Skip to the content

CAMPINGFERIE

Leder I efter en campingplads, der kan måle sig med de bedste i Europa? Så er en campingferie hos Hvidbjerg Strand i Blåvand ved Vesterhavet helt sikkert noget for jer.

Med den unikke * Superior udnævnelse fra Campingrådet byder Hvidbjerg Strand Feriepark på ekstraordinær og luksuriøs campingferie med oplevelser for alle aldre - ikke mindst børnene. De kan fx slå sig løs i badelandet (gratis adgang 1 gang dagligt), i det store legeland Playcity (ubegrænset adgang), på de mange legepladser og i westernbyen.

I kan bo i egen campingvogn på en af vores store standardpladser eller en af vores XL luksuspladser med eget badeværelse beliggende direkte på pladsen. Vores nyeste tiltag er en XL luksusplads, hvor I kan være to campingvogne, har eget bad samt udendørs spa.

Hvis I er mere til hytter, kan I prøve en af vores lækre feriehytter og dermed også få gratis adgang til wellnesscentret (1 gang dagligt man-tors i lavsæson for personer over 16 år).

Campingpladsen ligger ualmindeligt godt i Blåvand lige op og ned af Vesterhavet. Den smukke natur indbyder til aktivitet og leg, så det er bare om at komme ud i den friske luft.

Har I lyst til at besøge os, så tjek evt. et af vores ferietilbud. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig og sjov campingferie.

Digital flaskepost

Dette er for dig, der ynder at holde ferie ved Vesterhavet. Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag og andre relevante informationer.