Skip to the content

RIDNING

Oplev den vestjyske natur fra hesteryg

Hvidbjerg Strand Feriepark tilbyder, i samarbejde med et professionelt stutteri, et varieret og interessant rideprogram på islandske heste. Der er rige muligheder for nybegyndere – voksne såvel som børn – men også for mere eller mindre erfarne ryttere i alle aldre. Ridecenteret er beliggende i Westernbyen lige ved siden af Play City – den store legehal.

Naturen

Naturen ved Vesterhavet er storslået og terrænet, vi rider i, er meget afvekslende. Vi kan ride gennem hede og vidtstrakte klitarealer eller gennem tæt fyrreskov langt fra alfarvej. For de mere erfarne ryttere er strandturen med kilometerlange galopmuligheder et MUST.

RIDETURE

Er du øvet rytter eller absolut nybegynder, så har vi et godt udvalg af forskellige hesteoplevelser til alle slags niveauer

Rideture

Grøn tur = skridttur for begyndere, ca. 1 time

Ridning for alle fra 5 år med lidt eller ingen ride erfaring. Børn mellem 5 og 9 år kan kun deltage, hvis en voksen trækker hesten. (For nybegyndere mellem 9 og 12 år eller usikre ryttere anbefaler vi en ledsager).

Turen indeholder: Instruktioner i ridning og håndtering af hesten / Hyggelig ridetur i skridt i terrænet / Frivilligt travetur på banen

300 DKK

Orange tur = klitter og strand uden galop, ca. 1,5 time

En tur for let øvede ryttere fra 10 år, der kan styre hesten i skridt og trave. Turen går i skridt og trav gennem Ho Plantage med en kort tur ned forbi stranden.

400 DKK

Gul tur = klitter og strand med galop, ca. 1,5 time

En tur for øvede ryttere fra 10 år, der kan ride skridt, trav og galop i naturen. Turen går gennem Ho Plantage med en kort tur ned forbi stranden.

400 DKK

Blå tur = masser af strandridning med galop, ca. 2,5 timer

En tur for erfarne ryttere fra 12 år ( min. 3 år rideerfaring, som ikke ligger længere end 5 år tilbage i tiden), som ikke står tilbage for galop i fuld fart på stranden. Turen går i skridt, trav og galop gennem Ho Plantage og fra Hvidbjerg Strand ned mod Skallingen. På vejen tager vi en lille pause.

600 DKK

Rød tur = solnedgangstur til stranden ca. 3 timer

Fantastisk oplevelse for ryttere fra 12 år med en del erfaring (min. 3 års erfaring, der ikke ligger længere end 5 år tilbage i tiden), og som ikke står tilbage for galop i fuld fart på stranden. Vi rider gennem plantagen over klitterne til Hvidbjerg Strand med retning mod Skallingen, mens vi nyder solnedgangen over havet. Indlagt pause med forfriskning.

650 DKK

Vægtgrænse for alle ryttere: 90 kilo.
Betaling er kontant eller mobilepay, vi tager desv
ærre ikke imod kreditkort

Praktisk information

Ledere og undervisere

På samtlige terrænture er der en eller to ledere med. Vores ledere har mange års rideerfaring. De er sprogkyndige og kan vise vores gæster til rette, vejlede og finde netop den hest, der i temperament passer til dig.

Tilmelding

Tilmeldingen foregår ved at I skriver jer på sedlen på opslagstavlen ved stalden. Man kan også tilmelde sig telefonisk på  29 60 93 80.

Husk at møde op minimum 5 minutter før turen begynder.

Program

Vort program er slået op på opslagstavlen ved stalden og her kan du læse om de forskellige muligheder og hvad der kræves af dig som rytter på de enkelte ture.

Programmet indeholder bland andet trækketure for børn, undervisning for børn på ridebanen, begynderture for voksne, skridtture i skoven, skovture med alle gangarter, strandture for erfarne ryttere, solnedgangsture. Specielle ønsker kan også imødekommes – her er det dog vigtigt at ringe i forvejen og aftale nærmere.

Sikkerhed

Vi gør opmærksom på at al ridning, omgang med hestene og færdsel på ridecenteret er på eget ansvar.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.