Skip to the content

Ferie med hund

Trænger hunden også til ferie? Tag den bare med til Hvidbjerg!

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark er din hund velkommen. Vi har flere muligheder for overnatning, hvor husdyr er tilladt, og det naturskønne område er et paradis for både dig og din hund. Vi har også direkte på pladsen et stort og et lidt mindre indhegnet hundelufteareal, hvor din hund kan løbe frit. Hvis din hund har brug for stimulering, eller I bare godt kan lidt at træne med den, så er det muligt på vores sjove og udfordrende agility bane.

Ferieparkens unikke placering i det naturskønne område ved Blåvand og Vesterhavet giver rig mulighed for leg og gode oplevelser i naturen for både børn, voksne og hunde. Gå en tur langs stranden, hop på cyklen og udforsk naturen eller nyd nogle rolige timer ved fiskesøen sammen med familiens firbenede medlem.

Vi gør opmærksom på, at man i perioden april-september kun må gå på danske strande med sin hund, hvis den er i snor. Vi opfordrer til man altid holder øje med lokal skiltning, da reglerne for hundes færden på strande kan variere fra område til område.

Weekendophold med hund

Det er så dejligt at følges ad ... og det gælder hele familien - inklusiv den pelsede ven. Det er en skøn følelse at skulle på ferie, men den søde fornemmelse kan hurtigt blive overskygget af bekymringen over, hvor hunden skal være, hvad det koster og hvordan den har det, mens I er væk. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at der er plads til alle medlemmer af familien og derfor selvfølgelig også hunden. Det er faktisk kun på strandhotellet og i campinghytterne, at hunden ikke må bo, og det giver jer mulighed for at booke ferie i en strandvilla, i et fiskerhus, i en westernhytte og på hele campingpladsen. Det giver jer god mulighed for selv at beslutte, om I er til en luksuriøs campingferie eller måske god komfort i en strandvilla - uanset, så er I tæt på Vesterhavet og tæt på alle de fede oplevelser og aktiviteter, som Hvidbjerg Strand Feriepark byder på. Mens de voksne går en tur på stranden med hunden, kan børnene boltre sig i det store indendørs legeland eller i trampolincentret, og hvis hunden har brug for en pause, så kan hele familien more sig i det tropiske badeland, hvor der er aktiviteter for både store og små. Er I et par, der rejser med hunden, så har I også mulighed for at benytte det lækre wellnesscenter helt gratis én gang om dagen - men her må hunden vente pænt udenfor. Der er altså oplevelser både med og uden hunden og for alle aldersgrupper. Er vejret dejligt, så kan hunden nyde solen og det friske vand på stranden sammen med resten af familien.

Luksusferie med hund

Vi er Danmarks eneste 6-stjernede campingplads, og det er vi blandt andet på grund af de luksuriøse og komfortable faciliteter og pladser, som vi tilbyder vores campinggæster. Hvis I booker en af vores store luksuspladser, så har I noget af en oplevelse i sigte. Her er varianter fra store pladser med vand og tv stik til kæmpe pladser med plads til to campingvogne, eget bad og toilet, tv-stik og privat udendørs spa på terrassen. Der er altså næsten ingen grænser for, hvor luksuriøs jeres campingferie skal være, og hunden er velkommen på alle pladserne, så den også kan tage del i de mange gode oplevelser og stunder på ferien. Stranden ligger ikke langt væk fra pladserne, og det er en hunds paradis, da de store vidder giver den mulighed for at strække sine ben og undersøge mange kilometer af nye naturoplevelser. Vores store strandvillaer er tilmed indbegrebet af luksus. Her er der plads til 6 personer, og fra villaen ligger I i første række til klitterne, der skærmer for vinden fra Vesterhavet. I kommer altså ikke tættere på havet og på stille aftener, kan I nyde havets brusen fra jeres egen private spa på terrassen. Hunden er også velkommen her, og den kan få sig et velfortjent hvil og måske en pølse fra grillen, når familien kokkererer i det store køkken eller den lækre terrasse. 

Hunde ved Vesterhavet

Aktiviteterne er generelt mange, når ferien går til Vesterhavet. Stranden i sig selv udgør en udtømmelig platform for leg, aktiviteter og sport, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad I kan opleve i det hvide sand. Hvis I går en lang tur på stranden fra oktober til marts, så kan hunden frit løbe rundt, dyppe poterne i det dejlige vand eller grave et hul i det bløde sand. I kan også planlægge en picnic på cyklen, hvor I cykler afsted mod skov eller strand med en lækker madkurv pakket og hunden halsende efter cyklerne. Når I ankommer til det sted, hvor I gerne vil spise jeres mad, så kan hunden gå på opdagelse eller snuppe en lur i skyggen under et træ. Det er fantastisk at være hund ved Hvidbjerg Strand, da der er fantastiske naturomgivelser og masser plads til at lege på, og så er det endda tilladt at medbringe hunden til flere attraktioner, fx Blåvand Zoo (her skal hunden holdes i snor).

Praktisk information 

Hundebade

Ved bygning 30, 40, 50 og 60 har vi hundebade, hvor du kan vaske din hund efter en dejlig tur i skoven eller ved stranden. Så kan hunden blive skyllet inden aftensmaden, og I behøver ikke at have en beskidt hund ind i campingvognen eller i teltet.


Hundeskov m.m.

Blot et stenkast øst for ferieparken ligger Oksby Hundeskov, og her må familiens hund løbe frit rundt og lege. Skoven er nemlig indhegnet og giver rig mulighed for at få en rigtig dejlig dag i naturen sammen med familiens hund.

Oksby Hundeskov adresse: Gammel Mælkevej 25, 6857 Blåvand.

I samme område ligger Bordrup Klitplantage, hvor hele familien kan gå tur med hunden (i snor) på vandrestierne i den flotte skov. Området er utroligt populært til mountainbiking og andre cykelaktiviteter, og det er derfor vigtigt at holde godt øje med cykler og holde styr på hunden, så den ikke kommer i et cykeluheld.

Mens hunden får sin middagslur i hytten, kan resten af familien tage en tur i vores store legeland, Play City, hoppe til I ikke kan mere i vores trampolincenter eller plaske rundt i vores populære badeland. Som overnattende gæster har I naturligvis gratis adgang til alle de sjove forlystelser. Legelandet og trampolincentret ligger i den børnevenlige Westernby, hvor der jævnligt er aktiviteter for de mindste som snobrødsbagning og trækketure på hestene. Det er også her, I kan booke en ridetur, hvor I kommer rundt i området - der er ture for både begyndere og øvede ryttere.


Dyrlæger og dyrehospitaler

Selvom ingen ønsker det, så kan det ske, at jeres hund får brug for en dyrlæge, mens I er på ferien. Det er en god idé at sætte sig ind i, hvor I finder dyrlægerne inden, uheldet er ude. Der findes dyrlæger og dyrehospitaler i Varde og Esbjerg, som ligger henholdsvis 35 og 45 minutters kørsel fra Hvidbjerg Strand Feriepark.

Har du øvrige spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på +45 75279040 eller komme op i receptionen, hvis I allerede befinder jer i vores feriepark.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser