Skip to the content

WELLNESSOPHOLD JYLLAND

Tag på wellnessophold midt i Jyllands smukke natur.

Trænger du til at koble af og få en pause fra hverdagen? Tag på lækkert wellnessophold hos Hvidbjerg Strand Feriepark tæt ved Blåvand og Vesterhavet. Den betagende natur og stedets moderne faciliteter giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Du kan overnatte i hytte, når du tager på wellnessferie hos Hvidbjerg Strand, og I kan bo op til 6 personer sammen.

Vores lækre nye wellnesscenter Blåvand Kurbad og Wellness har alt, der skal til for at forkæle dig og dine sanser. Og du får selvfølgelig gratis adgang som boende hyttegæst!

Brug tid i de mange forskellige saunaer og dampbade, slap af med et magasin eller forkæl dig selv ved at booke en behandling. Vælg bl.a. mellem spabehandlinger til en og to personer, ansigtsbehandlinger, pedicure og manicure. Vi tilbyder også terapeutisk massage til lindring af sportsskader samt wellnessmassage med brug af æteriske olier eller varme lavasten, bedre kendt som hotstone. Efter et par timer med wellness er kroppen afslappet og sindet fyldt med velvære.

Som nævnt kan I bo op til 6 personer sammen. Hos os må du nemlig gerne tage familien med. Hver dag kl. 10-12 har vi familiewellness, hvor børn er velkomne i wellnesscentret, og resten af dagen kan de boltre sig i det tropiske badeland og legelandet, spille minigolf på pladsen eller fiske ved vores store fiskesø.

Når sulten melder sig, kan I grille jeres nyfangede fisk på parkens fællesgril. Har I ikke fanget noget, er der dog ingen grund til fortvivlelse. Der er heldigvis flere muligheder for spisning i ferieparkens restauranter og spisesteder. Kommer du i weekenden serverer restaurant Hvidbjerg Strand også  lækker weekend brunch.

Kort sagt danner Hvidbjerg Strand Camping ramme for et idylisk, individuelt tilpasset og uforglemmeligt wellnessophold!

Alt dette til en god pris.

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror

Wellness

Wellness er mange ting, men et besøg til Blåvand Kurbad & Wellness er et absolut minimum, når du skal på wellnessophold.

Restaurant Høfde 4

På dit wellnessophold kan du med fordel spise i restauranten Høfde 4, så du også kan opleve velvære i maven.