Skip to the content

Vælg ankomstdato
Vælg afrejsedato
Overnatningstype
  • Opholdspakker
  • Camping
  • Hytter, villa, glamping og hotel
SØG FERIE Vælg datoer

CAMPING

Leder I efter en campingplads, der kan måle sig med de bedste i Europa? Så er en campingferie hos Hvidbjerg Strand i Blåvand ved Vesterhavet helt sikkert noget for jer.

Som den eneste campingplads i Danmark byder Hvidbjerg Strand Feriepark på intet mindre end 6 stjerner. Dette kombineret med den unikke * Superior udnævnelse fra Campingrådet gør Hvidbjerg Strand Feriepark til en ekstraordinær og luksuriøs campingplads med oplevelser for alle aldre - ikke mindst børnene. De kan fx slå sig løs i badelandet (gratis adgang 1 gang dagligt), i det store legeland Playcity og Trampolincenter (ubegrænset adgang), på de mange legepladser og i westernbyen.

2024: I periode E og F samt ugerne 25, 26, 36 og 37 får I gratis wellness mandag til torsdag for personer over 16 år (Gælder ikke den 9.-18. februar,  28. marts, 9. maj, 20. maj samt 20/12 - 1/1-2025).

I kan bo i egen campingvogn på en af vores store standardpladser eller en af vores XL luksuspladser med eget badeværelse beliggende direkte på pladsen. Vores nyeste tiltag er en Leading Camping XL luksusplads, hvor I kan være to campingvogne, har eget bad samt udendørs spa.

Hvis I er mere til hytter, kan I prøve en af vores lækre feriehytter og dermed også få gratis adgang til wellnesscentret 1 gang dagligt (for personer over 16 år).

Campingpladsen ligger ualmindeligt godt i Blåvand lige op og ned af Vesterhavet. Den smukke natur indbyder til aktivitet og leg, så det er bare om at komme ud i den friske luft.

Har I lyst til at besøge os, så tjek evt. et af vores ferietilbud. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig og sjov campingferie.

Ledighedskalender

Luksuscamping i Danmark

En campingferie i Danmark kan være lige præcis det, du gør den til. Hos Hvidbjerg Strand Feriepark har vi både noget for dig, der er vild med traditionel camping, for dig det er til lidt ekstra komfort og endelig for dig, der elsker at campere - men helst vil gøre det på luksusvis.

Få et overblik over vores forskellige pladstyper og find den plads, der passer til dit behov. Vores ypperste luksusplads er en Leading Camping XL luksusplads med eget bad og egen udendørs spa. Der er plads til 2 campingvogne og en ferie, I sent vil glemme.

Hvis du gerne vil skrue ekstra op for luksusfølelsen, kan du besøge vores skønne wellnessenter, der blot ligger et stenkast væk.

2024: I periode E og F samt ugerne 25, 26, 36 og 37 får I gratis wellness mandag til torsdag for personer over 16 år (Gælder ikke den 9.-18. februar,  28. marts, 9. maj, 20. maj samt 20/12 - 1/1-2025).

Hvis du godt kan lide, at din campingferie smager godt, så er Hvidbjerg Strand Feriepark det helt rigtige sted for dig. Her opnår du den perfekte kombination af den vilde natur, der omgiver ferieparken med hav, klitter, hede og gode spisesteder, der kan forsøde enhver stund. Du kan fx spise en lækker middag på Høfde4, der udover at være en af Danmarks bedst beliggende restauranter - også serverer mad på højt niveau. Hvis du er mere til en lækker, italiensk pizza, kan du også opstøve sådan en bagt i stenovn med kærlighed og ost. Råber maven på et stjerneskud eller andet lækker, dansk mad, så er Restaurant Hvidbjerg Strand stedet for dig.

Ledighedskalender

Herunder kan du se, hvornår vores forskellige luksuspladser er ledige. Klik på den ønskede dato, og begynd din booking.

I kalenderen kan du både finde vores almindelige luksuspladser, luksuspladser med bad, XL luksuspladser, XL luksuspladser med bad og ikke mindst vores XL luksuspladser med bad OG spa.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser