Skip to the content

WELLNESSOPHOLD JYLLAND

Tag på wellnessophold midt i Jyllands smukke natur.

Trænger du til at koble af og få en pause fra hverdagen? Tag på lækkert wellnessophold hos Hvidbjerg Strand Feriepark tæt ved Blåvand og Vesterhavet. Den betagende natur og stedets moderne faciliteter giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Spaophold

Du kan overnatte i hytte, når du tager på wellnessferie hos Hvidbjerg Strand, og I kan bo op til 6 personer sammen. Det er også muligt at holde et fabelagtigt spahold i Danmark på vores skønne Strandhotel eller måske i en Strandvilla, hvor du har egen spa på terrassen.

Vores lækre wellnesscenter og Blåvand Kurbad og Wellness har alt, der skal til for at forkæle dig og dine sanser. Og du får selvfølgelig gratis adgang som boende hyttegæst! Hvis du er gæst på vores campingplads, har du gratis adgang i lavsæsonen (gælder for gæster over 16 år - 3 timer dagligt fra man.-tors. i lavsæson (periode E). Undtaget 22.april, 30. maj og 10. juni).

Spa og wellness

Brug tid i de mange forskellige saunaer og dampbade, slap af med et magasin eller forkæl dig selv ved at booke en behandling. Vælg bl.a. mellem spabehandlinger til en og to personer, ansigtsbehandlinger, pedicure og manicure. Vi tilbyder også terapeutisk massage til lindring af sportsskader samt wellnessmassage med brug af æteriske olier eller varme lavasten, bedre kendt som hotstone. Efter et par timer med wellness er kroppen afslappet og sindet fyldt med velvære.

Kurbad for hele familien

Som nævnt kan I bo op til 6 personer sammen. Hos os må du nemlig gerne tage familien med. Hverdagene kl. 10-12 og weekender 8-10 har vi familiewellness, hvor børn er velkomne i wellnesscentret, og resten af dagen kan de boltre sig i det tropiske badeland og legelandet, spille minigolf på pladsen eller fiske ved vores store fiskesø.

Når sulten melder sig, kan I grille jeres nyfangede fisk på parkens fællesgril. Har I ikke fanget noget, er der dog ingen grund til fortvivlelse. Der er heldigvis flere muligheder for spisning i ferieparkens restauranter og spisesteder. Kommer du i weekenden serverer vores priste restaurant Høfde4 og dejlige restaurant Hvidbjerg Strand også  lækker weekendbrunch.

Kort sagt danner Hvidbjerg Strand Camping ramme for et idylisk, individuelt tilpasset og uforglemmeligt wellnessophold!

Alt dette til en god pris.

Wellness

Wellness er mange ting, men et besøg til Blåvand Kurbad & Wellness er et absolut minimum, når du skal på wellnessophold.

Restaurant Høfde 4

På dit wellnessophold kan du med fordel spise i restauranten Høfde 4, så du også kan opleve velvære i maven.

Wellnessophold for 2 personer

Det kan ikke blive meget bedre end et romantisk spaophold for 2 personer ved Vesterhavet i Blåvand. I har fri adgang til den friske havluft, så hvis en wellnessmassage, et dyp i vores mange bassiner og besøg i saunaer og dampbade ikke løsner op i spændinger i hoved og krop, så gælder det om at komme ud i den friske luft og så prøve hele wellnessmarchen igen dagen efter!

Vores wellnesscenter er det oplagte sted at tage hen, hvis målet er lidt ekstra romantik, holden i hånd og dybe samtaler. Lige ved siden af kurbadet byder vi nemlig på en hel række af overnatningsmuligheder. Vores Strandhotel og Strandvillaer har endda åbent året rundt, så hvis vinteren trykker lidt ekstra, så er det også muligt med et spaophold for 2 personer, selvom kalenderen melder januar. 

I kurbadet har vi en god håndfuld spa og kurbehandlinger for par. I kan nyde en luksus spaoplevelse med fuld kropspeeling, lækre olier og skøn massage. I kan også vælge vores eksklusive behandling for 2, hvor hele jeres krop bliver pelejet og overdynget med velvære - fra fødder til ansigt.

Efterfølgende kan I gå en lang tur langs vandet og slutte dagen af på vores anmelderroste restaurant Høfde4, der nok skal få forkælet de sidste sanser. Høfde4 er en nordisk smagsbombe, der gør en dyd ud af at bruge årstiden råvarer - og gerne finde dem så lokalt, som det nu er muligt.

Hvis I booker en strandvilla til jeres romantiske kurophold, kan I slutte aftenen af i jeres private spa med et kig til klitter og stjernehimlen.


Wellness deal på kurophold

Hvis du ønsker at forære en dejlig omgang wellness til én, du holder af, så kan du købe et gavekort til Hvidbjerg Strand Feriepark. Gavekortet kan bruges på ophold i vores smukke feriepark - og på alt fra wellnessophold til en enkelt spadag i jylland. Køb et gavekort lige her.

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror