Skip to the content

Ferie med hund

Trænger hunden også til ferie? Tag bare hunden med til Hvidbjerg!

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark er din hund velkommen. Vi har flere muligheder for overnatning, hvor husdyr er tilladt, og det naturskønne område er et paradis for både dig og din hund. Vi har også direkte på pladsen et stort og et lidt mindre indhegnet hundelufteareal, hvor din hund kan løbe frit. Hvis din hund har brug for stimulering, eller I bare godt kan lidt at træne med den, så er det muligt på vores sjove og udfordrende agility bane.

Ferieparkens unikke placering i det naturskønne område ved Blåvand og Vesterhavet giver rig mulighed for leg og gode oplevelser i naturen for både børn, voksne og hunde. Gå en tur langs stranden, hop på cyklen og udforsk naturen eller nyd nogle rolige timer ved fiskesøen sammen med familiens firbenede medlem.

Vi gør opmærksom på, at man i perioden april-september kun må gå på danske strande med sin hund, hvis den er i snor. Vi opfordrer til man altid holder øje med lokal skiltning, da reglerne for hundes færden på strande kan variere fra område til område.

Overnatningsmuligheder

Hvis I ønsker at dele ferien med jeres firbenede familiemedlem, kan I enten overnatte i hyttestrandvilla eller I kan tage egen campingvogn med. Vores 5-stjernede campingplads er stedet for din familie og jeres hund. På campingværelser og i ferielejligheder er hunde ikke tilladt.

Hundebade

Ved bygning 30, 40, 50 og 60 har vi hundebade, hvor du kan vaske din hund efter en dejlig tur i skoven eller ved stranden.

Hundeskov m.m.

Blot et stenkast øst for ferieparken ligger Oksby Hundeskov, og her må familiens hund løbe frit rundt og lege. Skoven er nemlig indhegnet og giver rig mulighed for at få en rigtig dejlig dag i naturen sammen med familiens hund.

Oksby Hundeskov adresse: Gammel Mælkevej 25, 6857 Blåvand.

I samme område ligger Bordrup Klitplantage, hvor hele familien kan gå tur med hunden (i snor) på vandrestierne i den flotte skov.

Mens hunden får sin middagslur i hytten, kan resten af familien tage en tur i vores store legeland, Play City, eller plaske rundt i vores populære badeland. Som overnattende gæster har I naturligvis gratis adgang til begge dele.

Dyrlæger og dyrehospitaler

Der findes dyrlæger og dyrehospitaler i Varde og Esbjerg, som ligger henholdsvis 35 og 45 minutters kørsel fra Hvidbjerg Strand Feriepark.

Har du øvrige spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 75279040

Digital flaskepost

Dette er for dig, der ynder at holde ferie ved Vesterhavet. Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag og andre relevante informationer.