Skip to the content

STRANDHOTEL

- ÅBEN HELE ÅRET

Danmarks bedst beliggende strandhotel ved Vesterhavet byder på ferielejligheder på 50 m2 i 1. klitrække for 4 personer


Året rundt byder vi gæster velkommen til vores nye Strandhotel, der består af 24 nye ferielejligheder på 50 m2 i absolut topklasse. Ferielejlighederne er ideelle, hvis du drømmer om at slippe væk fra hverdagen i en uge, 3 overnatninger, eller hvis én, du holder af, fortjener en weekend i sus og dus. Uanset om du drømmer om en weekend eller et midtugeophold, så har strandhotellet de perfekte rammer for en ferie i afslapningens tegn - og på en beliggenhed der ikke findes bedre.

Husk at når du booker en hotellejlighed, så får du automatisk gratis adgang til vores moderne Wellnesscenter, det store tropiske badeland, det indendørs legeland og det helt nye trampolincenter!

Gå på opdagelse i strandhotellet lige her!

Gå til ledighedskalender


2-4 personer


2 soverum

Køkken

Terrasse eller balkon

Fantastisk placering i 1. klitrække

Forestil dig at vågne op med en udsigt ud over Vesterhavets smukke blå vand til duften af salt og tang. Hvis det lyder det som noget for dig, så er det på tide at booke en af hotellejlighederne på vores strandhotel. Strandhotellet er helt nyt og skinner fra top til tå, og så ligger det i absolut 1. klitrække ned til den bade- og børnevenlige sandstrand. Stranden, der i forvejen indbyder til leg, afslapning og gode oplevelser, kan prale med at have Vesterhavets eneste badebro. Badebroen gør endnu flere sjove aktiviteter såsom krabbefangning og en vinterbadetur sjove. Vesterhavet er velsignet med gode vejrforhold, så hvis du interesserer dig for vandsport som fx windsurfing, stand up paddle surfing og havsvømning, er der mange gode muligheder for at få gjort interesserne til virkelighed.

Hotellejlighed med lækker terrasse eller balkon

Alle vores lækre ferielejligheder tilbyder enten balkon eller terrasse. Uanset om I vælger at booke en lejlighed på 1.(stueplan) eller 2. sal, eller booker på øverste etage (3.sal), så er der mulighed for at komme udenfor og nyde den friske luft. Fra strandhotellets øverste etage (3.sal) bliver du mødt af den skønneste havudsigt fra en balkon, men men på 1. sal (stueplan) får du til gengæld glæde af en dejlig stor terrasse. Der er rig mulighed for at sidde udenfor og nyde et dejligt hjemmelavet måltid mad eller udnytte de lyse sommeraftener med Vesterhavets brusen i baggrunden. 

Indretning af hotellejlighederne

I lejlighederne finder du alt det, du skal bruge til en vellykket weekend. Der findes to værelser, hvor det ene er et soveværelse med dobbeltseng og et værelse med 2 enkeltsenge. Udover soveværelserne finder du en hyggelig stue og et køkkenalrum med et funktionelt køkken. Køkkenet indeholder blandt andet en opvaskemaskine, så du kan bruge ferien på andet end opvasken. Bad og toilet er fordelt på to rum, så det er muligt at komme i bad, selvom toilettet er optaget. Opredning samt et lille og et stort håndklæde pr. person er med i prisen.

Hvis du har booket en lejlighed på en af de højere etager, kan du komme derop med elevator.

Hunde ikke tilladt i lejlighederne.

 

Virksomhed? Læs mere om firmaophold hos Hvidbjerg Strand Feriepark

Ledighedskalender

Herunder kan du se, hvornår vores forskellige ferielejligheder er ledige. Klik på den ønskede dato, og begynd din booking.

Adgang til wellness, badeland, legeland og trampolinland!

Som gæster på det nye strandhotel har I adgang til en lang række fede aktiviteter, der er inkluderet i jeres bookingpris. Der er oplevelser for både børn og voksne, og de skønne indendørsfaciliteter giver mulighed for at nyde et ophold i hotellejlighederne selv udenfor sommersæsonen. Med i prisen får I adgang til:

  • Wellnesscenter: gratis adgang 1 gang om dagen for gæster over 16 år. Wellnesscenteret indeholder blandt andet 5 saunaer, 5 bassiner og 2 dampbade, og det er muligt at booke tider til skønne spabehandlinger (ikke inkluderet i prisen).
  • Badeland: gratis adgang 1 gang dagligt under hele opholdet. Badelandet er et sandt paradis for vandhunde og fartglade svømmere. I badelandet finder I rutsjebaner og hyggelige kroge til de helt små, og skal der lidt mere fart på, så findes der også lange rutsjebaner og vilde udfordringer til de store i familien.
  • legelandet Playcity: ubegrænset legetid og adgang under hele opholdet. Når forældrene skal slappe lidt af, og børnene gerne vil brænde noget krudt af, så er legelandet det perfekte sted. Det bugner med sjove ting at lave, og børnene kan more sig og møde andre børn, som de kan lege med. Børnene kan blandt andet klatre på klatrevæggen, rutsje på lange rutsjebaner og gå på opdagelse i den store tumlebane!
  • Trampolinland: ubegrænset adgang! Trampolinlandet er splinternyt og fyldt med hoppende underholdning for hele familien. Her kan man sagtens få en helt dag til at gå med sjov og hop.

Booking af ferielejlighed

I kan booke ophold på strandhotellet hele året rundt i vores online bookingsystem eller på tlf. 75 27 90 40. * 

Midtugeophold på strandhotel

Tag på et dejligt midtugeophold på vores skønne strandhotel. Book overnatninger over vinteren og få en hotellejlighed, der emmer hygge og velvære. Du får gratis, daglig adgang til vores wellnesscenter (+16 år) med i prisen. Book midtugeophold.

Du kan også booke et midtugeophold forår, sommer, efterår og vinter og her har du så også adgang til badeland, legeland og trampolinland. 

Weekendophold på strandhotel

Hvis du drømmer om en weekend væk fra hverdagen så book et weekendophold ved Vesterhavet. Vi lover ro, hygge, smuk natur, frisk luft og skønne oplevelser.  Book weekendophold.

Tilkøb lækker morgenmad til dit ophold

I kan tilkøbe en lækker morgenmadsbuffet fra vores restaurant Høfde4. Høfde4 serverer mad i topklasse og er helt sikkert et besøg værd. Morgenmadsbuffeten koster 205 kr. per voksen og 99 kr. per barn. Se billeder her.

Vand, vand og vand!

Hvis du er en vaskeægte vandhund så besøg Hvidbjerg Strand, hvor du både kan bade og gå i vandet! 

Kulturelle oplevelser for hele familien!

Naturoplevelserne ved Hvidbjerg Strand kan suppleres med et kulturelt indspark!

Ferie ved Vesterhavet

For de fleste rimer ferie på strand og vand. Blåvand kan derfor defineres som værende indbegrebet af ferie, da byen og området omkring kan prale af at have noget af det bedste indenfor begge kategorier. Strandene har Blå Flag og modsat mange andre steder på Vestkysten, så er vandet her roligere, og børnene kan gå langt ud i vandet, inden det bliver dybt. Der er flere strande i området, men fælles for dem alle er, at man får følelsen af at være langt væk fra det hele, så roen virkelig kan indfinde sig. Sandet er hvidt og i klitterne bølger det høje græs stille i brisen, mens børnene leger i vandkanten - det er den absolut bedste måde at tilbringe en sommer i Danmark på.

Hvis humøret er mere til en vandretur men stadig skriger på vand, så er det muligt at gå ud til Vadehavsøerne Langli og Skallingen, når der er lavvande. Øerne er belligende i Ho bugt, og sommetider arrangerer vi ture derud, hvis vejrforholdene og tidevandene er til det. Det er også muligt selv at drage afsted til øen, men her må vi understrege vigtigheden i at undersøge tidevandene meget grundigt. Læs mere om Vadehavet!

Sælsafari og ravjagt er to meget populære beskæftigelser ved Vestkysten. Sælsafarien tager dig helt tæt på dyrene i deres naturlige omgivelser, og giver både børn og voksne en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Udover sæler er det muligt at se nærmere på fuglelivet, og de små dyr, der lever i vandkanten. Hvis du er på jagt efter havets guld, rav, så er havet og kysten ud for Blåvand det helt rigtige sted at søge. Især i efteråret og om vinteren efter en af de store storme, er det et meget frugtbart sted at lede efter og finde rav. 

Kulturelle oplevelser i og omkring Blåvand

Selvom vandet og stranden trækker i dig, så er det danske vejr også kendt for sine regn- og vindfyldte dage, hvor det er rart at have en anden plan i baghånden. På Esbjerg Kunstmuseum er det muligt at få en anderledes og mere utraditionel kunstoplevelse, da museet er kendt for at være et sted, hvor kunstnere kan eksperimentere med kunsten. Værkerne er overvejende moderne og nutidige, og det moderne udtryk gør museet til et sted, der trækker både det yngre og det ældre publikum til. Unge under 18 år kommer gratis ind, så der er rig mulighed for at give hele børneflokken mulighed for at betræde de overraskende gange i museet.

Varde Miniby er, som navnet måske afslører, Varde by genskabt i minihuse, der er udformet af minimurere. Det er en sjov attraktion, der giver anledning til at gå dybere ned i Vardes historie eller måske at besøge murernes værksted, hvor man kan se, hvordan miniaturehuse bliver fremstillet. Hvis børnene er optaget af dukkehuse eller af at lege med mindre figurer, så er minibyen bestemt et besøg værd. Medbring en madpakke eller køb en forfriskning i en af minibyens mange butikker og gør en dag ud af det, hvis ikke vejret er til en strandtur.

Spring på cyklen!

En god måde at holde aktiv ferie på er ved at spænde cyklen bag på bilen. En cykelferie stiller nogle andre muligheder til rådighed for familien, fx kan alle nyde den friske luft samtidig med at de nyder den smukke natur og det vilde landskab helt tæt på. Udover frisk luft, motion og et nærvær i naturen, så giver cyklen dig også mulighed for at komme nogle steder hen, som din bil ikke kan tage dig. Husk at det er muligt at leje cykler hos os, hvis der ikke er plads bag på bilen, eller hvis cyklen punkterer undervejs.

Hvis du er mere til fart over feltet og ønsker at prøve kræfter nogle mere krævende cykelture, så findes der omkring Blåvand mange fede MTB-ruter for både erfarne og knapt så erfarne ryttere. Bordrup plantage 7 km fra Hvidbjerg Strand byder på en af Danmarks allerbedste vinterbaner, da sandet og grannålene sørger for, at banen er tør selv i de våde måneder. Om sommeren forandrer banen sig til noget helt andet, og det er derfor både en spændende og udfordrende oplevelse af kaste sig ud på to hjul og udforske banen på alle årstider.

Aktiv ferie i naturen

Når sæsonen skriver efterår, og træernes blade skifter fra grøn til kobberfarvet, er det på tide at trække frakken og de lune støvler på og komme i skoven. Skoven er et sandt skatkammer af lækre råvarer, og det er muligt at samle både svampe og bær. Måske kan I tage i skoven og finde tilbehør til aftensmaden eller bare nyde at mærke luften blive mere skarp og bide i kinderne. Skoven er i hvert fald et besøg værd på en solrig efterårsdag, og på ferien er der tid til at nyde det smukke i sæsonernes skiften og de nye farvepaletter, der hører til.

Golf vinder mere og mere popularitet i Danmark, og et besøg hos Hvidbjerg Strand Feriepark giver også mulighed for et besøg på Blåvandshuk Golfbaner. Golf er en god måde at komme hinanden ved, og der er muligheder for både øvede og nybegyndere, da der findes 9 huls-baner og 18 huls-baner. Golfbanerne ligger tilmed med både udsigt over Vadehavet, i skovområde og med sø og eng som nabo. Det er den ultimative naturoplevelse i samspil med hyggelig golftid og ferie.

Detaljer

Faciliteter

1 dobbeltseng (redt op ved ankomst)

2 enkeltsenge (redt op ved ankomst)

1 stort og 1 lille håndklæde pr. person

Service til 4 personer

Opvaskemaskine (inkl. 2 tabs)

Komfur med ovn

Dyner og puder

Tv

Sofa

Terrasse eller balkon. Grill ikke tilladt
(bord/bænk og stole)

Tørrestativ

Kost og fejeblad

Elkedel

kaffemaskine

Brødrister

Viskestykke og karklud

Opvaskemiddel og børste

Håndmixer

TV

Separat bruser og håndvask

Separat toilet og håndvask

Køleskab med fryser


Inklusiv

Daglig adgang til badeland

Gratis adgang til indendørs legeland

Gratis adgang til indendørs trampolincenter

Daglig adgang til wellness (min. 16 år)

Gratis aktiviteter for børn

Inkl. forbrug af vand og el

Gratis Wifi

Gratis parkering


Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror