Er du stadig i tvivl, så ring evt. til os på få en snak om dine bekymringer.

Digital flaskepost

Dette er for dig, der ynder at holde ferie ved Vesterhavet. Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag og andre relevante informationer.