Skip to the content

RIDNING

Oplev den vestjyske natur fra hesteryg

Hvidbjerg Strand Feriepark tilbyder i samarbejde med et professionelt stutteri et varieret og interessant rideprogram på islandske heste. Der er rige muligheder for nybegyndere – voksne såvel som børn – men også for mere eller mindre erfarne ryttere i alle aldre. Ridecenteret er beliggende i Westernbyen lige ved siden af Play City –den store legehal.

Naturen

Naturen ved Vesterhavet er storslået og terrænet, vi rider i, er meget afvekslende. Vi kan ride gennem hede og vidtstrakte klitarealer eller gennem tæt fyrreskov langt fra alfarvej. For de mere erfarne ryttere er strandturen med kilometerlange galopmuligheder et MUST.

Rideruter

Er du øvet rytter eller absolut nybegynder, så har vi et godt udvalg af forskellige hesteoplevelser til alle slags niveauer

Ledere og undervisere

På samtlige terrænture er der en eller to ledere med. Vores ledere har mange års rideerfaring. De er sprogkyndige og kan vise vores gæster til rette, vejlede og finde netop den hest, der i temperament passer til dig.

Tilmelding

Tilmeldingen foregår ved at I skriver jer på sedlen på opslagstavlen ved stalden. Man kan også tilmelde sig telefonisk på  29 60 93 80.

Husk at møde op minimum 5 minutter før turen begynder.

Program

Vort program er slået op på opslagstavlen ved stalden og her kan du læse om de forskellige muligheder og hvad der kræves af dig som rytter på de enkelte ture.

Programmet indeholder bland andet trækketure for børn, undervisning for børn på ridebanen, begynderture for voksne, skridtture i skoven, skovture med alle gangarter, strandture for erfarne ryttere, solnedgangsture. Specielle ønsker kan også imødekommes – her er det dog vigtigt at ringe i forvejen og aftale nærmere.

Sikkerhed

Vi gør opmærksom på at al ridning, omgang med hestene og færdsel på ridecenteret er på eget ansvar.

Salg af heste

Ridecenteret sælger ride- og avlsheste til Danmark, Tyskland , Sverige og Schweiz

Salg af heste

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.