Skip to the content

Information om Covid-19

Vi forholder os til Covid-19 og følger regeringens anbefalinger - for din sikkerheds skyld.


Badeland, legeland og trampolincenter er igen åbne

Fredag d. 30. april åbnede vi igen op for vores indendørs faciliteter. Åbningen sker på baggrund af en række retningslinjer fremstillet af myndighederne. Vi har heldigvis en masse plads at gøre godt med, og det betyder, at der er plads til leg og sjov, mens vi på samme tid passer på hinanden. Læs mere her:

  • Organiseret regi betyder, at man skal tilmeldes et hold for at kunne deltage. På nuværende tidspunkt er holdene max 25 personer.
  • Vores badeland er så stort, at vi kan have to hold i gang på samme tid.
  • Voksne kan tilmelde sig men skal vise Coronapas
  • Alle over 12 år skal bære mundbind ved indgangen, men må tage dette af i omklædning i badelandet eller i selve legeland/trampolincenter/badeland.

Tilmelding til vores hold i badelandet sker i receptionen.

Tilmelding til vores hold i legeland og trampolincenter sker ved serveringslugen ved legelandet (udenfor legelandet).


Rengøring

Vores rengøringspersonale gør en ekstra indsats i denne tid for at sikre at der er gjort ordentlig rent, både der hvor du skal bo, men også på alle faciliteterne i forbindelse med campingpladsen. Håndtag, overflader m.m. bliver rengjort grundigt. Vores personale i receptionen har ligeledes fokus på god hygiejne, ligesom vi regner med, at du selv husker at holde afstand til personale og andre gæster, som du ikke er på ferie med.

Du kan trygt booke ophold hos os. Er du stadig i tvivl, så ring evt. til os på få en snak om dine bekymringer.

Digital flaskepost

Dette er for dig, der ynder at holde ferie ved Vesterhavet. Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag og andre relevante informationer.