Skip to the content

STRANDVILLA

- ÅBEN HELE ÅRET

Ved Danmarks bedst beliggende strandhotel finder I Danmarks måske lækreste ferieboliger. Strandvillaer på 85 m2 i 1. klitrække med spa på terrassen og plads til 6 personer


Vores Strandvillaer ligger i Vesterhavets 1. klitrække sammen med det moderne badehotel, Strandhotellet.


De 23 strandvillaer på hver 85 m2 til op til 6 personer har brændeovn samt pejs og spa på terrassen. En spændende feriemulighed for hele familien i Blåvand, som I ikke må gå glip af.

Strandvillaerne er åbne året rundt og ligger med direkte adgang til Vesterhavets mest bade- og børnevenlige sandstrand. Stranden indbyder, med Vesterhavets eneste badebro, til en masse gode oplevelser, ved Vesterhavet.

Gå på opdagelse i en strandvilla lige her!

Gå til ledighedskalender


4-6 personer


2 soverum + hems


Hund tilladt


Privat spa
Strandvilla

Ledighedskalender

Herunder kan du se, hvornår vores forskellige strandvillaer er ledige. Klik på den ønskede dato, og begynd din booking.

Gratis goder når I bor i hytte

El, vand og varme

Når familien flytter ind i en af vores hytter, slipper I for at skulle bekymre jer om forbruget af el, vand og varme.

Sengelinned og håndklæder

Sengelinnedpakke med opredning til 4 personer (+ linnedpakker ved ankomst, hvis man er flere) og to håndklæder pr. person.

Wifi

Wifi er gratis, men vi kan desværre ikke garantere, at det trådløse netværk altid virker optimalt, da en militærradar i området til tider forstyrrer signalet. Læs mere om wifi og mulighederne for at blive forbundet til internettet her.

For børn og legesyge sjæle

  • Der er som altid ubegrænset adgang til vores 800 m2 indendørs trampolincenter og legeland, Playcity
  • Daglig adgang til badelandet
  • Vi afholder desuden en række Pool Parties for teenagere i løbet af året. Dato og tidspunkter for disse vil fremgå af badelandets opslagstavle
  • Tjek i øvrigt den aktivitetskalender, som I modtager ved jeres ankomst, for at se yderligere gratis aktiviteter og arrangementer for børn

For voksne og personer over 16 år

  • Daglig adgang til vores 1.200 m2 welnesscenter, Blåvand Kurbad & Wellness, der ud over saunaer og bassiner med udsigt til Vesterhavet også tilbyder behandlinger mod betaling
  • Vores badeland er ikke kun for børn. Hver dag er der voksensvømning for personer fra 30 år mellem kl. 9:00-10:00 uden for højsæsonen. I højsæsonen foregår det mellem kl. 8:00-9:00

Detaljer

Faciliteter

2 værelser med dobbeltseng (redt op ved ankomst)

Stor hems med dobbeltseng (redt op ved ankomst)

1 stort og 1 lille håndklæde pr. person

service til 6 personer

Opvaskemaskine (inkl. 2 tabs)

Komfur med ovn

Elkedel

Kaffemaskine

Brødrister

Viskestykke og karklud

Opvaskemiddel og børste

Håndmixer

Dyner og puder

Brændeovn

Sofa

TV

Toilet

Ekstra separat toilet med håndvask

bruser

Vaskemaskine

Tørrestativ

Støvsuger

Kost og fejeblad

Køleskab med fryser

Terrasse

Spa

Grill

Bord/bænk og stole

Lukket terrasse (børne og hunde sikret)


Inklusiv

Daglig adgang til badeland

Gratis adgang til indendørs legeland

Daglig adgang til wellness (min. 16 år)

Gratis adgang til trampolincenter

Inkl. forbrug af vand og el

Gratis Wifi

Gratis parkering

Gratis aktiviteter for børn


Indretning af strandvillaerne

I kan roligt tage hele familien afsted på en ferie i en strandvilla. I villaerne finder I nemlig alt det, I har brug for til en vellykket ferie, hvor hjemlige rammer er en vigtig del af familielivet. I finder et lækkert køkkenalrum med mulighed for at spise lækre hjemmelavede middage ved spisebordet eller hygge i sofagruppen foran brændeovnen på de køligere aftener. I køkkenet er der basis udstyr til madlavningen, og opvaskemaskine der kan gøre oprydningen lidt nemmere og frigive tid til at hygge sig om aftenen i stedet. Der er to soveværelser med dobbeltsenge og ligeledes en hems med en dobbeltseng, hvilket giver plads til 6 overnattende gæster. Hvis I er så mange mennesker afsted, kan det blive trængt på toiletterne, og derfor er villaerne udstyret med to toiletter og et bad fordelt på to rum, hvilket gør det lidt nemmere at bo så mange tæt sammen. Er børnene med på ferie, så er der unægteligt tøj, der bliver beskidt, og derfor har vi installeret en vaskemaskine i hver villa, så I ikke skal bekymre jer om, om I har nok rent tøj med på ferien eller holde børnene fra at lege udenfor i alt slags vejr. Som en stor luksus og velvære til jeres ferie kan I ved alle villaerne nyde en dejlig stund i den private spa på terrassen. Her kan I varme jer foran pejsen, eller grille mens børnene hygger sig i det varme vand. Hunden er mere end velkommen i villaerne, så hele familien kan være samlet på en dejlig ferie ved Hvidbjerg Strand. Når I ankommer til villaen, så er der redt op til jer, og I er hver blevet tildelt et lille håndklæde og et stort håndklæde.

Husk at når I overnatter i en Strandvilla, så har I gratis adgang til Hvidbjerg Strands wellnesscenter (1 gang dagligt for personer over 16 år), badeland (1 gang dagligt for alle gæster), trampolincenter (fri adgang) samt til legelandet Playcity (fri adgang) samt alle andre faciliteter*.

Booking af strandvilla

I kan booke ophold i en strandvilla hele året rundt på tlf. 75 27 90 40.

Vinterophold 2022

PlayCity, badeland og Trampolincenter åbent hele vinteren. 

Wellness har åbent hele året.


Morgenmad der kan lidt ekstra

Hvis I har lyst til at forkæle jer selv lidt ekstra, når I holder ferie i en strandvilla, så kan I med fordel prøve vores lækre morgenmadsbuffet på Høfde4. Høfde4 serverer eksklusiv mad og tilbyder morgenmad, når du overnatter hos os. Det er den perfekte start på en feriedag fuld af aktiviteter og velvære! Bliv fristet og se priser lige her.

Gratis badeland

Når I besøger Hvidbjerg Strand, har I blandt andet gratis adgang til det store tropiske badeland, hvor der er sjov og spænding for både store og små!

Gratis adgang til trampolinland

Hele familiens hoppelyst kan blive stillet på jeres ferie til Hvidbjerg Strand, da I har gratis adgang til det helt nye trampolincenter. Centret tilbyder mange forskellige trampoliner og airtracks, hvor man kan øve flik-floks eller bare nyde at hoppe og hoppe!

Wellness

De fleste tager på ferie for at slappe af på den ene eller den anden måde, og nyde tid enten alene eller sammen med dem de elsker. Derfor har det også været vigtigt for at os at skabe et wellness område, der kan tage vores gæster helt ned i tempo og give dem en følelse af at være til stede i nuet og slappe fuldstændigt af. Som besøgende vil I derfor opleve vores wellnesscenter som et varieret valg af spabade og saunaer, der alle giver en forskellig følelse af luksus, og alle er med til at give et afbræk fra den travle hverdag med oplevelser i særklasse. I forbindelse med wellness er det muligt at få professionelle behandlinger, der tæller alt fra fodbehandlinger, ansigtsbehandlinger og fysiurgisk massage af hele kroppen. Vi garanterer en høj kvalitet, og et fagligt dygtigt personale, der sætter sig ind i din unikke situation, så du modtager den bedst mulige behandling, uanset om du har en skade, eller om du bare drømmer om at slappe af og blive forkælet på din ferie.

Der er gratis adgang én gang om dagen i løbet af din ferie, og wellnesscentret holder åbent hele året. Se mere her for åbningstider eller spørg i receptionen, når du ankommer. For at få gratis adgang til wellnesscentret, skal du være fyldt 16 år og bo i en af vores hytter, i en strandvilla eller i en hotellejlighed på Strandhotellet.


Hytter ved Hvidbjerg Strand

Fiskerhuse

Bo som de gamle fiskere, midt ude i vandet, og fang jeres egen aftensmad direkte fra terrassen i et af vores fiskerhuse. Herefter kan I tilberede maden direkte i hytten og nyde den, mens I lytter til Vesterhavets sagte brusen i det fjerne. Feriestemning bliver næsten ikke mere fuldendt, og når dagene ellers har været fulde af strand, sandslotte, trampolincenter, badeland og mange andre dejlige oplevelser, så kan man kun forestille sig, hvor glade hele familien er, når de nyder en stille stund i spa'en på terrassen. Flere af vores fiskerhuse er nemlig udstyret med egen spa på terrassen, så I kan nyde et glas vin, når stilheden har lagt sig eller varme jer på en vinterdag med en kop varm kakao. Fiskerhusene er ferie, velvære og de perfekte rammer for nogle gode timer sammen med med familien eller vennerne. Der er vinterlukket i fiskerhusene, men som en særlig ting holder de åbent over nytår, hvor I kan fejre et nyt kapitel og deltage i Blåvands store Nytårsbad i Vesterhavet. Sikke en start på det nye år!

Når I bor i et fiskerhus, har I samtidig gratis adgang til det sjove trampolincenter, det store indendørs legeland, det tropiske badeland og det fantastiske wellnesscenter. Udover de gode faciliteter i vores feriepark, så er der altid adgang til det smukke og poetiske Vesterhav, der rummer utallige oplevelser og timer i sandet og i vandet.


Westernhytter

Børnenes ultimative favorit er de lækre og spændende Westernhytter, der er placeret midt i Westernbyen. Lige udenfor døren ligger det store legeland, Playcity og lige om hjørnet badelandet og trampolincentret. I Westernbyen er der året rundt hyggelige og sjove aktiviteter, der blandt andet kan være snobrød over bålet en sommeraften eller udskæring af græskar, når Halloween nærmer sig. I kan altid holde jer opdateret om aktiviteterne i vores aktivitetsplan, så kan børnene allerede begynde at glæde sig til en ferie fuld af oplevelser. I Westernhytterne er der plads til 4-6 personer fordelt i et dobbeltværelse, et værelse med køjeseng og en hems med dobbeltseng. Udover værelser, så finder i et badeværelse og et køkken med mulighed for at lave et hjemmelavet måltid mad. Hunden er velkommen i hytterne, så ingen i familien skal efterlades derhjemme alene eller i pension, når ferien går til Hvidbjerg Strand.

Vesterhavet

Vi elsker at prale med at ligge ved det skønne Vesterhav, og vi elsker at kunne byde vores gæster velkomne til en verdensklasse naturoplevelse, der vil give ferieminder i mange år fremover. Vesterhavet er med sit evigt foranderlige udtryk og temperament, alt efter hvilken årstid eller vejr det er på den pågældende dag, et skønt sted at besøge for store, små, de aktive og dem der gerne vil dase. Vesterhavet er optimalt til vandsport, især om efteråret da bølgerne ofte står højt, og vinden rusker i lyng og marehalm. Om sommeren er stranden og vandet et trækplaster for alle, der gerne vil køles af, og udnytte de mange, dejlige solskinstimer med at bygge sandslotte og flyve med drage.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad I kan bruge den Vestjyske perle, Vesterhavet, til. Året rundt er der gode oplevelser at hente, og I kan være med, når vi tænder Skt. Hans bålet i juni, og når stranden forvandles til en badeklub til det store Nytårsbad hver d 31. december.

Når I holder ferie ved Hvidbjerg Strand Feriepark, så kan I glæde jer til at have Vesterhavet som nabo og udnytte alle de dejlige muligheder der følger med, når man holder ferie ved vandet. I strandvillaerne er I kun et stenkast væk, og hvis I nyder en stille aften, så kan I høre den sagte brusen af Vesterhavets fortællinger.

Gavekort til en ferie i Strandvilla

Hvis du gerne vil forære et gavekort, der kommer til at glæde store som små, så skal du købe et gavekort til Hvidbjerg Strand Feriepark!