Skip to the content

TILBUD: EFTERÅRSFERIE I EGEN CAMPINGVOGN

I efterårsferien viser Vesterhavsnaturen sig fra sin smukke side. Området i og omkring Blåvand indbyder til at blive udforsket året rundt, og i efteråret er farveskalaen helt fantastisk.

Og har I fået nok af den friske luft, så er der masser af aktiviteter indenfor som fx vores badeland, Blåvand Kurbad & Wellness og det indendørs legeland, Play City, samt trampolinhallen som er et paradis for børnene.

Husk også at tjekke vores aktivitetsplan.

Tilbuddet gælder for ophold i egen campingvogn inkl. strøm. og inkl. adgang til vores dejlige badeland* og ubegrænset adgang til legelandet Playcity samt trampolinhallen. Max. 6 personer pr. vogn. Personer derudover betaler normalt persongebyr.

Priser 2022 fra 14.-23. oktober.
Uge 42StandardKomfort
5 nætter2.625,-2.999,-
7 nætter3.420,-3.799,-

* 1 gang dagligt.


Efterårsferie ved Vesterhavet

En efterårsferie ved Vesterhavet kan noget helt specielt. Der er den smukke natur, der for alvor begynder at vise, hvad den kan og en lang række fede attraktioner og oplevelser. I kan cykle, ride, vandre, bade (indendørs), lege, spise lækker mad og meget, meget mere.

Der er rabat på standard og komfort pladser og I kan selv vælge, om I vil af sted i 5 eller 7 overnatninger. Tilbuddet er selvfølgelig for den campingglade, der gerne vil suge det sidste ud af campinglivet, inden vinteren gør det for koldt for de fleste.

En af fordelene ved at rulle af sted i campingvogn på besøg hos os er, at en ferie her er en børnevenlig ferie, der også har noget for de voksne. Mens børnene leger og bruger krudt på de mange legepladser, i legeland og badeland, kan de voksne suge til sig af den smukke natur, der både bliver repræsenterer af klitter og hav.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.