Skip to the content

Rundtur i Danmark

3 fede campingpladser der alle kan noget specielt

Der er mange, der har fået øjnene op for kør-selv ferier. Det er det klimavenlige valg – og så er det knaldhyggeligt. Der er mange fordele ved at tage bilen eller autocamperen på ferie. Udover det praktiske i altid at have fire hjul med på tur, så giver motorvennen også en anden fordel: byg-selv ferie!

Besøg alle vores tre campingpladser

Roadtrip i Danmark lader dig opleve flere forskellige campingpladser, og du kommer til at møde den danske natur på en anden måde, end du er vant til.

Hvis du tager turen langs vestkysten, så kan du begynde med at overnatte hos Hvidbjerg Strand Feriepark og opleve 6-stjernet camping.

Herefter kan du rulle den korte tur til Vejers Strand Camping, hvor du kan parkere din autocamper eller campingvogn midt i klitterne og næsten bo på stranden.

Herefter kan du køre et par timer nord på og ende turen på toppen af Danmark – nemlig på Skagen Sydstrand Camping, hvor du kan indtage vores skønne, familievenlige campingplads, der ligger bare 14 kilometer fra Skagen by.

Én ferie, tre campingpladser

Den perfekte rute

Hvidbjerg Strand Feriepark

Første stop foregår hos Hos Hvidbjerg Strand Feriepark! Her får du 6-stjernet camping, og du er slet ikke i tvivl om den høje standard. Dejlige pladser, fede faciliteter, perfekt placering.

Vejers Strand Camping

Andet stop hedder Vejers Strand Camping. Her finder du naturcamping og vanlife. Her kan du blive opslugt af naturen og nyde de smukke omgivelser fra vandrestøvlerne, cyklen eller SUP-boardet.

Skagen Sydstrand Camping

Tredje stop sker hos Skagen Sydstrand Camping! Her finder du et familieparadis, hvor du kan vælge en campingplads, der ligger 100 meter fra havet. Her er pladserne store og oplevelserne det samme.

1 ting du sikkert vidste om Hvidbjerg Strand Feriepark og 2 ting, du bør vide!

  1. 6 stjernet ferieparadis. Hvidbjerg Strand Feriepark har faciliteter, der kan gøre ferien til en dans på roser for alle - ikke mindst børnefamilien. Eksotisk badeland, indendørs legeland, trampolincenter og wellnesscenter.  

  2. Bæredygtighed. Hos Hvidbjerg Strand Feriepark kan du tro, at vi passer godt på naturen. I jorden under campingpladsen har vi fx nedgravet hele 6 km slanger til vores jordvarmeanlæg, der er et af de største af sin slags i Danmark. Læs mere om vores initiativer lige her.

  3. Meget mere underholdning. For mange er Hvidbjerg Strand Feriepark lig de skønne faciliteter, der for mange er et af de store trækplastre ved vores feriepark. Hvad der ikke er så mange der ved er, at der også er et helt hav af andre underholdningsmuligheder, når kufferten først er plantet på pladsen. Westernaftener, poolparties om aftenen, snobrødsbagning, hygge for de store børn, højtidsbestemte aktiviteter og meget, meget mere.

1 ting du vidste om Vejers Strand Camping og 2 hemmelige skatte!

  1. Natur, natur og mere natur. Når du kommer rullende til Vejers Strand Camping, kan du placere dit midlertidige hjem midt i naturen. Du kan slå dig ned i det kuperede terræn - på en bakketop, i en bakkedal eller finde dig eget helt perfekte spot. Naturen er alle steder, og når du ikke tror, at der er mere natur at komme efter - så kommer der lige lidt ekstra dryssende. 

  2. Vanlife & Barbeque. Vejers Strand Camping er glad for vanlifers, og vanlifers er glade for Vejers Strand Camping. Derfor bliver der hvert år i maj afholdt et vanlifetræf, hvor ligesindede kan mødes til fire dage med live musik, underholdning, barbeque, food trucks  og selvfølgelig den fantastiske frihed, der findes, når havet ligger lige ved siden af med sit bølgende perspektiv. 

  3. Faciliteter der rykker. Selvom fokus på Vejers Strand Camping er på den vilde natur, så er der alligevel sørget for, at faciliteterne er i tip top stand. Her finder du flotte bygninger, der er designet til at passe til omgivelserne og byder på gode køkkener, toiletter, møntvaskeri og opholdsrum. Der er alt, hvad du har brug for for at kunne holde en skøn ferie i ét med naturen - mens du stadig er ren, mæt og varm. Og så vil vi gerne bygge et nyt flot badehotel i Vejers.

1 ting du vidste om Skagen Sydstrand Camping og 2 du måske ikke kendte til

  1. Skagen Sydstrand Camping ligger.... tæt på Skagen. Ja, det siger jo sig selv. Men det er et faktum, der ikke kan understreges nok: Skagen Sydstrand Camping har en fantastisk placering i Nordjylland lige ud til Kattegat. Der er direkte cykelsti til Skagen by, der blot ligger 14 kilometer væk.

  2. Ekstra store pladser. Skagen Sydstrand Campings pladser ligger helt ud til stranden - du kan endda booke såkaldte strandpladser. Derudover er deres areal større end den gennemsnitlige campingplads, hvilket sikrer mere plads til hygge, privatliv og den gode og uspolerede ferie.   

  3. 9 hyggelige hytter. Hvis du ikke er den heldige indehaver af et rullende hjem eller et telt, eller bare hellere vil bo i en hytte, så byder Skagen Sydstrand Camping på 9 klassiske campinghytter, der står klar til at give dig og tre andre en herlig ferie et hop eller to fra det friske hav.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.