Skip to the content

CAMPING MED INDENDØRS BADELAND

En campingplads med badeland er mange timer med sjov til hele familien - store som små!

Tag hele familien med på camping i Hvidbjerg Strand Feriepark der blandt andet byder på badeland, wellness og et væld af oplevelser for børn. Tager I på camping hos Hvidbjerg Strand Feriepark, er der selvsagt gratis adgang til vores tropiske badeland, som har alt, hvad man kan tænke sig. Det tropiske badeland har bl.a. 3 vandrutsjebaner, spa, sauna og sjov for alle - også for dem der er på jagt efter en god svømmehal.

Læs meget mere herunder om alle fordelene ved at vælge en campingplads, der giver mulighed for at underholde børn, vandhunde og barnlige sjæle, selv på de mest regnfulde og stormende dage ved Vesterhavet.

Har du spørgsmål? Ring til os på tlf. 75 27 90 40 for meget mere information og booking af din næste campingferie!

3 rutsjebaner
Sauna og spa
Soppebassin
Gratis daglig adgang

Camping med børn

Camping og børn går rigtig godt i spænd, da ferietypen er meget fleksibel og kan indrettes, næsten som man selv ønsker. Telt, vogn, luksusvogn eller måske en helt anden form - ja det er helt op til den enkelte børnefamilie selv at bestemme og afgøre. En ting vi kan hjælpe alle vores børnefamilier med, er at sørge for at ingen kommer til at kede sig på deres campingferie hos os. Det har vi blandt andet gjort med indvielsen af vores store tropiske badeland, der bringer glæde til de fartglade, de helt små, dem der kan lide at slappe af i vandet og dem, der bare elsker at plaske rundt i mange timer - hver dag! Der er nemlig fri adgang til badelandet én gang dagligt, når I bor på vores campingplads, og I kan derfor starte alle jeres feriedage med en tur i det sjove badeland eller måske er det et godt afbræk for solens skarpe stråler lige i middagsheden. Uanset så er det en af vores mest populære oplevelser, der hvert år tiltrækker mange glade børnefamilier, der alle kan nyde godt af det våde element, da der er god med plads og mange forskellige bassiner med noget for enhver smag.

Når I har brugt mange timer i badelandet og måske har været i campingvognen og fået noget lækker frokost, så er der mange andre muligheder for oplevelser og aktiviteter til hele familien. Vores legeland er et sikkert hit for børn i alle aldre, og her kan I more jer med rutsjebaner, trampolin, klatretårne og meget meget andet. Som nærmeste nabo ligger vores store, lækre trampolincenter, der blev indviet i 2019, og her er der alt hvad det hoppeglade hjerte begærer af trampoliner, airtracks og meget andet! Begge aktiviteter ligger i vores Wetsernby, der er alle børns helt klare favorit. Her bliver der lavet snobrød, græskar til halloween og I kan komme op på hestene og få en trækketur. Der er ikke langt fra campingpladsen op til Westernbyen, så I er aldrig andet end en lille gåtur væk fra sjove aktiviteter, der sætter et smil på alles læber.

Badeland

Besøg det tropiske badeland når I bor på Hvidbjerg Strand Ferieparks lækre campingplads. Der er mange timer sjov og skæg gemt i huler, grotter, lange rutsjebaner og afslappende boblebade. Sjov for hele familien! 

Wellness

Har du og din udkårne brug for nogle timer alene? Så tag en tur i Blåvand Kurbad & Wellness, hvor I kan nyde hinanden og få nogle afslappende timer i rolige omgivelser. 

Camping med wellness

Aah følelsen af at blive helt afslappet og føle sig vægtløs i en lækkert dampende spabad eller få alle de ømme muskler maseret af fagligt kompetente massører - lyder det ikke som noget for dig og din rejsemakker? I vores wellnesscenter kan I i udvalgte perioder gratis komme i alle vores lækre bassiner, dampbade og saunaer og tilkøbe luksuriøse behandlinger af hele kroppen, ansigtet eller måske fødderne. Hele kroppen kommer afslappet fra vores dejlige wellnesscenter, og er klar til mange kilometer på den dejlige strand og i de omkringliggende naturområder. Året rundt er der forskellige muligheder for at deltage i arrangementer i centret, som I tilmelder jer og betaler for i vores reception. Bland andet kan du deltage i pigewellness, hvor du og din vendinde, søster eller måske mor kan nyde en dejligt afslappende spaaften med et glas vin og en lækker sandwich. Der afholdes også løbende saunagus, som giver en helt særlig oplevelse og følelse til krop og sjæl, og som efterlader dig med en helt ny energi til dagens strabadser. Hvis I rejser sammen som par, så kan I købe en parbehandling, som for eksempel kan være en luksusbehandling af kroppen, som I nyder sammen. Det er en dejlig oplevelse at have sammen, og som I kan snakke om og tænke tilbage på, når hverdagen sætter ind igen.


Lækre spisesteder og indkøbsmuligheder

Når I har brugt en masse energi på at bade i badelandet og udforske alle de mange andre aktiviteter og sjove oplevelser, som vores feriepark byder på, så er det på tide at få noget god mad. Det er tilladt at sætte en grill op uden for campingvognen, og dermed selv stå for at lave maden, når vejret er til det - her må I også bruge vores lækre køkkenfaciliteter helt gratis til både at kokkerere men også til at ordne opvasken efterfølgende. Hvis I gerne vil stå for maden selv, så kan I enten handle jeres varer i vores lille købmand, der findes ved indgangen, eller inde i Blåvand By, hvor der er supermarkeder. Hvis fisk er på jeres ønskeliste over mad, så har vi, ligeledes ved indgangen, en lille fiskemand, der sælger frisk fisk lige til at spise.

Er I kommet for at lade helt ned, og derfor ikke ønsker selv at stå for aftensmaden, så kan I se jer om efter et lækkert måltid ved en af vores skønne restauranter. Vi kan tilbyde alt fra pizza til gourmetmad lavet med årstidens friske råvarer købt hos lokale forhandlere. Restaurant Høfde4 ligger så langt nede mod Vesterhavet, som du næsten kan komme, og på de gode dage kan du nyde et koldt glas vin på terrassen og lytte til vandets sagte brusen. Vi ynder at kalde restauranten for Danmarks bedst placeret, og når maden samtidig er i høj kvalitet, så kan I godt forvente en oplevelse af de helt store, når I besøger restauranten under jeres ferie. Er børnene med, så kan I også besøge vores pizzaria, Restaurant Italian Food, der serverer pizza og andre lækre italienske retter. Her er det både muligt at spise inde på selve restauranten, der har et hyggelig atmosfære ala Italien, men det er også muligt at bestille maden og tage den med hjem i campingvognen, hvis det er mere tillokkende. Sidst men ikke mindst, så har I mulighed for at besøge Restaurant Hvidbjerg Strand, hvor I kan bestille alt fra børnevenlige retter til lækre bøffer med god sovs. Restauranten er moderne indrettet, og vores søde personale står altid klar til at byde jer velkomne og give jer en god spiseoplevelse.