Skip to the content

Firmaarrangement

Firmaophold med overnatning hos Hvidbjerg Strand

Tag dine medarbejder med til et luksuriøst firmaarrangement hos Hvidbjerg Strand, hvor der er tid til fordybelse og til at komme hinanden ved. I forbindelse med jeres ophold kan I booke et mødelokale i vores fantastiske restaurant Høfde4, hvor der serveres både morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe med kage i løbet af dagen, og hvor I sammen kan nyde mad og drikke til aften. I vil blive indlogeret på vores Strandhotel, der ikke ligger mere end en lille gåtur væk fra det brusende Vesterhav. Der er gratis adgang til vores store wellnesscenter under jeres ophold, og er der nogle, der trænger til at få løsnet lidt op, så kan der tilkøbes behandlinger, som udføres af vores professionelle behandlere.

Alt i alt kan I se frem til en dejlig dag væk fra kontorets vante omgivelser, hvor både produktivitet, luksus og velvære vil være i højsædet.

Kontakt os for mere information på: info@hvidbjerg.dk

Restaurant Høfde4

Restaurant Høfde4 vil danne rammerne om jeres måltider i mødelokalet i løbet af dagen og i restauranten til aften. Høfde4 ligger så tæt på vandet, at I kan høre bølgerne og næsten fornemme saltvandet i håret, når I går udenfor. Desuden er både Strandhotellet og wellnesscentret en meget kort gåtur fra restauranten.

wellness_

Wellnesscenter

Træd ind i verden af afslapning og selvforkælelse i vores lækre wellnesscenter, og vend afslappet tilbage til hverdagen! Der er gratis adgang én gang om dagen, og I kan frit benytte jer af vores mange indendørs bassiner, den infrarøde sauna, dampbadet, udendørs bassinerne og meget mere.

Strandhotel

Strandhotellet ligger i første række til Vesterhavet, kun adskilt af karakteristiske klitter klædt i sommerligt marehalm. Strandhotellet er indrettet med hotellejligheder på 50 m2 med plads til 4 sovende gæster. Alle værelserne har enten balkon eller terrasse, og er alle udstyret med et fuldt funktionsdygtigt køkken, opredninger til 4 personer, en hyggelig stue og opdelt toilet og bad.

Vilkår for firmaarrangement med overnatning

Overnatningen foregår på Hvidbjerg Strandhotel (fra kl. 08.00 på ankomstdagen til kl. 10.00 næste dag)

Morgenbuffet, kaffe, isvand og frugt under mødet, frokost incl. 1 øl/vand, eftermiddagskaffe med hjemmebag samt 2 retters aftens menu incl. 1 øl/vand/ gl.vin, Overnatning i 2 værelses hotellejlighed med 2 personer pr. lejlighed incl. opredning, håndklæder og morgenbuffet, gratis entre i vores wellnesscenter 
Kr. 1.900,00 pr. person

Ved kurser på under 20 pers. vil der blive pålagt gebyr for lokaleleje på 2500,00 kr.

Tilkøb af ekstra ret (aften): +125,00 kr. pr. pers.

Vinmenu priser:

2 gl. vinmenu á 260,00 kr.

3 gl. vinmenu á 345,00 kr.

Ovenstående er priseksempler - du kan finde yderligere priser lige her, eller kontakte os på info@hvidbjerg.dk.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser