Skip to the content

Wellnessophold Jylland

Der er intet så afslappende som en weekend eller ferie væk fra hverdagens ræs – det skulle lige være en ferie inklusiv wellness og selvforkælelse. Det er ikke nødvendigt at rejse langt for at få lov til at mærke roen rulle ind over dig og bare nyde stilheden omkring dig - du finder nemlig adskillige lækre wellnessoplevelser i Jylland. Et af de lækreste steder ligger ved det fantastiske Vesterhav nemlig ved Hvidbjerg Strand.

Hvidbjerg strand tilbyder de dejligste spaoplevelser og udover det, kan du bo i skønne omgivelser med naturoplevelser i verdensklasse lige udenfor vinduet. For at fuldende oplevelsen 100% tilbyder restaurant Høfde4 lækker gourmetmad med inspiration hentet fra det franske og nordiske køkken - og med lokale og sæsonbestemte råvarer i fokus. I får en oplevelse med fokus på luksus, forkælelse og afslapning.

Bestil et wellnessophold ved Hvidbjer​g Strand og få en komplet oplevelse af velvære ved den danske Vestkyst!

Få hele pakken lige her!

Spa og wellnessophold

Privat spa og wellnesscenter

Når du bestiller et ophold ved Hvidbjerg Strand, har du mulighed for at vælge mellem forskellige typer af hytter og lejligheder. I vores strandvillaer kan 4-6 personer overnatte i 85m2 ren luksus, og det store køkkenalrum indbyder til hygge og samvær. Strandvillaerne ligger så tæt på Vesterhavet, at hvis I lytter godt efter, så kan havets brusen være med til at sætte endnu mere afstresning på menuen. Villaerne giver samtidig de spaglade endnu mere glæde, da de alle er indrettede med egen spa på terrassen. Dermed slutter spafølelsen ikke, når I træder ud af wellnesscenteret, men kan fortsætte langt ud på de lyse sommeraftener eller stjernespækkede vinteraftener, hvor jeres ånde blander sig med dampen fra spaen.

Velvære for de gastronomiske sanser

Nydelsen stopper ikke, når kroppen og sindet er afstresset og udhvilet – ganen og maven fortjener også forkælelse. Derfor foreslår vi, at I tager en tur forbi Høfde4, der er en restaurant i absolut topklasse og kun et stenkast fra strandvillaerne. Restauranten adskiller sig ikke kun med sine gastronomiske oplevelser men også med sin usædvanlige gode beliggenhed. Høfde4 er det perfekte sted at nyde en kold sodavand eller et glas vin i løbet af dagen, og når aftenstid nærmer sig, er det søde og kompetente personale klar til at byde dig velkommen til en middag, der er en ren eksplosion af smagsoplevelser i din mund. Høfde4 tilbyder mad med tanke for sæsonens og lokalområdets egne råvarer, og det franske og nordiske køkken er fusioneret i en ren symfoni af lækre kvalitetsretter, der sætter prikken over i’et på en dag fuld af dejlige oplevelser.

Luksus wellnessophold

Det er altså en samlet pakke at bestille et ophold på Hvidbjerg Strand. En pakke der indeholder alt, hvad man kan ønske sig i form at forkælelse og velvære til både krop, sind og smagsløg – og så er det hele endda til en super skarp pris! Wellnesscenteret er inkluderet i prisen på fiskerhusene, alle vores hytter, strandvillaerne og lejligheder på strandhotellet. Derfor er det frit for at vælge hvilken form for overnatning, der tiltaler dig mest. Flere af fiskerhusene er udstyret med spa, og alle huse og hytterne henvender sig til både familier, der drømmer om sjov og spas, og parret der trænger til en romantisk weekend i tosomhedens tegn. Det er altid muligt at tilkøbe den lækre morgenmad på Høfde4 – læs mere her!

Wellnessophold for veninder

Det kan være svært at holde kontakten i en travl hverdag, så måske har du en eller flere veninder, du gerne vil tilbringe en hel weekend sammen med - selvfølgelig med fuld forkælelse og afslapning. I vores wellnesscenter er det muligt at deltage i pigewellness. En oplevelse hvor alle veninderne kan nyde godt af vores 5 kolde og varme bassiner, og som en ekstra oplevelse vil vores saunamester introducere jer for saunagus. Saunamesteren sørger for stimulering af alle sanserne igennem æteriske olier og varmt vand, der bliver hældt på de glohede kul, og dermed afgiver damp i forskellige dufte. Nok til at rense alle sanser og hele kroppen for stress og affaldsstoffer. Inviter veninder på en uforglemmelig oplevelse hvor I bliver budt ind i wellnesscenteret og kan trække vejret dybt og glemme alt omkring jer. Pigewellness aftenerne er kun forbeholdt piger, så der er lagt vægt på feminine dufte og pigehygge i form af vin og sandwich.

Romantisk wellnessophold

Trænger du er din bedre halvdel til en ferie, hvor der er tid til at kigge hinanden dybt i øjnene? Besøg Blåvand Kur og Spa og få en weekend fuld af romantik. 

Wellnessophold med behandlinger

Udover at nyde godt af saunaer, bassiner og dampbade kan I også bestille tid til behandlinger. Læn jer tilbage og nyd alt fra massage til ansigtbehandlinger.  

Spaophold deal

Det kan være svært at vælge den perfekte gave til den kræsne kæreste, eller til kæresten der har alt. Derfor kan det være en god ide at tænke kreativt og indtænke modtagerens eget ønske i gaven. Et gavekort til Hvidbjerg Strand Feriepark giver dig mulighed for at glæde den, du holder af med en overraskelse af de helt gode. Gavekortet indeholder nemlig flere ønsker i et, da det er både lækker overnatning, wellness, fantastisk natur og meget meget andet. Hvis gavekortet bliver brugt til en ferie i en af vores hytter, på vores strandhotel eller i en af vores strandvillaer, så er modtageren sikret adgang til et af de lækreste wellnesscentre overhovedet og kan dermed nyde luksus og forkælelse, som kan få selv den mest kræsne til at smile fra øre til øre. Vi har lækre spaoplevelser for par, veninder og familier, så det kan være en gave til dig selv samtidig.

Gavekortet kan bruges på ophold i vores smukke feriepark - og på alt fra wellnessophold til en enkelt spadag i jylland. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og opholdet kan kombineres med lækker mad på Høfde 4 eller en masse fede aktiviteter, attraktioner og oplevelser i og omkring Blåvand. Vi glæder os til at tage i mod jer og give jer en oplevelse i vores fantastiske feriepark, som I sent vil glemme. 

Køb et gavekort lige her.

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror