Skip to the content

Wellness

Tag på et afslappende og eksklusivt wellnessophold med adgang til Blåvand Kurbad & Wellness i Blåvand ved Vesterhavet. 

Hos Hvidbjerg Strand kan I opleve noget af det bedste wellness, som Danmark har at byde på. Hvis I har brug for et afbræk fra hverdagens travle program, kan I herunder læse meget mere om, hvad I kan forvente jer af Hvidbjerg Strands wellnesscenter. Det er luksus i topklasse, og i omgivelser der i sig selv er balsam for krop og sjæl. Vi glæder os til at byde jer velkomne indenfor i vores lækre faciliteter.

Hvis du booker en hytte, villa eller en hotellejlighed og når du camperer i udvalgte perioder, får du adgang til wellnesscenteret med i prisen!

2 dampbade
5 saunaer
5 bassiner
Mange behandlingstyper

Book behandling

Book en af vores skønne behandlinger lige her

Wellnessophold med behandlinger

Hvis ikke Vesterhavet i sig selv vækker dine sanser, så er det muligt at booke forkælende behandlinger, der er gode for både krop og sjæl. Vi tilbyder forskellige former for massage, flere forskellige ansigtsbehandlinger samt en masse lækre og helende kropsbehandlinger. Vi tilbyder spaoplevelser kun for piger, spaoplevelser for par og visse tidspunkter på dagen er for hele familien. Der er wellnessoplevelser for alle, og de er med til at give ferien lidt ekstra luksus og nydelse. Det eneste, du skal huske at gøre, er at bestille behandlingen i forvejen og så ellers læne dig tilbage og nyde behandlingen. Læs mere om de forskellige wellnessbehandlinger lige her.

Behandlingerne er ikke inklusiv prisen men skal tilkøbes. 

Wellness inkluderet i prisen

Når du bor i en af vores feriehytter, i en strandvilla eller på vores strandhotel, så er der en daglig adgang til wellnesscenteret inkluderet i prisen. Det er altså muligt at kombinere en ferie i nogle af de bedste ferieboliger i Danmark, samtidig med at du kan forkæle dig selv - måske mens børnene hygger sig i lege- eller trampolinlandet. Vi har i hvert fald sørget for de bedste rammer til at en dejlig afslappende ferie med fuld fokus på dig og dine ønsker.

Hvis du er gæst på vores campingplads, har du gratis adgang i lavsæsonen (gælder for gæster over 16 år - 3 timer dagligt fra man.-tors. i lavsæson (periode E og F). Undtaget 18/4, 26/5 og 6/6)
For sæsonpladser med fast pris koster wellness 30 kr. i periode E mandag til torsdag for personer over 16 år. Gælder ikke den 18/4, 26/5 og 6/6.

Forkæl en kær ven

Giv den mest afslappende gave til en du holder af. Et gavekort til Hvidbjerg Strand er den perfekte gave til livsnyderen der drømmer om lidt ekstra luksus på ferien. 

Badeland for hele familien

Badelandet hos Hvidbjerg Strand er sjov og velvære for både de yngste og de ældste i familien. Det byder blandt andet på spabade og en drypstenshule.  


Pigewellness

Pige wellness er for veninderne, der ønsker en afslappende aften med sauna, dampbade og gus. Det kan være svært at få tid til hinanden i hverdagen, når det går hurtigt, men vores wellnesscenter gør det muligt at få talt sammen og kommet hinanden ved i mest afslappende omgivelser, I kan forestille jer. Der er fuld fokus på pigetid og forkælelse, og er prikken over i'et på en skøn ferie. I kan læse mere om arrangementet og tilmelding her.  

Spa for par

Er der en speciel person i dit liv, der fortjener lidt ekstra forkælelse? Så tag vedkommende med til Hvidbjerg Strand og book en spa oplevelse for to i wellnesscenteret. Der er flere forskellige behandlinger, I kan vælge i mellem, og fælles for dem alle er, at I får en professionel behandling, der efterlader afslappet og med batterierne ladet helt op. Det er også muligt at bestille behandlinger til dig selv, hvis du har brug for lidt alene tid. Læs mere om spa for par og bestillingen.  

Forskellige behandlinger

Uanset alder og hudtype så findes der i vores wellnesscenter en ansigtsbehandling til dig. Du skal bare lægge dig godt til rette, lukke øjnene og mærke hvordan professionelle hænder giver din hud en opløftning. Du vil skinne, og dit overskud vil vise sig på dit ansigt, der efter behandlingen er klar til det barske klima ved Vesterhavet eller solens stråler ved stranden.

Hvis det er hele din krop der trænger til en grundig omgang massage, så er der mange forskellige behandlinger du kan vælge. Blandt andet kan du nyde en hotstone massage, der lindrer din krop fysisk og giver den velvære igennem varme sten og aromatiske olier, der lader hovedet slippe tanker og lukke stress og jag ude.

Hænder og fødder er noget af det vi bruger mest i løbet af dagen så hvorfor ikke forkæle dem lidt ekstra? I vores wellnesscenter kan du få behandlinger, der plejer begge dele. Udover pleje så får du også lakeret dine negle, så de ser flot velplejet ud, og er klar til sandalerne eller en god aften i byen. 

Wellness ved Vesterhavet

Vesterhavet er ren wellness i sig selv, og er den perfekte pendant til en dag der har stået i forkælenses tegn. Du kan frit vælge, om du ønsker at tilbringe en dag med spa for derefter at begive dig i de naturlige omgivelser, eller om du vælger at få frisk luft til at starte med, og derefter slutter af med afslapning og forkælelse i vores lækre spaområder.

Hvidbjerg Strand indbyder til luksus og velvære både inde og ude, og du kan ikke undgå at tage andet end afslappet hjem fra en ferie hos os, og når du drømmer dig tilbage igen, så står vi klar med åbne arme til at byde dig velkommen til endnu en weekend eller ferie i vores dejlige omgivelser og faciliteter.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.