Skip to the content

CAMPINGPLADS

Hvidbjerg Strand er en feriepark og campingplads i første klitrække med masser af plads, oplevelser og mulighed for trådløst internet og privat badeværelse.

Vores gæster sætter pris på design, kvalitet og masser af god plads på campingpladsen. Derfor investerer vi hvert år i nye lækre omgivelser og forbedringer, der gør hele campingoplevelsen mindst 6 stjerner værd. Og som de første i Skandinavien tilbyder vi nu XL luksuspladser til dig, der gerne vil have lidt ekstra i ferien.

XL Luksuscampingpladser

Bag første klitrække ved Vesterhavet, ved siden af den idylliske fiskesø, har vi anlagt det nye eksklusive XL-campingområde. De største pladser er op til 280 m² og alle med el, vand, tv og trådløst internet. Desuden er der mulighed for jeres helt private badeværelse direkte på den enkelte plads.

Pladser
Standardplads 
inkl. 10 Amp.
Centralt beliggende pladser. Alle pladser har tv-stik.
Komfortplads 
inkl. 10 Amp.
Tilslutning af vand og afløb. Alle pladser har tv-stik.
Luksusplads 
inkl. 16 Amp.
Store pladser 160-199 kvm. Tilslutning af vand og afløb fra vognens toilet. Alle pladser har tv-stik.
Luksusplads 
med bad, inkl. 16 Amp.
Eget bad og toilet ved campingvognen. Store pladser 160-199 kvm. Tilslutning af vand og afløb fra vognens toilet. Alle pladser har tv-stik.
XL Luksusplads 
inkl. 16 Amp.
XL-pladser 200-280kvm. Plads til 2 campingvogne. Tilslutning af vand og afløb fra vognens toilet. Alle pladser har tv-stik.
XL Luksusplads 
med bad, inkl. 16 Amp.
Den ypperste luksus. Eget bad og toilet ved campingvognen. XL-pladser 200-280 kvm. Plads til 2 campingvogne. Tilslutning af vand og afløb fra vognens toilet. Alle pladser har tv-stik.
XL luksusplads 
med bad og udendørs spa inkl. 16 Amp.
Så bliver det ikke bedre. Udover eget bad og toilet ved campingvonen, har I også adgang til egen udendørs spa. XL-pladser 200-280 kvm. Plads til 2 campingvogne. Tilslutning af vand og afløb fra vognens toilet. Alle pladser har tv-stik.
Gratis badeland, legeland og wellness

Som campinggæst får du gratis entré til vores indendørs badeland og det store indendørs legeland hele sæsonen. Alle gæster over 16 har gratis entré til wellnesscentret 3 timer dagligt fra man.-tors. i lavsæson (periode E). Undtaget 22.april, 30. maj og 10. juni.

Reserver en campingplads.

2 voksne og 2 børn pr. dag fra 435 DKK

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror