Skip to the content

FAQ - oplevelser

Her kan du finde en en række ofte stillede spørgsmål om naturen og vores faciliteter.

Wellness ↓

Ja, det kan du sagtens. Du kan selv vælge, om du vil bo på vores lækre Strandhotel eller i en af de luksuriøse Strandvillaer eller måske en af vores dejlige hytter? Lige meget hvad dit valg falder på, så har du adgang til vores store wellnesscenter. Her kan du nyde de mange bassiner, saunaer og dampbade - og du har mulighed for at booke massager og diverse behandlinger.

Ja, selvfølgelig kan du det! Se alle vores behandlinger lige her.

Ja. Læs mere om vores wellnesscenter lige her.

Selvfølgelig kan du det! Du bestemmer selv varigheden af dit ophold - og vores wellnesscenter har også åbent i weekenden.

Wellnessmassage er en afslappende behandling, hvor kroppen arbejdes igennem med et fast tryk med henblik på at øge cirkulationen og give en dyb afslapning. Læs mere om vores behandlinger her.

Du kan se åbningstider og priser lige her.

Ja. Du kan købe et gavekort, der kan bruges til alt fra overnatning til wellness. Køb et gavekort her.

Du kan sagtens booke et wellnessophold for to. Vi har flere forskellige parbehandlinger, og Vesterhavet nærmest øser af hygge og romantik.

Badeland ↓

Du kan bliver klogere på åbningstider og priser lige her.

Hvis du søger en campingplads med badeland, så er du kommet til det rette sted. Vores feriepark er udstyret med et stort, tropisk badeland, der sikrer underholdning i mange, våde og sjove timer.

Ja, vores badeland er med tropisk klima. Det betyder, at du ikke kommer til at fryse og kan drømme dig væk til sydens varme.

Ja, vores badeland er indendørs, og det kan derfor nydes året rundt.

Hvis du bor i vores feriepark, har du gratis adgang til vores badeland én gang om dagen. Hvis du kommer udefra, kan du se priserne lige her.

Gourmetophold ↓

Det kan du. Vores enormt gode restaurant Høfde4 ligger lige ved siden af vores Strandhotel og Strandvillaer. Du kan booke et ophold ved havets kant og nye lækre rammer - og de skønne smage, vores dygtige kok har sammensat til dig.

Ja! Vi har både lækre rammer for overnatning, en fantastisk restaurant og et wellnesscenter, der siger spar 2.

Ja - vi holder åbent til nytår. Book et ophold på vores strandhotel eller i vores strandvillaer og spis en lækker middag på Høfde4. ( Kun muligt den 29/12 og 30/12-20)

Vesterhavet ↓

Det bedste tidspunkt at finde rav ved havet er et par dage efter en storm, når der er fralandsvind. Så har du de bedste odds med dig!

Læs mere om bunkerne og deres placering lige her.

Der er mange steder ved Vesterhavet, hvor du kan køre helt ned på stranden i din bil. Det kan fx lade sig gøre på Vejers Strand.

Der findes en hel række gode og spændende museer ved Vesterhavet. Tirpitz er et af de nyere, og det er virkelig et besøg værd.

Ja, det er det! Hvert år bliver der fx arrangeret et nytårsbad på Hvidbjerg Strand.

I Danmark må du bade nøgen på alle strande, så længe du gør det respektfuld. Der er også flere forskellige nudiststrande, hvis det er det, du søger efter.

Strømmen har det godt i Vesterhavet, og det betyder desværre, at hestehuller ikke er en sjælden ting. Hestehuller er svære at se og findes ofte der, hvor vandet ser roligt ud. Hestehuller er dog ikke farlige i sig selv - det er panikken og forsøget på at svømme mod strømmen, der kan gøre dem farlige. Det gælder om at bevare overblikket og lade sig flyde med strømmen - når den aftager, skal man simpelthen blot svømme langs kysten og udenom hestehullet. Hvis du følger de gængse baderåd og rådfører dig med en lokal, inden du springer i vandet, så er du godt på vej mod en sikker tur ved vandet.

Ja, det kan du! Læs mere her.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.