Skip to the content

 

LEGELAND

Et sandt paradis for børn og barnlige sjæle! 

Kom indenfor i vores store legeland, Play City, hvor kun fantasien og trætheden sætter grænser for mange timers sjov, du gerne vil have. I legelandet er der ubegrænset adgang under hele jeres ophold, og der er rigeligt med aktiviteter og seje ting, der kan prøves, til at holde børnene underholdt i mange timer. Vi glæder os til at se hvilke sjove lege, I finder på, når I besøger legelandet.

Når du bor hos os, er der ubegrænset og gratis adgang til legelandet, og I kan derfor få glæde af denne fede facilitet alle dage på jeres ferie - alt det I ønsker!

Rutsjebaner
Klatrevæg
Trampoliner og hoppepude
Boldbaner

Legesyge børn og barnlige sjæle

Der er intet bedre og mere ægte, end lyden af børn der griner af glæde. Denne lyd møder dig hver gang, du træder indenfor i vores store legeland, for her er der oplevelser, udfordringer og sug i maven til alle størrelser og aldre. De mindste kan rutsje med deres forældre, hoppe på trampoliner eller kaste sig rundt på den store hoppepude, mens smilene breder sig på deres ansigter, og de får små, røde kinder. De lidt større børn skal ikke være bange for, om der er noget for dem at lave, for i det øjeblik man træder ind i legelandet, kan man øjne den vilde rutsjebane med 'free-drop' og de mange udfordrende klatrebaner. Hvis der er bold i blodet, så er der også en indendørs fodbold- eller håndboldbane, som især er rar at have, når regnen siler ned udenfor. Der er uendeligt mange sjove timer gemt i legelandet, og én ting er sikkert - ingen kommer til at kede sig, hverken store eller små.


I legelandet kan I boltre jer med blandt andet:

  • Klatrevæg
  • Klatreland med hængebroer
  • Hoppepude
  • Trampoliner
  • Fodboldbaner
  • Free-fall-rutsjebane


Det er ganske gratis at komme i legelandet, når man er overnattende gæst hos os på vores campingplads. Der er ingen begrænsninger for, hvor længe man har lyst til at lege, eller hvor mange gange om dagen man kommer i legelandet. Det er kun åbningstiderne, madpauserne og hviletider, der spiller en rolle i jeres leg. Når I vågner om morgenen, kan I stille og roligt begynde at gøre jer klar, så I står parat kl. 10, når dørene åbner op for endnu en dag fuld af fart over feltet og glæde i kroppen. 

Åbningstider

I højsæson, helligdage, lørdag i uge 41 til søndag i uge 42 samt 20/12-1/1 sælger vi ikke billetter til legelandet. 
Åbningstider i campingpladsens legeland 
Forår

Søndag - Torsdag

Fredag

Lørdag

9:00 - 18:00

9:00 - 22:00

9:00 - 22:00

Højsæson
(Påske, bededagsferie, Kristi himmelfart,
pinse, uge 27-34 samt uge 42).
Alle dage9:00 - 22:00
Efterår

Søndag - Torsdag

Fredag

Lørdag

9:00 - 18:00

9:00 - 22:00

9:00 - 22:00

Vinter 30/10-23  -  07/03-24
(Gælder ikke jul, nytår og uge 7+8)

Søndag-torsdag

Fredag

Lørdag

10:00 - 18:00

10.00 - 20.00

10.00 - 20.00

Julen

20/12 - 23/12

24/12

25/12 - 30/12

10:00 - 20:00

10:00 - 14:00

10:00 - 20:00

Nytår

31/12

1/1-25

10:00 - 14:00

12:00 - 18:00

Uge 7 + 8
(9/2-24 - 24/2-24)

10:00 - 20:00

Har I børn med på ferien, så er Hvidbjerg Strand det helt oplagte valg. Ud over legelandet kan I også få glæde af vores store indendørs badeland, legepladserne, de mange legekammerater og selvfølgelig Vesterhavet, stranden og den øvrige natur, som i sig selv er verdens bedste legeplads. Husk også og tjek vores aktivitetsplan.

Nabo til trampolincentret

Når man er i legelandet, så er der ikke andet end 100 meter til vores trampolincenter, der er springfyldt af trampoliner og andet sjovt hoppeudstyr. Når I træder ind i det 600 m2 store center, kan det være svært at bestemme sig for, hvor man skal starte. Der er nemlig helt vildt mange muligheder for at udfolde sig og få stillet den spirende hoppetrang på både almindelige trampoliner, wall-tramps, airtracks og et trampolintrack.

I kan øve jeres flik-flak eller lave en serie, som I kan opføre for jeres forældre eller søskende, når I er klar til det. Det er også muligt at hoppe og hoppe fra den lyse morgen til sen aften - indenfor åbningstiderne selvfølgelig. Der er ubegrænset adgang, så I kan besøge centret alle de dage, I opholder jer i ferieparken, og det er helt gratis alle de gange, I gerne vil ind. Legecentret og trampolincentret ligger side om side som gode naboer, der begge deler ønsket om at underholde og gøre deres besøgende børn glade, så de husker tilbage på ferien med glæde i maverne og minder om en fantastisk ferie.


Ridecenter

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark kan du få udlevet din drøm om at ride mod solnedgangen på en islandsk hest, mens bølgerne fra Vesterhavet bruser sagte i det fjerne. Vi tilbyder, i samarbejde med et professionelt stutteri, et varieret rideprogram, der kan interesserer både de øvede og nybegynderne. Der er forskellige ruter, som man kan tilmelde sig, og hvis man er rutineret, så kan man komme med rundt i det meget foranderlige terræn omkring Hvidbjerg og opleve den smukke natur fra hesteryg. 

Du finder ridecenteret lige ved westernbyen - som nabo til legelandet og trampolincentret. Ved staldende hænger der programmer og oversigter over de forskellige ruter, og det er også her, du kan tilmelde dig selv eller dine børn til at deltage i en af rideturene. Vores ledere og instruktører er øvede og rutinerede i at ride og kan vurdere, hvilken hest der passer bedst til det enkelte barn i temperament, størrelse og andre ting, der kan spille ind i rideoplevelsen.

Hvis det har fanget din interesse, så kan du læse meget mere om rideture og vores heste lige her!

Aktivitetsplan

Vi har mange hyggelige aktiviteter året rundt i ferieparken, og du kan løbende holde dig opdateret på vores aktivitetsplan!

Badeland

Hvis I har lyst til få vådt hår, så kan I hoppe direkte i vores tropiske badeland, der har både rutsjebaner, flere bassiner og spa.

Skole eller institution?

Skoleudflugter hos Hvidbjerg Strand Feriepark

Spisesteder

Når I har brugt hele dagen i det store legeland, så kan I næsten ikke være andet end godt sulten. Heldigvis så er der mange muligheder for at finde lækker mad ved vores spisesteder, der alle ligger tæt på de sjove faciliteter. Vi kan tilbyde jer at få mad fra bageren, hvis I gerne vil have et friskbagt rugbrød til jeres lækre fiskefrikadeller eller røget laks, som I kan købe lige ved siden af i fiskebutikken. Det er også muligt at købe mad med hjem i hytten, på hotellet, campingpladsen eller strandvillaen fra Restaurant Italian Food eller Restaurant Hvidbjerg Strand, der serverer mad, som både børn og voksne vil kunne lide.

Skal der gourmet mad på menuen, så skal I besøge Høfde4, der er en af Danmarks bedst beliggende restauranter - hvis vi selv skal sige det. Restauranten ligger ikke andet end nogle få hundrede meter fra Vesterhavets blå bølger, og på en rolig dag kan man fornemme den friske havluft og de karakteristiske lyde fra det store hav. Det er muligt at booke bord til morgenmad, frokost og aftensmad, så alle dele af dagen kan blive krydret med mad i topklasse og i omgivelser, der slår benene væk under dig.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser