Skip to the content

MILJØ OG ANSVAR

Vi bruger jordens varme og solens energi, så du kan blive forkælet og holde ferie med god samvittighed.

Hos Hvidbjerg Strand passer vi godt på naturen, så du og vores andre gæster kan slappe af og nyde livet med god samvittighed - nu og i fremtiden.

I jorden under campingpladsen har vi nedgravet hele 6 km slanger til vores jordvarmeanlæg, der er et af de største af sin slags i Danmark. På taget af bygningerne har vi opsat store solvarmeanlæg, der udnytter hver en solstråle året rundt. Det er fra disse installationer, vi henter energien til alt det varme vand, du kan forkæle dig med i vores wellnesscenter - Så dyk bare med god samvittighed, det er næsten CO² neutralt.

Har du set vindmøllerne på Horns Rev? Det er Danmarks største havvindmøllepark, der kan ses fra vores strand i klart vejr. Møllerne leverer strøm til mange danske huse - også bygningerne her i Ferieparken.

Overskudsvarmen fra kølere og frysere i butikken udnytter vi til opvarmning af badelandet. Spildevandet pumper vi direkte til det store moderne rensningsanlæg i Varde, og vi har installeret vandbesparende teknik i vores sanitetsbygninger - Så tag bare bad med god samvittighed, men spar alligevel på vandet.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.