Skip to the content

CAMPINGPLADS DANMARK

Hvidbjerg Strand er en feriepark og campingplads i første klitrække med masser af plads, oplevelser og mulighed for trådløst internet og privat badeværelse.

Vores gæster sætter pris på design, kvalitet og masser af god plads på campingpladsen. Derfor investerer vi hvert år i nye lækre omgivelser og forbedringer, der gør hele campingoplevelsen mindst 6 stjerner værd. Og som de første i Skandinavien tilbyder vi nu Leading Camping XL luksuspladser til dig, der gerne vil have lidt ekstra i ferien.

Et ophold på vores campingplads er ikke udelukkende gode og luksuriøse pladser men også børnenes adgangsbillet til det store indendørs legeland, til det eksotiske badeland og til det splinternye trampolincenter. Hvis du er over 16 år, har du samtidig mulighed for at slappe af og få ren velvære i nogle timer man-tors i vores wellnesscenter i udvalgte perioder.

Pladser
Standardplads 
inkl. 10 Amp.
Centralt beliggende pladser. Alle pladser har tv-stik.
Komfortplads 
inkl. 10 Amp.
Tilslutning af vand og afløb. Alle pladser har tv-stik.
Luksusplads 
inkl. 16 Amp.
Store pladser 160-199 kvm. Tilslutning af vand og afløb fra vognens toilet. Alle pladser har tv-stik.
Luksusplads 
med bad, inkl. 16 Amp.
Eget bad og toilet ved campingvognen. Store pladser 160-199 kvm. Tilslutning af vand og afløb fra vognens toilet. Alle pladser har tv-stik.
XL Luksusplads 
inkl. 16 Amp.
XL-pladser 200-280kvm. Plads til 2 campingvogne. Tilslutning af vand og afløb fra vognens toilet. Alle pladser har tv-stik.
XL Luksusplads 
med bad, inkl. 16 Amp.
Den ypperste luksus. Eget bad og toilet ved campingvognen. XL-pladser 200-280 kvm. Plads til 2 campingvogne. Tilslutning af vand og afløb fra vognens toilet. Alle pladser har tv-stik.
Leading Camping XL luksusplads 
med bad og udendørs spa inkl. 16 Amp.
Så bliver det ikke bedre. Udover eget bad og toilet ved campingvognen, har I også adgang til egen udendørs spa. XL-pladser 200-280 kvm. Plads til 2 campingvogne. Tilslutning af vand og afløb fra vognens toilet. Alle pladser har tv-stik.

XL Luksuscampingpladser

Vi ved, at den enkelte campinggæst er lige så unik som sten på stranden, og derfor også har specifikke ønsker til deres ferie. Vi forsøger derfor hele tiden er udvide vores katalog i forhold campingpladser og faciliteter, så vi kan imødekomme så mange som muligt. Vi elsker nemlig, når vores campingplads er fuld af glade mennesker, der bare vil nyde en god ferie i afslappende omgivelser.   

Nogle campinggæster er glade for det enkle og en ferie uden for meget luksus, men vi oplever også at efterspørgslen bliver større og større på campingpladser, der tilbyder lidt ekstra til campingferien. En campingferie behøver nemlig ikke betyde, at I skal dele toilet med andre eller undvære de elektroniske bekvemmeligheder - selvom det er charmerende i sig selv.

Bag første klitrække ved Vesterhavet, ved siden af den idylliske fiskesø, har vi nemlig anlagt det nye eksklusive XL-campingområde. De største pladser er op til 280 m² og alle med el, vand, tv og trådløst internet, så campingferien er fyldt op med komfort og luksus. Desuden er der mulighed for jeres helt private badeværelse direkte på den enkelte plads, og hvis I vil have den helt optimale luksuriøse oplevelse, så er det også muligt at bestille en plads med egen udendørs spa. Lad luksusferien begynde!

Gratis badeland, legeland, trampolincenter og wellness

Som campinggæst får du gratis entré til vores indendørs badeland, trampolincenter og det store indendørs legeland hele sæsonen. Alle gæster over 16 har gratis entré til wellnesscentret 3 timer:

2024: I periode E og F samt ugerne 25, 26, 36 og 37 får I gratis wellness mandag til torsdag for personer over 16 år (Gælder ikke den 9.-18. februar,  28. marts, 9. maj, 20. maj samt 20/12 - 1/1-2025).

Læs meget mere om wellnesscentret og mulige behandlinger.

På med svømmebrillerne og svømmebæltet og kast dig ud i vores lækre indendørs badeland. Badelandet byder på 3 seje rutsjebaner, der passer til både fartdjævlen og dem, der bare gerne vil have en rolig tur ned i det varme bassin. I badelandet kan man blandt andet finde en drypstenshule, der er sidste stop med den 70 meter lange rutsjebane Det Sorte Hul, men man kan også gå på opdagelse, og se om man selv kan finde hulen. Der er plads til selv de helt mindste, da vi har anlagt et soppebassin, så hele familien kan hygge sig i badelandet og få vand i håret og sus i maven. Tag på camping og få en oplevelse får livet!

Trampolincentret er helt nyt, og er derfor udstyret med de nyeste og sjoveste trampoliner og udstyr. Enhver hoppeglad dreng og pige kan nemt få mange timer til at gå i centret og få set verden fra nye vinkler. På den lange trampolintrack kan man fx øve sine flik-flaks eller bare løbe hele vejen ned og kaste sig ud i stor blød skumgummi pude. Alt i alt er centret fuld af fede oplevelser, der bringer både glæde og smil frem på børnenes læber, mens de brænder krudt af og øver deres balance.

Play City er vores kæmpe store indendørs legeland, der er udstyret med hoppepude, trampolin, klatrevægge, hængebroen, rutsjebaner og meget andet sjov og spas. I legelandet er der ubegrænset adgang, og børnene kan derfor løbe ind og lege, lige når de har lyst til det - og det tror vi, de har lyst til tit. Her er der nemlig samlet mange timer af underholdning for børn i alle aldre, og de kan slippe fantasien løs og møde nye legekammerater. Hvis de bliver trætte af at være indenfor, så kan hele familien tage en tur til vandet og bade, og så kan børnene altid komme tilbage senere og få brændt det sidste krudt af i de mange sjove faciliteter.

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror