Skip to the content

GLAMPING

Glamping er en sammensætning af ordene glamourøs og camping, og hos Hvidbjerg Strand Feriepark får du begge!


Vi sætter en ære i at skabe ferieoplevelser, der passer til alle - uanset om man er til luksuscamping eller glamping lodge med lækre faciliteter. Glamping betegner en form for camping, der indeholder nogle faciliteter, der som regel ikke bliver forbundet med 'almindelig' camping, men som kan give ekstra bekvemmelighed til campingferien.

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark har du mulighed for at stille din campingvogn på en plads med tilhørende toilet, bad og spabad, så du ikke skal dele faciliteter med de andre besøgende på campingpladsen. Luksuspladserne er placeret uforstyrret på pladsen helt ned til den store fiskesø, og med kun nogle minutter ned til den brede sandstrand og det smukke Vesterhav. Du kan også booke en af vores Glamping Lodges, der er luksuriøse campinghytter med plads til to overnattende. Hytterne er indrettet med en dobbeltseng, køkken og ikke mindst en udebruser, der giver ferien et ekstra outdoor twist.

Hvordan skal din næste glampingferie holdes?

Du kan vælge en af vores lækre XL luksuspladser med eget bad og spa eller måske et ophold i en af vores fantastiske Glamping Lodges?


Glamping Danmark

Alle campister er ligeså individuelle som sten på en strand, og derfor bestræber vi os hele tiden på, at udvide vores faciliteter og skabe rammer, der kan glæde så mange feriehjerter som muligt. Den primitive ferie tæt på naturen, er blevet mere og mere populær med årene, og feriegæster der som regel kiggede langt efter komfort og hoteller, ser nu efter andre muligheder for en ferie. Derfor er glamping blevet en populær form for camping, og derfor har vi udvidet vores sortiment i pladser, og skabt noget, der kan glæde selv den mest luksussøgende gæst.

Vores XL luksuspladser efterlader ikke mange ønsker uopfyldte, da vi har tænkt på nærmest alt, hvad der skal til, for at gøre campingoplevelsen glamourøs, og dermed skabe en god ramme for den ultimative glampingoplevelse. Glamping er for både familier og par, der har lyst til at være bruge nogle hyggelige timer sammen på camping, men ikke vil gå på kompromis med den luksus, som andre ferieformer kan tilbyde.

Ved Hvidbjerg Strand Feriepark holder I ferie i de skønneste omgivelser og ved et af Danmarks aller dejligste ferieområder ved Blåvand og Hvidbjerg Strand. Området i sig selv udgør en stor luksus i form af muligheder for aktiv ferie i naturen, lange gåture på stranden og spændende attraktioner som Tirpitz, Blåvandshuk Fyr og Blåvand Zoo lige i området.


Glamping Jylland - ved Vesterhavet

Når der tales om fantastiske omgivelser, så kommer man ikke udenom at nævne Vesterhavet. Stranden ud for Hvidbjerg er et af Danmarks vestligste punkter, og Vesterhavet er her lige så spektakulært og enestående, som det er ved resten af vestkysten. Stranden her er perfekt placeret i læ af Horns Rev, og gør derfor vandet ud for stranden meget børnevenlig, da hestehulller og understrøm er meget sjældent.

Der er opført en badebro ved stranden, når du kommer ned fra vores feriepark, og det er den eneste af sin slags ved hele Vesterhavet. Den gør det muligt for alle fra vinterbadere til kørestolsbrugere at komme helt tæt på det brusende Vesterhav, og nyde det både fra broen og fra vandet. Hvis I gerne vil have en fantastisk oplevelse ved stranden uanset årstid, så er Hvidbjerg Strand det perfekte sted at starte, da I kan nyde solen om dagen og se den smukt gå ned i horisonten, når solen takker af for en dejlig dag.

Wellness

Fuldgør luksusfølelsen med en tur i vores skønne wellnesscenter, hvor du kan slappe af i bassiner, saunaer eller bestille en massage til hele kroppen.

Høfde4

Hos Høfde4 får du mad og omgivelser i topklasse, der er balsam for dine smagsløg og alle andre sanser i din krop.

Glamping i hytte

Hvis du ikke er den heldige ejer af en campingvogn, så er der andre måder at holde luksuriøs ferie i de bedste campingomgivelser. Vi tilbyder ferie i vores skønne Glamping Lodges, der er unikke campinghytter med det ekstra aspekt af luksus. Hytterne taler til parret, vennerne, søskende eller andre tosomheder, der har brug for en afslappende ferie i omgivelser, der tilbyder det bedste fra campingens verden i en skøn forening med hyttens komfort.

Hvis I gerne vil have hele luksuspakken med i købet, så kan I med fordel planlægge en dag, der starter med en dukkert i Vesterhavet, en dag i sus og dus i vores wellnesscenter, lækker middag på Høfde4 og slutte dagen af med et glas vin på terrassen. Alle dage har potentiale til at give jer ferieminder for livet, og vi kan næsten garanterer, at I får smag for camping og hytteferie med ekstra komfort og luksus.


Wellnesscenter, badeland, legeland og trampolincenter.

Når du er gæst i en af vores hytter, såvel som hotel og strandvillaer, så har du gratis adgang til vores legeland, badeland, wellnesscenter og trampolincenter, der alle kan underholde både store og små i mange timer.

I badelandet er der tænkt på alle aldre, da der er alt fra soppebassiner, vilde rutsjebaner og spabad. Til de helt mindste kan I finde en fin rutsjebane, som de selv kan rutsje på, og som giver dem en følelse af selvstændighed.

I legelandet og trampolincenteret kommer børn ud med røde kinder og smil på læberne efter at være blevet motorisk udfordret og mærket suget i maven på en af de lange rutsjebaner. Trampolincentret er ideelt for både begyndere og øvede, da der er plads til at lave flik-floks eller øve sig på en saltomortale i luften.

Mens børnene brænder krudt af på trampolinerne og i klatrestativerne, kan mor og far nyde en velfortjent pause i wellnesscentret, hvor batterierne kan blive ladet op og der er tid til fordybelse i hinanden. Alt i alt er en ferie i Hvidbjerg Strand Feriepark en fantastisk tid for hele familien, for parret der ønsker ro og romantik og vennerne, der gerne vil være aktive og nyde lækker mad i flotte omgivelser om aftenen.

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror