Skip to the content

RESTAURANT HØFDE4

Lækkert, nyopført brasserie med fokus på god mad og gode råvarer i en skøn forening af nordiske og franske traditioner

 

Danmarks bedst beliggende restaurant ved Vesterhavet, Høfde4, ligger tæt på Danmarks vestligste punkt og på den pulserende, charmerende og hyggelige ferieby, Blåvand.

Ved den smukke badestrands høfde4 lidt syd for det berømte fyrtårn finder du den eneste havbadebro ved den jyske vestkyst. Og her - på dette fine sted - ligger et moderne og lækkert brasserie, som selvfølgelig hedder Restaurant Høfde4.

Når du besøger Restaurant Høfde4 kommer Vesterhavet helt tæt på. Vi ligger i første klitrække, og du kan næsten røre ved det hvide sand fra restaurantens terrasse.

Vi har skabt et brasserie i strandlivets afslappede ånd, hvor alle er velkomne. Her er en hyggelig og venlig atmosfære, der emmer af ferie og frihed, og du kan forvente høj gastronomisk kvalitet. Den nyopførte, stråtækte restaurant sætter den perfekte ramme for hyggeligt samvær for hele familien. 

Maden er inspireret af det franske og nordiske køkken med det formål at forkæle vores gæster med god mad af de allerbedste og - allerhelst - lokale råvarer defineret af årstiden.

Hos os kan du både nyde din morgenmad, frokost og aftensmad eller bare en snack eller en forfriskning i løbet af dagen. Hvad er for eksempel mere oplagt end at nyde et glas vin eller en kop kaffe på terrassen, når det danske vejr viser sig fra sin gode side, og du har god tid.

Morgen menu

Frokost menu

Aften menu

Børne menu

 

Åbningstider på Høfde4

Morgenmad alle dage kl. 8.00 - 10.00 - kan forudbestilles på tlf. 75279089 eller 75279040.

Mandag: 12.00 - til sidste gæst går
Tirsdag: 12.00 - til sidste gæst går
Onsdag: 12.00 - til sidste gæst går
Torsdag: 12.00 - til sidste gæst går
Fredag:  12.00 - til sidste gæst går 
Lørdag:  12.00 - til sidste gæst går
Søndag: 12.00 - til sidste gæst går

Bestil bord på telefon 75 27 90 89

Vi glæder os til at byde dig velkommen. God appetit!

 

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror