Skip to the content

6-STJERNET CAMPING I DANMARK

Tag på 6-stjernet camping i Danmark og få et Vesterhavsminde for livet.

Drømmer du og din familie om ekstraordinær 6-stjernet luksuscamping i Danmark?

Hos Hvidbjerg Strand, som ligger i Blåvand tæt på Jyllands vestligste punkt Blåvands Huk, kan I opleve en af Europas bedste campingpladser med masser af luksus og oplevelser for hele familien.  Hvidbjerg Strand Feriepark ligger i Blåvand på den danske vestkyst tæt på dejlig hvid sandstrand.

Vi er kåret til at være blandt Europas 12 bedste campingpladser, så hvis familien vil på 6-stjernet camping, så tag til Hvidbjerg Strand Feriepark.

F.eks. tilbyder vi XL luksuspladser i første klitrække med masser af plads og privat badeværelse. Desuden har vi 5 forskellige slags feriehytter med lækre faciliteter og plads til 4-6 personer, samt strandvillaer med plads til 4-6 personer og hotellejligheder med plads til 2-4 personer. Tag fx et kig på vores populære Fiskerhuse.

Når I tager på en 6-stjernet campingferie i Hvidbjerg Strand Feriepark, kommer I ikke til at kede jer. Vi byder på et utal af aktiviteter og sjov for børn. Her er oplevelser for hele familien. Besøg vores tropiske badeland, det store indendørs legeland eller lad jer forkæle i vores wellnesscenter.

Hvidbjerg Strand ligger 200 meter fra en skøn hvid sandstrand, som er ideel til leg, hygge og badning, også for de mindste i familien.  Som campinggæster har I gratis adgang til vores badeland og wellness samt mange flere af pladsens faciliteter.

I kan også få kulinariske oplevelser i vores to restauranter og gå på opdagelse i den levende Blåvand by, som giver jer gode shopping oplevelser, lokale specialiteter, hyggelige cafeer og meget mere.

Ønsker I at vide mere om 6-stjernet camping i Danmark, så ring +45 75 27 90 40 eller send en mail til info@hvidbjerg.dk for mere information.

Tjek også vores gæsters egne oplevelser på Facebook og Instagram eller tag et kig i vores videogalleri.

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror

Campingferie

Standardpladser, komfortpladser, luksuspladser og XL luksuspladser - hos Hvidbjerg Strand Feriepark kan du nemt vælge den campingtype, der passer til dig.

Wellness

På din 6-stjernede campingferie kan du nyde godt af en tur til Blåvand Kurbad & Wellness, hvor du kan fokusere på din egen velvære og komme helt ned i gear.