Skip to the content

MINIFERIE I VALGFRI HYTTE I MIDTUGE

Tag på en unik ferie i en af vores skønne hytter og spar!

Hvis du har mulighed for at forlade hverdagen, så har vi et godt hyttetilbud til dig. Book 3 nætter i vores Fiskerhuse, Westernhytter, Glamping Lodges, Hvidbjerg A Strandvillaer eller på Strandhotellet midtuge* og spar penge på den 3. nat.

*søndag- fredag. Ankomsten skal ligge tidligst søndag og med afrejse senest fredag formiddag.

Perfekt miniferie i hverdagene - i hytte efter eget valg

Nogle gange har man bare brug for et frisk pust fra en hverdag, der kan være nok så skøn men også køre i ensformige cirkler. Bryd ensformigheden med et hytteophold ved Vesterhavet: her kan vi garantere dig et frisk pust fra havet og en skøn ferie med adgang til alle ferieparkens fantastiske faciliteter. Og vi nævner i flæng:

  • Ubegrænset adgang til vores store, indendørs legeland og trampolincenter
  • Daglig adgang til vores tropiske badeland, der er spækket med underholdning for alle aldre
  • Daglig adgang (3 timer, 16+) til vores afslappende og lækre wellnesscenter, hvor der er skruet helt op for velvære og dybe, lykkelige suk.

Når du booker et midtugeophold i en af vores hytter, sparer du penge på d. 3. nat. Rabatten afhænger af, hvilken hyttetype du vælger. Rabatten bliver automatisk fratrukket, når du booker online,

Fiskerhuse

Vores Fiskerhuse er 35 m2 og har plads til 4-6 personer. De ligger ved vores fiskesø, og den store, flotte terrasse står på pæle delvist i søen. Nogle af fiskerhusene har eget spabad på terrassen. Se mere her.

Westernhytter

De store, hyggelige Westernhytter med overdækket terrasse ligger lige ved siden af PlayCity, der huser vores legeland og trampolincenter, og er børnenes favorit.

A-hytter

Vores charmerende A-hytter har plads til 4 personer. De indeholder alt hvad I har brug for til jeres ferie. 

Glamping Lodges

Vores nye luksus Glamping Lodges har plads til 2 personer og det perfekte valg til et romantisk get-away.

Strandvilla

Vi har 23 fantastiske Strandvillaer placeret i 1. klitrække til Vesterhavet. Hver Strandvilla er 85 m2 og har plads til max 6 personer, brændeovn i stuen samt pejs og spa på terrassen.

Strandhotel

Moderne ferielejligheder på 50 m2 med plads til 4 personer. Vi har 24 nye lejligheder med udsigt til Vesterhavets brusen og klitternes smukke former. Måske Danmarks bedst beliggende Strandhotel ved Vesterhavet.

Alle hytter giver: 

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hytteferie ud over det sædvanlige.

* 1 gang dagligt.

Book miniferie

Book din næste miniferie her - rabatten fratrækkes automatisk, når du booker et midtugeophold hos os!