Skip to the content

Wellness ophold

Tag på et afslappende og eksklusivt wellness ophold med adgang til Blåvand Kurbad & Wellness ved Vesterhavet. 

Hos Hvidbjerg Strand kan I opleve noget af det bedste wellness, som Danmark har at byde på. Hvis I har brug for et afbræk fra hverdagens travle program, kan Hvidbjerg Strands wellnesscenter give jer netop det pusterum, som I har brug for. Det er luksus i topklasse og beliggende i omgivelser, der i sig selv er balsam for både krop og sjæl. Vi glæder os til at byde jer velkomne indenfor i vores lækre faciliteter.

Hvis du booker en hytte, strandvilla eller en ferielejlighed på vores strandhotel, eller når du camperer i udvalgte perioder, får du adgang til wellnesscenteret med i prisen!

2 dampbade
5 saunaer
5 bassiner
Mange behandlingstyper

Book behandling

Book en af vores skønne behandlinger lige her

Wellness ophold med behandlinger

Hvis ikke Vesterhavet i sig selv vækker dine sanser, så er det muligt at booke forkælende behandlinger, der er gode for både krop og sjæl. Vi tilbyder forskellige former for massage, flere forskellige ansigtsbehandlinger samt en masse lækre og helende kropsbehandlinger. Vi tilbyder spaoplevelser kun for piger, spaoplevelser for par og visse tidspunkter på dagen er for hele familien. Der er wellnessoplevelser for alle, og de er med til at give ferien lidt ekstra luksus og nydelse. Det eneste, du skal huske at gøre, er at bestille behandlingen i forvejen, og så ellers læne dig tilbage og nyde behandlingen. Læs mere om de forskellige wellnessbehandling.

Behandlingerne er ikke inklusiv prisen men skal tilkøbes. 

Wellness inkluderet i prisen

Når du bor i en af vores feriehytter, i en strandvilla eller på vores strandhotel, så er der en daglig adgang til wellnesscenteret inkluderet i prisen. Det er altså muligt at kombinere en ferie i nogle af de bedste ferieboliger i Danmark, samtidig med at du kan forkæle dig selv - måske mens børnene hygger sig i lege- eller trampolinlandet. Vi har i hvert fald sørget for de bedste rammer til en dejlig afslappende ferie med fuld fokus på dig og dine ønsker.

Campinggæster over 16 år:

2023: I periode E og F får I gratis wellness mandag til torsdag for personer over 16 år (Gælder ikke den 10-19/2  10. april, 18. maj, 5. Juni samt 20/12 - 1/1-2024).

2024: I periode E og F samt ugerne 25, 26, 36 og 37 får I gratis wellness mandag til torsdag for personer over 16 år (Gælder ikke den 9.-18. februar,  28. marts, 9. maj, 20. maj samt 20/12 - 1/1-2025)


For sæsonpladser i 2023 koster wellness 40 kr. i periode E mandag til torsdag for personer over 16 år. Gælder ikke den 10/4, 18/5 og 29/5. Ellers er prisen 100 kr. pr. person.

For sæsonpladser 2024 koster wellness 50 kr. i periode E mandag til torsdag for personer over 16 år.  Gælder ikke den 28. marts, 9. maj og 20. maj. Ellers er prisen 100 kr. pr. person.

Hyttegæster over 16 år:

Gratis entré en gang pr. dag alle ugens dage hele sæsonen.Forkæl en kær ven

Giv en afslappende gave til en du holder af. Et gavekort til Hvidbjerg Strand er den perfekte gave til livsnyderen, der drømmer om lidt ekstra luksus på ferien. 

Høfde4

Wellness oplevelserne ved Hvidbjerg Strand står i kø, og det er ikke kun med det klassiske spa. Også jeres smagsløg kan blive taget med på en rejse gennem gastronomiens mange muligheder hos gourmetrestauranten Høfde4.

Wellnessoplevelser for alle

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark har vi en lang række wellness og spa oplevelser, så du finder med garanti noget, som passer til dine behov.

Pigewellness

Pigewellness er for veninderne, der ønsker en afslappende aften med sauna, dampbade og gus. Det kan være svært at få tid til hinanden i hverdagen, når det går hurtigt, men vores wellnesscenter gør det muligt at få talt sammen og kommet hinanden ved i de mest afslappende omgivelser, I kan forestille jer. Der er fuld fokus på pigetid og forkælelse, og det er prikken over i'et på en skøn ferie. Læs mere om arrangementet og tilmelding her.  

Spa for par

Er der en speciel person i dit liv, der fortjener lidt ekstra forkælelse? Så tag vedkommende med til Hvidbjerg Strand og book en spaoplevelse for to i wellnesscenteret. Der er flere forskellige behandlinger, I kan vælge i mellem, og fælles for dem alle er, at I får en professionel behandling, der efterlader jer afslappet og med batterierne ladet helt op. Det er også muligt at bestille behandlinger til dig selv, hvis du har brug for lidt alene tid. Læs mere om spa for par og bestillingen.  

Forskellige behandlinger

Uanset alder og hudtype så findes der i vores wellnesscenter en ansigtsbehandling til dig. Du skal bare lægge dig godt til rette, lukke øjnene og mærke, hvordan professionelle hænder giver din hud en opløftning. Du vil skinne, og dit overskud vil vise sig på dit ansigt, der efter behandlingen er klar til det barske klima ved Vesterhavet eller solens stråler ved stranden.

Hvis det er hele din krop der trænger til en grundig omgang massage, så er der mange forskellige behandlinger, du kan vælge. Blandt andet kan du nyde en hotstone massage, som lindrer din krop fysisk og giver den velvære igennem varme sten og aromatiske olier, der lader hovedet slippe tankerne og lukker stress og jag ude.

Hænder og fødder er noget af det, vi bruger allermest i løbet af dagen, så hvorfor ikke forkæle dem lidt ekstra? I vores wellnesscenter kan du få behandlinger, der plejer begge dele. Udover pleje så får du også lakeret dine negle, så de ser flotte og velplejede ud, og er klar til sandalerne eller en god aften i byen. 

Wellness ved Vesterhavet

Vesterhavet er ren wellness i sig selv, og det er den perfekte pendant til en dag, der har stået i forkælelsens tegn. Du kan frit vælge, om du ønsker at tilbringe en dag med spa for derefter at begive dig ud i de naturens omgivelser, eller om du vælger at få frisk luft til at starte med, og du derefter slutter af med afslapning og forkælelse i vores lækre spaområder.

Hvidbjerg Strand indbyder til luksus og velvære både inde og ude, og du kan ikke undgå at tage andet end afslappet med hjem fra en ferie hos os. Når du drømmer dig tilbage igen, så står vi klar med åbne arme til at byde dig velkommen til endnu en weekend eller ferie i vores dejlige omgivelser og faciliteter.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser