Skip to the content

CAMPINGHYTTER

Skal familien på camping i Danmark i år? Og er det lige dig at bo i en skøn hytte tæt på vandet?

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark har vi campinghytter som er placeret et stenkast fra strandkanten. På vores 6-stjernet campingplads 200 m. fra Vesterhavet er der masser af aktiviteter for hele familien.

Skal familien på camping i Danmark i år? Og er det lige dig at bo i en skøn hytte tæt på vandet?

Så er Hvidbjerg Strand Ferieparks campinghytter lige sagen. Hvidbjerg Strand Feriepark har flere forskellige campinghytter, som din familie kan vælge imellem alt efter behov. På campingpladsen finder du 5 forskellige typer campinghytter med plads til mellem 4 og 6 personer. Alle campinghytterne er fra 2009 og med eget bad og toilet og kvaliteten er helt i top.

Udover at bo i en af pladsens campinghytter, kan I også vælge at bo i telt eller campingvogn på en af vores pladser. Tjek vores campingtilbud og find ud af, hvad der passer præcis til jer.

Ønsker I at tilbringe jeres ferie i Danmark i én af vores campinghytter, får I samtidig en ferie fyldt med talrige oplevelser for både store og små. Tag familien med i vores tropiske badeland og oplev de 4 vandrutsjebaner, spa og sauna samt den underjordiske grotte.

Hvis du trænger til at blive forkælet, er vores nye wellnesscenter, Blåvand Kurbad & Wellness, måske noget for dig. Her er der gratis adgang for alle overnattende gæster mandag til torsdag i lavsæsonen og for hyttegæster hele ugen.

Ferie i Danmark er skønt. Nyd den danske sommer i en af vores campinghytter og oplev Danmark fra sin bedste side i Hvidbjerg Strand Feriepark.

Ønsker du at vide mere om Hvidbjerg Strand Feriepark og vores campinghytter, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 75 27 90 40.

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror

Campinghytte

Vil du bo i en campinghytte tæt på vandet og med eget bad og toilet? Hos os er komforten i top.

Badeland

Hop over i det tropiske badeland, hvor mange timer kan gå med vandrutsjebaner, eksempelvis "Det sorte hul" med lys og lyd, hvor du lander i den underjordiske grotte.