Skip to the content

Næsehornet Tilde

Rhino Sanctuary Namibia

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark gør vi hver dag, året rundt vores for at beskytte naturen og dyrelivet omkring os. Vi opfordrer alle vores gæster til at nyde det vilde dyreliv på afstand, og passe på det, ved fx at smide affald i spande og ikke i naturen.

Hvidbjerg Strand ligger i et smukt naturområde på den danske vestkyst. Netop naturen udgør kernen i vores identitet, og er også grunden til, at vi hvert år byder talrige gæster velkommen til vores hytter, hotel og campingplads.

Vi værdsætter og forstår vigtigheden af at beskytte natur, levesteder og dyreliv i sameksistens med mennesker, og vi anser det som vores pligt at støtte meningsfulde initiativer, der bidrager til bevarelsen af truede arter globalt.

Vores beslutning om at adoptere et hvidt næsehorn i Rhino Sanctuary Namibia er et vidnesbyrd om dette ansvar.

Selvom vores bidrag måske forekommer beskedent, håber vi at være en del af en større bevægelse. Vi håber inderligt, at vores handlinger vil antænde en gnist i andre virksomheder for at deltage i kampen for at beskytte truede arter.

Vi ser frem til at følge Tilde og hendes kalv Joanna i årene fremover. Måske er vi endda så heldige at være vidne til, at Tilde byder endnu en kalv velkommen til verden.

Desuden glæder vi os over at dele historien om Tilde og dette fantastiske fristed i Namibia med vores mange gæster.

Vi håber, at ved at fortælle Tildes historie og hendes liv i Rhino Sanctuary Namibia kan vi fremme bevidsthed og tænde en passion hos vores gæster til også at engagere sig i bevarelsen af levesteder og truede arter.

Rhino Sanctuary Namibia

Du kan læse meget mere om 'vores' næsehorn Tilde, og det arbejde som Rhino Sanctuary Namibia gør. Vi blev inspireret - og det håber vi også, du gør!

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser