Skip to the content

VESTERHAVSVILLA

- ÅBEN HELE ÅRET

250 meter fra det brusende Vesterhav finder I vores Vesterhavsvillaer. Med plads til 4-6 personer og alt hvad feriehjertet begærer, er disse villaer perfekte til ferien med og uden børn!

Vores Vesterhavsvillaer har en af Vesterhavets mest bade- og børnevenlige sandstrande, badeland, legeland, trampolincenter og wellnesscenter (+16 år) i baghaven. Adgang til ovennævnte faciliteter er inklusiv i prisen.

De 6 Vesterhavsvilla er færdigbyggede i 2023 og klar til booking i pinsen! Hytterne indeholder et funktionelt køkken/alrum, hyggelig stue med brændeovn til de kolde vinterdage, og udenfor finder I en lækker terrasse med egen spa, sauna og spiseplads til skønne sommeraftener! Udover det er Vesterhavsvillaerne udstyret med et stort soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et ekstra badeværelse og en vaskemaskine.

Hunde er tilladt i villaerne, og I kan derfor tage på ferie hele familien sammen!

Strømmen er inkluderet i prisen, så I ikke skal tænke på en efterregning for forbrug. Desuden finder I opredning til antal personer samt 2 håndklæder pr. person. Vi står altid for slutrengøringen, og som gæst skal du bare rydde op, sætte opvaskemaskinen i gang og bære jeres affald til affaldspladsen.

Gå til ledighedskalender


4-6 personer


3 soverum


Hund tilladt


Privat spa + sauna

Ledighedskalender

Herunder kan du se, hvornår vores forskellige Vesterhavsvillaer er ledige. Klik på den ønskede dato, og begynd din booking.

Gratis goder når I bor i hytte

El, vand og varme

Når familien flytter ind i en af vores hytter, slipper I for at skulle bekymre jer om forbruget af el, vand og varme.

Sengelinned og håndklæder

Sengelinnedpakke med opredning til 4 personer (+ linnedpakker ved ankomst, hvis man er flere) og to håndklæder pr. person.

Wifi

Wifi er gratis, men vi kan desværre ikke garantere, at det trådløse netværk altid virker optimalt, da en militærradar i området til tider forstyrrer signalet. Læs mere om wifi og mulighederne for at blive forbundet til internettet her.

For børn og legesyge sjæle

  • Der er som altid ubegrænset adgang til vores 800 m2 indendørs trampolincenter og legeland, Playcity
  • Daglig adgang til badelandet
  • Vi afholder desuden en række Pool Parties for teenagere i løbet af året. Dato og tidspunkter for disse vil fremgå af badelandets opslagstavle
  • Tjek i øvrigt den aktivitetskalender, som I modtager ved jeres ankomst, for at se yderligere gratis aktiviteter og arrangementer for børn

For voksne og personer over 16 år

  • Daglig adgang til vores 1.200 m2 welnesscenter, Blåvand Kurbad & Wellness, der ud over saunaer og bassiner med udsigt til Vesterhavet også tilbyder behandlinger mod betaling
  • Vores badeland er ikke kun for børn. Hver dag er der voksensvømning for personer fra 30 år mellem kl. 9:00-10:00 uden for højsæsonen. I højsæsonen foregår det mellem kl. 8:00-9:00

Detaljer

Faciliteter

2 værelser med dobbeltseng (redt op ved ankomst)

1 værelse med to enkeltseng (redt op ved ankomst)

1 stort og 1 lille håndklæde pr. person

service til 6 personer

Opvaskemaskine (inkl. 2 tabs)

Komfur med ovn

Elkedel

Kaffemaskine

Brødrister

Viskestykke og karklud

Opvaskemiddel og børste

Håndmixer

Dyner og puder

Brændeovn

Sofa

TV

Toilet

Ekstra separat toilet med håndvask

Bruser

Vaskemaskine

Tørrestativ

Støvsuger

Kost og fejeblad

Køleskab med fryser

Terrasse

Spa

Grill

Bord/bænk og stole

Sauna

Udebruser


Inklusiv

Daglig adgang til badeland

Gratis adgang til indendørs legeland

Daglig adgang til wellness (min. 16 år)

Gratis adgang til trampolincenter

Inkl. forbrug af vand og el

Gratis Wifi

Gratis parkering

Gratis aktiviteter for børn


Booking af Vesterhavsvilla

I kan booke ophold i en Vesterhavsvilla hele året rundt på tlf. 75 27 90 40 eller i vores online bookingsystem.


Morgenmad der kan lidt ekstra

Hvis I har lyst til at forkæle jer selv lidt ekstra, når I holder ferie i en strandvilla, så kan I med fordel prøve vores lækre morgenmadsbuffet på Høfde4. Høfde4 serverer eksklusiv mad og tilbyder morgenmad for 175 kr. per voksen og 95 kr. per barn. Det er den perfekte start på en feriedag fuld af aktiviteter og velvære! Bliv fristet lige her.

Gavekort til en ferie i Vesterhavsvilla

Hvis du gerne vil forære et gavekort, der kommer til at glæde store som små, så skal du købe et gavekort til Hvidbjerg Strand Feriepark!