Skip to the content

 

DET BEDSTE TRAMPOLINLAND VED VESTKYSTEN

Vores trampolinland står klar til at favne alle hoppelystne sjæle

Vi har oprustet vores underholdningskatalog og tilføjet et trampolincenter til vores håndfuld af skønne børnetilbud. Trampolincenteret måler 600m2 og har alt det, en glad hopper kan drømme om.

Hvis I får brug for en pause fra hopperiet, så ligger Hvidbjerg Strand Feriepark et stenkast fra en af de bedste badestrande i Danmark, og I har derfor altid adgang til den skønneste, danske natur.

2 store wall-tramps

Airtrack
Trampolintrack

Store trampoliner med blød landing

Åbningstider i campingpladsens trampolincenter
I højsæson, helligdage, uge 42 samt 20/12-1/1 sælger vi ikke billetter til  
trampolinhallen.
Forår

Søndag - Torsdag

Fredag

Lørdag

9:00 - 18:00

9:00 - 22:00

9:00 - 22:00

Højsæson
(Påske, bededagsferie, Kristi himmelfart,
pinse, uge 27-34 samt uge 42).
Alle dage9:00 - 22:00
Efterår

Søndag - Torsdag

Fredag

Lørdag

9:00 - 18:00

9:00 - 22:00

9:00 - 22:00

Vinter 30/10-23  -  07/03-24
(Gælder ikke jul, nytår og uge 7+8)

Søndag-torsdag

Fredag

Lørdag

10:00 - 18:00

10.00 - 20.00

10.00 - 20.00

Julen

20/12 - 23/12

24/12

25/12 - 30/12

10:00 - 20:00

10:00 - 14:00

10:00 - 20:00

Nytår

31/12

1/1-25

10:00 - 14:00

12:00 - 18:00

Uge 7 + 8
(9/2-24 - 24/2-24)

10:00 - 20:00

Overnatning med gratis trampolinpark

Overnat i hytte, på hotel eller på campingplads og få GRATIS entré i trampolincenter, badeland, stort indendørs legeland, wellness (+16 år, campinggæster kun i udvalgte perioder), fiskesø og meget mere.

Vores forskellige trampoliner og redskaber

Hold en sjov dag med hele familien i vores trampolincenter og gå trætte hjem til jeres campingvogn, hytte eller hotelværelse efterfølgende. En dag i fjedrenes navn er en dag med grin, smil og gode stunder. Hvis du ikke er gæst hos os, kan du købe adgang til en dag fyldt med sjove hop for kun 150,- pr person. Og det er ikke for en time, men for en hel dag!

Vi har trampoliner for enhver smag, og når du bliver træt af at hoppe op og ned – hvorfor så ikke hoppe lidt på væggene eller øve dine flik-flak?

I vores trampolincenter har vi trampoliner over det hele, også på væggene! Kom og prøv vores 2 store wall-tramps og udfordr din hoppeteknik og balancesans. Eller hvad med en tur henad den nye trampolintrack, som ender med en blød landing i vores skumpude?

Du kan også bruge tiden på vores airtrack, hvor du kan øve dine flik-flak og saltomortaler eller snuppe en tur på de 2 store trampoliner, hvor du lander blødt i en kæmpe pude!

Gavekort til trampolinlandet

Hvis du gerne vil forære et gavekort, der hopper sig ind i hjerterne på modtagerne, så køb et gavekort til Hvidbjerg Strand Feriepark!

Dagsbillet til trampolincenter

Køb en dagsbillet til vores trampolincenter og få gratis adgang til en hoppehimmel samt vores store indendørs legeland for kun 150,- pr person! Du betaler ikke pr time men pr dag, og vi kan love dig for, at der er INGEN, der gør det billigere end det.

Kvalitetsbevidste og sikre hop

Den kendte og velansete danske leverandør af gymnastikredskaber og -trampoliner, PE Redskaber, har stået for leveringen af alle vores hopperemedier. Der er ikke gået på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet, og det er kun de bedste materialer der er brugt til kantpuder og faldunderlag mm.

Skole eller institution?

Skoleudflugter hos Hvidbjerg Strand Feriepark

Information om trampolinlandet

Der kan købes mad i legelandets café, der kan tilgås direkte fra trampolincenteret. Det er både muligt at købe vand, sodavand, slush-ice, mad og snacks til dem, der går sukkerkolde midt i hopperiet.

Det er muligt at parkere tæt på trampolincenteret.

Når du har brug for en hoppepause, kan du nyde vores store legeland, der både byder på rutsjebaner med frit fald, kæmpe klatrestativ, klatrevæg og meget, meget mere. Når du har købt adgang til trampolincenteret, har du automatisk adgang til legelandet.

Hvordan bruger man en wall-tramp?

For det første gælder det jo bare om at have det sjovt. Hvis du synes, at det er sjovt at kaste dig ind i vægtrampolinen og flyve tilbage på den trampolin, du hopper fra, så gør du bare det hele dagen. Det kan dog også være, at du vil have endnu mere ud af dit møde med trampolinen på væggen. Men hvordan gør du så?

  • Sæt gang i hoppene på gulvtrampolinen foran vægtrampolinen
  • Hop med god kraft mod vægtrampolinen, mens du drejer dig, så du har din ryg mod væggen og kigger ud i lokalet.
  • Idet du rammer vægtrampolinen med din ryg, trækker du dine ben ind mod din krop for at få momentum.
  • Skyd dine ben ud igen og få på den måde en masse fart på, så du ikke blot glider ned fra trampolinen, men bouncer væk fra den igen og rammer gulvtrampolinen på to ben.

Hvis du rammer trampolinen uden at krølle dig sammen, bliver oplevelsen en flad en af slagsen, da du i så fald blot vil opleve trampolinen mod din ryg, mens du glider ned på gulvtrampolinen uden fjerdren, hoppen eller sus i maven.

Når du mestrer denne øvelse, er det tid til at bygge flere sjove øvelser på. Måske en saltomortale, hvis du har styr på teknikken, et hop hvor du rammer vægtrampolinen med fødderne - i vandret position, eller måske du kender et andet sjovt trick?

Send os gerne billeder eller video af dine bedste hop, vi elsker at se, hvad vores hoppelystne gæster kan lave af sjove og imponerende tricks!

En ferie der spiller

Som gæst hos os har du altid gratis entré til trampolincentret. Du kan bo i en af vores hytter fra 672,- pr nat for hele familien. Med i prisen får du gratis adgang til vores badeland, legeland, wellness og vores nye trampolincenter!

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser