Skip to the content

BADELAND

Vores badeland er én af børnenes klare favoritter

Velkommen til vores tropiske badeland! Her bydes I indenfor til en oplevelse fuld af vand, fart og sjove lege. Hos Hvidbjerg Strand går vi meget op i, at alle i familien skal have det sjovt, og derfor er vores badeland indrettet til at glæde både store og små i familien - og så er der én gratis adgang hver dag. I kan forvente et hylende sjovt besøg i badelandet, der ofte efterlader hele familien trætte og glade. Læs mere om hvad badelandet kan tilbyde herunder. Vi glæder os til at byde jer velkommen!


OBS! Alle ikke-renlige børn SKAL bære babybadebukser uden på blebukser. Vi kræver en tætsiddende babybadebuks med elastikkant i livet og om lårene, for bedst muligt at undgå en lækage, hvis uheldet skulle være ude. Badebleer og badebukser kan købes hos købmanden og i receptionen. Vi anbefaler at børn, der ikke kan svømme, bærer badevinger. Badevinger kan købes hos købmanden og i receptionen.

3 rutsjebaner
Sauna og spa
Soppebassin
Gratis daglig adgang

Den ultimative børneferie

Hos os hører camping, ferie og badeland uløseligt sammen. Derfor kan du komme gratis i badelandet én gang om dagen, når du har booket en overnatning hos os. Dermed får alle vores kunder mulighed for at nyde godt af den store oplevelse, det er, når man suser ned af rutsjebanen med junior på benene, eller ser afslapningen brede sig i hele familien, når de nyder en stille stund i drypstensgrotten.

Vi bestræber os på at gøre alle vores oplevelser så gode som overhovedet muligt, og vi ved hvor vigtigt det er, at hele familien får en positiv oplevelse i vores feriecenter. Derfor gør vi meget ud af at skabe oplevelser i oplevelserne, og vi arrangerer derfor pool parties for de større børn og voksensvømning for de ældste i familien hver morgen, inden badelandet åbner. Det giver en ekstra dimension i oplevelsen, og dermed kan alle nyde det ekstra, når der i løbet af dagen er mest fokus på de mindste.


Gratis trampolincenter og legeland

Udover badelandet så er det ubegrænset adgang til vores store legeland og det helt nye trampolincenter, der lige er åbnet i år. Legelandet er et sandt paradis for legesyge og aktive børn, da det er udstyret med klatretårne, rutsjebaner, trampoliner, boldbaner, klatrevægge og meget andet. Den ubegrænsede adgang giver jer mulighed for at lege morgen, middag og aften, og det er kun børnenes træthed og sengetider, der kan stoppe legen. Trampolincentret har, i takt med trampolinens popularitet generelt, udviklet sig fra idé til handling, og allerede nu er det én af vores mest populære aktiviteter. Store som små hopper glade rundt i centret, og de øvede kan vise deres flik-flaks frem til de andre gæster.

Der er ingen fare for at nogle i familien kommer til at kede sig under et ophold på Hvidbjerg Strand, og hvis ikke nogle af nævnte aktiviteter falder i din smag, så kan du se nærmere på en lang række af vores andre aktiviteter, eller se vores aktivitetsplan der løbende bliver opdateret. Der er både naturoplevelser og indendørsaktiviteter at finde blandt de mange oplevelser.

Åbningstider

Badelandet er åbent hele året

Voksensvømning

For de morgenfriske på campingpladsen er der hver dag voksensvømning (fra 30 år og op) i campingpladsens badeland. Det foregår kl. 09.00-10.00 uden for højsæsonen og i højsæsonen kl. 08.00-09.00. (der er ikke morgensvømning om vinteren)

Pool Party

Vores badeland er med sine tropiske temperaturer oplagt til at afholde Pool Party. Derfor arrangerer vi i løbet af året en række Pool Partys for teenagere i campingpladsens badeland. Der vil være discolys, og vi spiller selvfølgelig de nyeste hits. Find datoer og tidspunkter for Pool Party på opslagstavlen ved badelandet.

Rutsjebaner og bassiner

Ved Hvidbjerg Stand finder i det fantastiske Vesterhav, men nogle gange viser vejret sig fra en dårlig side, eller solen bliver for varm. Så er det dejligt at kunne trække indenfor, beholde badebukserne på og besøge vores badeland, der rummer både swimmingpool, børnepool, spabad, småbørnsbassin, drypstenshule og tre vandrutsjebaner.

Det sorte hul, en ægte thriller for større børn og voksne, er en 70 meter lang rutsjetur med lys og lyd, hvor man ender i den underjordiske grotte, Drypstenshulen. Derudover er der to små rutsjebaner for de mindste.

Der er et soppebassin til rådighed for de allermindste inde i badelandet. Her er der mindre fart på, og de helt små børn kan få glæde af vandet samtidig med, at de får lov til selv at prøve deres grænser af i det lave vand. Forældre skal altid holde øje med deres børn, når de er i vandet!

Gratis wellness

Det er skønt at bruge en dag med de små i badelandet men ligeså skønt at tage en afslappende tur i vores lækre wellnesscenter, når energien er ved at slippe op sidst på dagen. I vores wellnesscenter er der mulighed for at slappe af i dampbadene, bassinerne eller saunaerne og komme helt ned i gear - det er jo også det, ferie handler om. I vores wellness kan I forvente jer luksus og topklasse og med mulighed for par wellness og pigeaften, så kan du næsten skræddersy din oplevelse, så den bliver præcis som du gerne vil have, den skal være.

Dit ansigt kan få en opløftning og komme til at skinne, hvis du booker en ansigtsbehandlingen. Behandleren tager udgangspunkt i din hudtype og sammensætter en behandling, der er mest optimal for dig. Du kan få gode råd og fifs til, hvilke produkter du kan bruge fremover for at pleje din hud på bedste vis.

Hvis kroppen værker bestemte steder, og du har brug for en dybdegående massage, så kan vores terapeutiske massage klar anbefales. Her går behandleren i dybden med det sted, hvor du har problemer og forsøger at lokalisere, hvad der kan være årsagen til dit ubehag. Du kan også bestille en kropsmassage, hvis det er hele kroppen, der trænger til afslapning og velvære.

Vi tilbyder mange andre behandlinger i vores wellness, og dine fødder, hænder, ansigt og krop kan alle blive forkælet af kompetente og dygtige behandlinger. Du kan booke en behandling på linket herunder eller kontakte vores smilende personale, når du ankommer til vores feriepark. Læs meget mere om de forskellige behandlinger lige her!

Nyd ferien med god samvittighed

Vi tænker på miljøet og gør noget ved det! Jordvarme, vindmøllekraft og solenergi er bare nogle af de vedvarende energiklider, vi bruger i opvarmningen af vores pools, wellnessområder og til strøm i vores bygninger. Vi stræber mod at blive så CO2 neutrale som overhovedet muligt, da vi føler et ansvar for vores fælles klode.

Selvom vi tænker på miljøet, så vil vi stadig råde vores gæster til at spare på strøm og vand i det omfang, som de kan.

Du kan læse meget mere om de aktive valg, vi har truffet i kampen mod klimaforandringer og CO2 udledning lige her.

Gavekort til badelandet!

Hvis du gerne vil forære et gavekort, der kommer til at glæde store som små, så skal du købe et gavekort til Hvidbjerg Strand Feriepark!

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser