Skip to the content

FAMILIEWEEKEND - BØRN BOR GRATIS

Hvidbjerg Strand Feriepark er et mekka for børnefamilier, og når vi holder familieweekend bor børn u/12 år gratis på vores campingplads.

Familieweekend

2024

05.-07. april
07.-09. juni
06.-08. september
08.-10
. november

2025

25.-27. april
13.-15. juni
05.-07. september
07.-09. november

OPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

Spænd campingvognen for eller hank op i teltet - der er familieweekend i Hvidbjerg Strand Feriepark, og det vil du (og især dine børn) ikke gå glip af. Vi har altid en masse aktiviteter for børn, men i flere weekender i løbet af året kommer de yngste for alvor i centrum.
Børn under 12 år bor nemlig gratis på vores campingplads, og alle har naturligvis gratis adgang til badelandet (1 gang dagligt), legelandet Play City og Trampolincentret

Børnene elsker at boltre sig i det store badeland, på de mange legepladser og i den nye store legehal. Læs mere om vores mange oplevelser for børn. Skal mor og far også forkæles lidt, så kan vi varmt anbefale Blåvand Kurbad & Wellness med udsigt over Vesterhavet.

Vi glæder os til at byde jer alle hjerteligt velkommen - og ta' gerne alle naboens børn med, dog max 5 børn pr. enhed.

PRØV OGSÅ FAMILIEWEEKEND PÅ VORES ANDRE PLADSER

Familieoplevelser giver god energi, og vi er har Familieweekender på alle vores campingpladser. De tre campingpladser har rammerne til en skøn ferie – på hver deres måde. I får gode minder og oplevelser med hjem hver gang.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.