Skip to the content

FERIETILBUD 2024

Leder du efter et godt ferietilbud på et camping-, hytte- eller wellnessophold i Blåvand ved Vesterhavet? Du finder alle vores dejlige tilbud for 2024 lige her!

Hvidbjerg Strand Feriepark i Blåvand ved den danske vestkyst er den perfekte ramme for din ferie, hvad end du drømmer om aktiv familieferie, romantisk wellnessferie eller luksuriøse gourmetoplevelser – hos Hvidbjerg Strand behøver du ikke vælge!

Hvidbjerg Strand er Danmarks første 6 stjernede SUPERIOR campingplads og feriepark. Her finder I et stort indendørs badeland, et 1.200 m2 eksklusivt wellnesscenter, et splinternyt trampolincenter samt et stort indendørs legeland, som I har gratis adgang til, når I bor hos os (én gang dagligt for badeland og wellness (+16 år) og ubegrænset adgang til legeland).

Familieweekend - børn bor gratis

Hos Hvidbjerg Strand sætter vi stor fokus på, at vores yngste gæster skal have en sjov og oplevelsesrig ferie, når de besøger vores feriepark. Udover vores mange fede aktiviteter såsom et kæmpe badeland, et mega fedt og helt nyt trampolincenter og et stort indendørs legeland, så tilbyder vi også gode deals på ferier med børn. Børn under 12 år bor gratis i vores familie weekender, men har stadig de samme gode muligheder for benytte de mange sjove faciliteter. Læs meget mere om oplevelser for hele familien lige her.

Seniorcamping for 2 personer

Hvidbjerg Strand er dog også meget andet end familieferier. Vi tilbyder gode rabatordninger til den ældre generation, og har ligeså mange gode oplevelser og aktiviteter til voksne, som vi har til børn. Blandt andet er det muligt at være aktiv på de mange anlagt vandre- og cykelruter i området. Det er muligt at medbringe sin egen cykel, men er der ikke plads på campingvognen, så kan I leje cykler i vores Western By. Uanset om I vælger at gå, løbe eller cykle rundt i området, så vil I på jeres vej møde en helt enestående natur, der byder på alt fra Vesterhavet til klitplantager og tætte skove. Besøg vores wellness center hvis I har brug for rigtig god afslapning eller forkæl maven og ganen med en lækker middag på Høfde4. Mulighederne er mange og venter bare på at blive indtaget og udforsket. 

Weekend i strandvilla eller hotellejlighed

Vi lægger ikke skjul på, at Vesterhavet er vores kære ven og nabo, og vi har derfor udnyttet de fantastiske omgivelser og opført strandvillaer beliggende i 1. klitrække. Vesterhavet er ikke andet et stenkast væk og et ophold her, eller i en hotellejlighed i det moderne Strandhotel lige ved siden af, giver mulighed for virkelig at opleve, hvad det vil sige at bo ved den temperamentsfulde Vestkyst. Vi har nogle rigtig gode priser på weekender i både strandvillaerne og i en hotellejlighed, og begge overnatningsmuligheder giver adgang til alle de faciliteter, vi tilbyder. Så hvis Vesterhavet ikke er nok i sig selv, så er I i hvert fald garanteret god underholdning, velvære og tid til afslapning, når I booker en weekend hos Hvidbjerg Strand.  

Giv et gavekort

Forkæl en du holder af med et gavekort til Hvidbjerg Strand. Gavekortet kan bruges til alt fra wellnessophold til campingferie og alt i mellem. 

Oplevelser ved Hvidbjerg Strand

Når du booker en overnatning hos os, så har det ingen betydning for kvaliteten af din ferie, om du vælger at bo i en af vores hytter, villaer, hotellejligheder eller på campingpladsen. Der er samme gode service, glade ansigter til at hjælpe dig og ikke mindst de samme fantastiske oplevelser både i og omkring Hvidbjerg Strand Feriepark. Herunder kan du læse et udpluk af vores oplevelser, men du kan se og læse om mange flere lige her.

Ridning

I samarbejde med et professionelt stutteri arrangerer vi en lang række forskellige rideture for både begyndere, letøvede og øvede ryttere. Der er intet så dejligt som at opleve omgivelserne fra hesteryg og det afvekslende terræn, der danner grundlag for vores rideture, udfordrer enhver rytter. De lange strande er gode til gallop, så hvis du er øvet rytter, så skal du ikke snyde dig selv for en oplevelse af de helt store. At ride mod solnedgangen er sikkert noget, de fleste drømmer om, og hos os kan denne drøm gå i opfyldelse. Udover en solnedgangstur så kan I også tilmelde jer en trækketur for børn, en skovtur, en strandtur og begynderture for voksne. Læs meget mere om alle vores rideture eller besøg Westernbyen og hør nærmere.

Golf

På kun 10 minutter kan du og dine golfvenner spille golf med en fantastisk udsigt over Vadehavet. Blåvandshuk Golfbaner inviterer både begyndere og garvede golfspillere til at prøve kræfter med enten 9 eller 18 hullers baner. Hvis du kaster dig ud i 18 huller, så får du naturoplevelser, der byder på både skovområde, eng og søer. læs meget mere om de mange faciliteter og Blåvandshuk Golfbaner og glæd dig til en afslappende runde golf med gode venner tæt på naturen.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.