Skip to the content

RIDNING

Oplev den vestjyske natur fra hesteryg

Hvidbjerg Strand Feriepark tilbyder, i samarbejde med et professionelt stutteri, et varieret og interessant rideprogram på islandske heste. Der er rige muligheder for nybegyndere – voksne såvel som børn – men også for mere eller mindre erfarne ryttere i alle aldre. Ridecenteret er beliggende i Westernbyen lige ved siden af Play City – den store legehal.

Naturen

Naturen ved Vesterhavet er storslået og terrænet, vi rider i, er meget afvekslende. Vi kan ride gennem hede og vidtstrakte klitarealer eller gennem tæt fyrreskov langt fra alfarvej. For de mere erfarne ryttere er strandturen med kilometerlange galopmuligheder et MUST.

RIDETURE

Er du øvet rytter eller absolut nybegynder, så har vi et godt udvalg af forskellige hesteoplevelser til alle slags niveauer

Rideture

Grøn tur = skridttur for begyndere, ca. 1 time

Til nybegyndere, børn over 9 år og voksne under 99 år. Børn fra 5-9 år kan dog deltage hvis forældre eller lignende fører hesten. (For nybegyndere mellem 9 og 12 år eller usikre ryttere anbefaler vi en ledsager).

Turen indeholder: Instruktioner i ridning og håndtering af hesten / Hyggelig ridetur i skridt i terrænet / Frivilligt travetur på banen

300 DKK

Orange tur = klitter og strand uden galop, ca. 1,5 time

En tur for let øvede ryttere over 10 år. Turen går i skridt og trav/tölt igennem Ho plantage og ned forbi stranden. Vi anbefaler at man har mindst et halvt års rideerfaring for at komme med på turen og kan kontrollere hesten i skridt og trav.

Turen varer ca. 1,5 time (inkl introduktion og uddeling af hest).

400 DKK

Gul tur = klitter og strand med galop, ca. 1,5 time

Turen for er ryttere over 10 år der har mindst 1,5 års rideerfaring og har erfaring med at galoppere udenfor. Tur med skridt, trav/tölt og galop igennem Ho plantage og ned forbi stranden.

Turen varer ca. 1,5 time (inkl. introduktion og uddeling af hest)

400 DKK

Blå tur = masser af strandridning med galop, ca. 2,5 timer

En tur for erfarne ryttere fra 11 år, med mindst 3 år rideerfaring. Vi rider hurtig galop på stranden og det kræver en god balance. Turen går i skridt, trav og galop gennem Ho Plantage og langs stranden ud mod Skallingen. På vejen tager vi en pause.

ca. 2,5 timer (inkl. introduktion og uddeling af hest)

600 DKK

Rød tur = solnedgangstur til stranden ca. 3 timer

Fantastisk oplevelse for erfarne ryttere fra 11 år med mindst 3 år rideerfaring og god balance på hesten, der ikke står tilbage for galop i fuld fart på stranden. Vi rider gennem plantagen over klitterne til Hvidbjerg Strand med retning mod Skallingen, mens vi nyder solnedgangen over havet. Indlagt pause med forfriskning.

650 DKK

Vægtgrænse for alle ryttere: 90 kilo.
Betaling er kontant eller mobilepay, vi tager desv
ærre ikke imod kreditkort

Praktisk information

Ledere og undervisere

På samtlige terrænture er der en eller to ledere med. Vores ledere har mange års rideerfaring. De er sprogkyndige og kan vise vores gæster til rette, vejlede og finde netop den hest, der i temperament passer til dig.

Tilmelding

Tilmeldingen foregår ved at I skriver jer på sedlen på opslagstavlen ved stalden. Man kan også tilmelde sig telefonisk på  29 60 93 80.

Husk at møde op minimum 5 minutter før turen begynder.

Program

Vort program er slået op på opslagstavlen ved stalden og her kan du læse om de forskellige muligheder og hvad der kræves af dig som rytter på de enkelte ture.

Programmet indeholder bland andet trækketure for børn, undervisning for børn på ridebanen, begynderture for voksne, skridtture i skoven, skovture med alle gangarter, strandture for erfarne ryttere, solnedgangsture. Specielle ønsker kan også imødekommes – her er det dog vigtigt at ringe i forvejen og aftale nærmere.

Sikkerhed

Vi gør opmærksom på at al ridning, omgang med hestene og færdsel på ridecenteret er på eget ansvar.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser