Skip to the content

Wellness

Vild med wellness? Tag på et afslappende og eksklusivt wellnessophold med adgang til Blåvand Kurbad & Wellness i Blåvand ved Vesterhavet. Noget af det bedste wellness, Danmark har at byde på

Hos Hvidbjerg Strand er I garanteret et ekstraordinært, beroligende og mindeværdigt wellnessophold tæt på naturen. I bor i en lækker feriehytte, strandvilla med spa på terrassen eller i en lækker lejlighed på vores strandhotel.

Hvis I bor i en af overstående enheder, har I gratis adgang til Blåvand Kurbad & Wellness, der tilbyder velvære og afslapning i flere etager. Det flotte, store og lækre wellness-center er placeret i ferieparken med udsigt til Vesterhavet.

Blåvand Kurbad & Wellness byder på en hyggelig og eksklusiv atmosfære samt rigtig god plads og masser af saunaer og bassiner til at stresse af i. Her kan du læse mere om alle vores saunaer, bade og bassiner.

Hytte- villa- og hotelgæster over 16 år har altid gratis adgang til wellness.
Campinggæster over 16 år har gratis adgang mandag - torsdag i periode E.

Wellnessbehandlinger

Ønsker du at bestille en spabehandling, så ring til os på 76 54 25 18 eller book online her.

Gavekort til wellness

Vi laver selvfølgelig også gavekort til forskellige wellnessoplevelser samt wellness ophold. Du kan købe et gavekort online her.

2 dampbade
5 saunaer
5 bassiner
Mange behandlingstyper

Digital flaskepost

Dette er for dig, der ynder at holde ferie ved Vesterhavet. Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag og andre relevante informationer.