Skip to the content

FORÆR EN PERFEKT GAVE TIL EN, DU KAN LI'

Et luksuriøst gavekort til Hvidbjerg Strand er gaven, der med sikkerhed rammer plet.

Forær et gavekort til en du holder af. Et gavekort til Hvidbjerg Strand Feriepark er en genvej til feriefølelse og højt humør. Gavekortet kan frit benyttes til ophold hos Hvidbjerg Strand Feriepark, Skagen Sydstrand Camping (camping 14 kilometer fra Skagen!) samt Vejers Strand Camping (naturcamping i det smukkeste landskab). Med et gavekort kan du lade modtageren vælge, om drømmen lyder på campingferiehytteferie, ophold i ferielejligheder på vores smukke strandhotel eller måske i en strandvilla?

Gavekortet kan også bruges som lidt ekstra krydderi til hverdagen eller ferien. Brug det på en fantastisk lækker middag på Høfde4, en af vores mange wellnessbehandlinger i vores skønne wellnesscenter, og hvis du ikke har fået nok af vores indendørs badeland, legeland eller trampolincenter, så kan gavekortet også bruges til at betale entréen (der dog er inkluderet i prisen, hvis du booker et ophold hos os).

Du modtager dit bestilte gavekort på mail.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser