Skip to the content

FERIE

 

Hos Hvidbjerg Strand i Blåvand lige ved Vesterhavet har I mange forskellige muligheder for at overnatte. Vi har alt fra luksuscamping, hytteferie og overnatning på et strandhotel.

Der skal være plads til alle i vores feriepark, og derfor bestræber vi os på, at udbyde ferieformer til enhver smag. Vælg blandt andet mellem en af vores luksushytter, lej en plads til campingvognen eller teltet på Danmarks første 6 stjernede SUPERIOR plads, eller lej en strandvilla eller hotellejlighed i første klitrække. Mulighederne er mange ...

... og du skal bare vælge, hvad du og din familie har mest lyst til. Fælles for dem alle er, at der er fri adgang til legelandet, Playcity, det store trampolincenter samt gratis adgang til vores store badeland én gang dagligt per gæst. I wellnesscentret er der gratis adgang for gæster i hytter, villaer og hotel én gang dagligt (+16 år) gældende i hele sæsonen og for campinggæster i udvalgte perioder.

Hunde er tilladt i alle vores hytter og strandvillaer, men de må ikke være i vores møbler og senge. hunde må ikke være på hotellet eller på vores campingværelser.

I kan tilkøbe morgenmad på vores lækre Restaurant Høfde4 for 205 kr. for voksne og 99 kr. for børn.

For spørgsmål kontakt os venligst på telefon +45 75 27 90 40.

Strandhotel

Vågn op til en udsigt over det fantastiske og smukke Vesterhav. Der er noget helt særligt over, at kunne se ud over noget, der er så magtfuldt som havet, og I kan få det hele med på vores dejlige strandhotel. Hvis I booker et værelse på øverste etage, får I nemlig få et værelse med udsigt, som I kan nyde fra jeres egen balkon. Der er også balkon på etagen lige under, og bor I på nederste etage, så er I de heldige ejere af en dejlig terrasse, som I kan spise på om aftenen og nyde de lange, varme sommeraftener med havets skvulpen i baggrunden. Der er plads til 4 personer i hotelværelserne, og det giver den lille familie eller venneparret de helt perfekte rammer til en skøn ferie. Hotellejlighederne er indrettet som små lejligheder, hvilket giver jer mulighed for selv at lave god mad og spise jeres måltider hjemme på hotellet. I bor dog samtidig tæt på vores tre restauranter, Høfde4, Restaurant Italian Food og Restaurant Hvidbjerg Strand, hvor I kan købe lækker mad til morgen, middag og aften - det giver alle i familien mulighed for virkelig at nyde, at det er ægte ferie uden madlavning. Der er gratis adgang til wellnesscentret, badelandet, legelandet og trampolincentret, når I bor på hotellet.


Strandvillaer

Charmerende og i ægte Hvidbjerg ånd ligger de smukke strandvillaer side om side i 1. klitrække ned til det brusende Vesterhav. De autentiske, ståtækte villaer kan huse en familie på 6 personer, der gerne vil have lidt ekstra på deres ferie og godt kan lide følelsen af luksus og velvære. Der følger egen udendørs spa med, som ligger foran huset på terrassen, og giver jer mulighed for at nyde en stille aften under stjernerne eller et varmt bad efter en kold gåtur på stranden i de koldere måneder. Der er tænkt på indretningen og æstetikken uden, at det går på kompromis med de praktiske ting, såsom et funktionelt køkken og nogle gode soveværelser. Der er en hems i villaerne, der plejer at skabe stor glæde for børnene, der elsker at sove side om side på den hyggelige overetage, mens de fortæller røverhistorier til langt ud på natten. Strandvillaernes placering giver nem adgang til stranden og vandet og samtidig til både badeland og wellnesscenter. Det giver hele familien en større frihed og en god mulighed for at underholde både store og små i familien på hele opholdet. Der er selvfølgelig gratis adgang for alle i villaen én gang dagligt, og bevæger I jer længere ind i vores feriepark, så kan I også benytte det store legeland og det fantastiske trampolincenter, der er spækket med fede oplevelser og mange timer med sjov og leg.

Fiskerhuse

Få den ultimative oplevelse af at bo helt tæt på vandet i en af vores dejlige fiskerhuse. Hytterne ligger på piller ude i søen, der giver jer oplevelsen af at bo midt på vandet. Fiskerhusene ligger dejligt afsides placeret i udkanten af vores feriepark, og der er derfor en mærkbar ro, der giver følelsen af at kunne slappe helt af og være alene, selvom der bor folk omkring en. I kan vælge mellem et fiskerhus med spa på terrassen eller uden spa på terrassen - det er op til jer, hvad I drømmer om på jeres ferie. Hytterne er selvfølgelig udstyret med alt, hvad der er nødvendigt, for at en familie kan nyde ferien, slappe af i gode soveværelser og lave mad i et lækker køkken med det mest nødvendige. Hvis I er til alle former for vand, så kan I i den store fiskesø lige ved siden af fange jeres egen aftensmad, som I kan grille ude på terrassen om aftenen i hytten. Et ophold i vores fiskerhuse giver selvfølgelig gratis indgang til legeland, badeland, wellness og trampolincenter.

Westernhytter

I Westernbyen bliver I budt indenfor i børnenes absolutte favorit, westernhytterne. Der er tænkt på alle detaljer i hytterne, og når I ankommer, får I en følelse af at være trådt ind i en westernfilm, hvor I kan ride på heste og drikke en øl i en ægte saloon. Samtidig er Westernbyen hjem for både legelandet og trampolincentret, som I kan bruge ubegrænset under hele jeres ophold. De børnevenlige hytter er indrettet med to soveværelser og en hems, der giver plads til at 6 personer kan overnatte i hytterne. Samtidig finder i et hyggeligt køkken samt et spisebord med plads til jer alle. Her kan der blive lavet mange gode måltider mad, og måske skal I forbi pizzeriaet en dag og have lækker og sprød pizza med hjem til en hyggelig spilleaften. I Westernbyen kan børnene deltage i en masse sjove oplevelser, som løbende bliver opdateret i vores aktivitetsplan - det kan være snobrødsbagning eller trækketure på ferieparkens heste. Der er også rideture for øvede ryttere - spørg oppe ved stalden i Westernbyen, så I kan planlægge jeres ridetur. Hvis ikke legelandet, trampolincentret og de mange aktiviteter i Westernbyen er nok, så kan I samtidig gratis besøge vores tropiske badeland én gang dagligt på jeres ferie og de voksne (+16 år) kan ligeledes slappe af i wellnesscentret gratis én gang dagligt. Der er med andre ord ingen fare for, at I kommer til at kede jer på jeres ophold hos os.

Camping

Spænd campingvognen for bilen og kør mod Blåvand og Danmarks eneste 6-stjernede campingplads, Hvidbjerg Strand Camping. Her ligger oplevelserne og venter på jer, og I har meget mere end en fantastisk campingoplevelse foran jer. Naturen i området er enestående, og I skal ikke gå eller cykle langt for at nå både Vesterhavet eller sjove attraktioner og aktiviteter for børn og voksne. Vores campingplads er indrettet med løbende renoverede facilitetsbygninger, der indeholder alt, hvad I kunne have brug for på jeres campingferie. Der er puslepladser til de mindste i familien, gode køkkenfaciliteter og sågar stationer, hvor I kan vaske jeres hund efter en mudret tur i skoven eller stranden. Det er nemlig tilladt at medbringe hunden på vores campingplads, så hele familien samlet kan holde en skøn ferie side om side - og hunden skal vel ikke snydes for at løbe de mange kilometer langs stranden eller snuse til en ny, ukendt duft i skovbunden? Vores campingplads er indrettet med forskellige størrelser af pladser og faciliteter direkte på pladsen, og det er helt op til jer om I er mest til den klassiske form for camping eller om luksusversionen passer bedre til jeres temperament. Uanset hvilken plads I vælger, så kan I frit benytte de mange fede legepladser, boldbaner og lignende i ferieparken, og I selvfølgelig gratis adgang til legeland, badeland (én gang dagligt) og trampolincenter under jeres ophold. I udvalgte perioder kan I også komme gratis ind i vores lækre wellnesscenter én gang dagligt (+16 år), og få den ultimative oplevelse af forkælelse og velvære.


Luksuscamping

En 6-stjernet campingplads kommer ikke udenom at tilbyde lidt ekstra til de campister, der gerne vil have en luksusfølelse selv på deres campingferie. Vi tilbyder ikke mindre end 5 forskellige pladser i kategorien 'luksus' - den ene mere luksuriøs og komfortabel end den anden. Hvis I vil booke det ypperste indenfor plads, så skal I gå efter vores XL luksusplads med bad og egen spa - så bliver det ikke mere komfortabelt end det. Her har I, udover mulighed for at gå i privat bad- og toilethus, adgang til jeres helt egen spa, der er placeret på en lille terrasse lige på pladsen. Der er plads til to vogne, hvilket vil sige, at I sagtens kan rejse to familier eller to vennepar sammen, være helt tæt på hinanden og samtidig have jeres egen private campingvogn at trække jer tilbage i. Det er en oplevelse, som I ikke må snyde jer selv for, og som garanteret vil ligge i toppen over særlige og gode campingoplevelser. I ligger tæt på det brusende Vesterhav, så I kan bruge hele dage nede på stranden, inden I vender glade og trætte hjem til pladsen, hvor I kan grille og slappe af i spa'en med noget koldt at drikke. Skulle I have lyst til at komme lidt væk fra ferieparken, så ligger der mange gode attraktioner i området, blandt andet Blåvand Zoo, der har åbent året rundt, og som er en spændende og lærerig oplevelse for både børn og voksne i familien. Shoppetrangen kan blive stillet inde i Blåvand By, hvor der er sjove, små butikker med alt fra sko og tøj til finurlige souvenirs, som I kan tage med jer hjem. Der er ingen grænser for den luksus, velvære og hygge, som I kan opleve på vores campingplads og i vores dejlige område - vi glæder os til at byde jer velkommen til en campingoplevelse lidt over det sædvanlige!

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser