Skip to the content

BADELAND

Vores badeland og store indendørs legeland er børnenes klare favoritter.

Hos os hører camping og badeland uløseligt sammen. Derfor finder du i badelandet på campingpladsen pools for hele familien. Så er Vesterhavets bølger ikke store nok, så rummer badelandet både swimmingpool, børnepool, spabad, småbørnsbassin, drypstenshule og fire vandrutsjebaner.

Det sorte hul, en ægte thriller for større børn og voksne, er en 70 meter lang rutsjetur med lys og lyd, hvor man ender i den underjordiske grotte, Drypstenshulen. Derudover er der to små rutsjebaner for de mindste og en 40 meter lang for hele familien.

Badelandet er gratis for campingpladsens gæster én gang pr. dag. Er du mere til afslapning og velvære, så besøg vores wellness.

Vi tænker på miljøet og gør noget ved det. Læs mere.

4 rutsjebaner
Sauna og spa
Soppebassin
Gratis daglig adgang

Voksensvømning

For de morgenfriske på campingpladsen er der hver dag voksensvømning (fra 30 år og op) i campingpladsens badeland. Det foregår kl. 09.00-10.00 uden for højsæsonen og i højsæsonen kl. 08.00-09.00.

Pool Party

Vores badeland er med sine tropiske temperaturer oplagt til at afholde Pool Party. Derfor arrangerer vi i løbet af året en række Pool Partys for teenagere i campingpladsens badeland. Der vil være discolys og vi spiller selvfølgelig de nyeste hits. Find datoer og tidspunkter for Pool Party på opslagstavlen ved badelandet.

Åbningstider

Badelandet er åbent 12. marts - 28. oktober 2019.

Digital flaskepost

Dette er for dig, der ynder at holde ferie ved Vesterhavet. Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag og andre relevante informationer.