Skip to the content

GLAMPING

Glamping er en sammensætning af ordene glamourøs og camping, og hos Hvidbjerg Strand Feriepark får du begge!


Vi sætter en ære i at skabe ferieoplevelser, der passer til alle - uanset om man er til luksuscamping eller low key camping, som vi kender det bedst. Glamping betegner en form for camping, der indeholder nogle faciliteter, der som regel ikke bliver forbundet med 'almindelig' camping, men som kan give ekstra bekvemmelighed til campingferien.

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark har du mulighed for at stille din campingvogn på en plads med tilhørende toilet, bad og spabad, så du ikke skal dele faciliteter med de andre besøgende på campingpladsen. Luksuspladserne er placeret uforstyrret på pladsen helt ned til den store fiskesø, og med kun nogle minutter ned til den brede sandstrand og det smukke Vesterhav.

Hvordan skal din næste glampingferie holdes?

Du kan vælge en af vores lækre campingpladser, måske endda en af vores luksuspladser med eget bad og spa eller måske et ophold i en af vores fantastiske hytter?

Og hvilke campingpladser kan du så booke til din næste glampingferie?

Pladser
Standardplads 
inkl. 10 Amp.
Centralt beliggende pladser. Alle pladser har tv-stik.
Komfortplads 
inkl. 10 Amp.
Tilslutning af vand og afløb. Alle pladser har tv-stik.
Luksusplads 
inkl. 16 Amp.
Store pladser 160-199 kvm. Tilslutning af vand og afløb fra vognens toilet. Alle pladser har tv-stik.
Luksusplads 
med bad, inkl. 16 Amp.
Eget bad og toilet ved campingvognen. Store pladser 160-199 kvm. Tilslutning af vand og afløb fra vognens toilet. Alle pladser har tv-stik.
XL Luksusplads 
inkl. 16 Amp.
XL-pladser 200-280kvm. Plads til 2 campingvogne. Tilslutning af vand og afløb fra vognens toilet. Alle pladser har tv-stik.
XL Luksusplads 
med bad, inkl. 16 Amp.
Den ypperste luksus. Eget bad og toilet ved campingvognen. XL-pladser 200-280 kvm. Plads til 2 campingvogne. Tilslutning af vand og afløb fra vognens toilet. Alle pladser har tv-stik.
XL luksusplads 
med bad og udendørs spa inkl. 16 Amp.
Så bliver det ikke bedre. Udover eget bad og toilet ved campingvognen, har I også adgang til egen udendørs spa. XL-pladser 200-280 kvm. Plads til 2 campingvogne. Tilslutning af vand og afløb fra vognens toilet. Alle pladser har tv-stik.


Glamping i Jylland

Alle campister er ligeså individuelle som sten på en strand, og derfor bestræber vi os hele tiden på, at udvide vores faciliteter og skabe rammer, der kan glæde så mange feriehjerter som muligt. Den primitive ferie tæt på naturen, er blevet mere og mere populær med årene, og feriegæster der som regel kiggede langt efter komfort og hoteller, ser nu efter andre muligheder for en ferie. Derfor er glamping blevet en populær form for camping, og derfor har vi udvidet vores sortiment i pladser, og skabt noget, der kan glæde selv den mest luksussøgende gæst.

Vores XL luksuspladser efterlader ikke mange ønsker uopfyldte, da vi har tænkt på nærmest alt, hvad der skal til, for at gøre campingoplevelsen glamourøs, og dermed skabe en god ramme for den ultimative glampingoplevelse. Glamping er for både familier og par, der har lyst til at være bruge nogle hyggelige timer sammen på camping, men ikke vil gå på kompromis med den luksus, som andre ferieformer kan tilbyde.

Ved Hvidbjerg Strand Feriepark holder I ferie i de skønneste omgivelser og ved et af Danmarks aller dejligste ferieområder ved Blåvand og Hvidbjerg Strand. Området i sig selv udgør en stor luksus i form af muligheder for aktiv ferie i naturen, lange gåture på stranden og spændende attraktioner som Tirpitz, Blåvandshuk Fyr og Blåvand Zoo lige i området.


Glamping ved Vesterhavet

Når der tales om fantastiske omgivelser, så kommer man ikke udenom at nævne Vesterhavet. Stranden ud for Hvidbjerg er et af Danmarks vestligste punkter, og Vesterhavet er her lige så spektakulært og enestående, som det er ved resten af vestkysten. Stranden her er perfekt placeret i læ af Horns Rev, og gør derfor vandet ud for stranden meget børnevenlig, da hestehulller og understrøm er meget sjældent.

Der er opført en badebro ved stranden, når du kommer ned fra vores feriepark, og det er den eneste af sin slags ved hele Vesterhavet. Den gør det muligt for alle fra vinterbadere til kørestolsbrugere at komme helt tæt på det brusende Vesterhav, og nyde det både fra broen og fra vandet. Hvis I gerne vil have en fantastisk oplevelse ved stranden uanset årstid, så er Hvidbjerg Strand det perfekte sted at starte, da I kan nyde solen om dagen og se den smukt gå ned i horisonten, når solen takker af for en dejlig dag.

Wellness

Fuldgør luksusfølelsen med en tur i vores skønne wellnesscenter, hvor du kan slappe af i bassiner, saunaer eller bestille en massage til hele kroppen.

Høfde4

Hos Høfde4 får du mad og omgivelser i topklasse, der er balsam for dine smagsløg og alle andre sanser i din krop.

Glamping i Fiskerhus

Hvis du ikke er den heldige ejer af en campingvogn, så er der andre måder at holde luksuriøs ferie i de bedste campingomgivelser. Vi tilbyder ferie i vores skønne fiskerhuse, der er unikke i både udseende, faciliteter og placering. Hytterne kan bookes både med og uden egen spa på terrassen - så kan du selv være med til at bestemme, hvor luksuriøs din ferie i hytten skal være. Der er et lækkert køkken med de nødvendige ting til at lave et romantisk måltid mad til din partner eller til hele familien, der skal spise på terrassen en lun sommeraften. Alle fiskerhusene er nemlig udstyret med store terrasser, hvor der er plads til, at alle beboere i hytten kan hygge sig både om dagen og om aftenen. Det kan nogle gange være mere praktisk at holde ferie i en hytte, når der er små børn med, og det er derfor både par og børnefamilier, der lejer vores fiskerhuse til deres ferie.

Hvis I gerne vil have hele luksuspakken med i købet, så kan I med fordel planlægge en dag, der starter med en dukkert i Vesterhavet, en dag i sus og dus i vores wellnesscenter, lækker middag på Høfde4 og slutte dagen af med et glas vin i jeres egen private spa. Alle dage har potentiale til at give jer ferieminder for livet, og vi kan næsten garanterer, at I får smag for camping og hytteferie med ekstra komfort og luksus.


Wellnesscenter, badeland, legeland og trampolincenter.

Når du er gæst i en af vores hytter, såvel som hotel og strandvillaer, så har du gratis adgang til vores legeland, badeland, wellnesscenter og trampolincenter, der alle kan underholde både store og små i mange timer.

I badelandet er der tænkt på alle aldre, da der er alt fra soppebassiner, vilde rutsjebaner og spabad. Til de helt mindste kan I finde en fin rutsjebane, som de selv kan rutsje på, og som giver dem en følelse af selvstændighed.

I legelandet og trampolincenteret kommer børn ud med røde kinder og smil på læberne efter at være blevet motorisk udfordret og mærket suget i maven på en af de lange rutsjebaner. Trampolincentret er ideelt for både begyndere og øvede, da der er plads til at lave flik-floks eller øve sig på en saltomortale i luften.

Mens børnene brænder krudt af på trampolinerne og i klatrestativerne, kan mor og far nyde en velfortjent pause i wellnesscentret, hvor batterierne kan blive ladet op og der er tid til fordybelse i hinanden. Alt i alt er en ferie i Hvidbjerg Strand Feriepark en fantastisk tid for hele familien, for parret der ønsker ro og romantik og vennerne, der gerne vil være aktive og nyde lækker mad i flotte omgivelser om aftenen.

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror